Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
floricika spune:
ei zic asa:
mai putin de 5 mUI/ml este negativ, saptamana 1-10: 201.64-225.000 si asa mai departe pe saptamani...
dupa 2 sarcini cu probleme deja m-a luat frica

floricika spune:
Miruna eu nici nu stiu nici macar daca sunt insarcinata...
si nu inteleg cum testele s-au pozitivat (slab ce e drept) si testul de sange este asa mic...
luni repet analiza....
va doresc un we minunat, ma duc sa iau piticul de la gradi!
douradoudou spune:
floricika relax..eu stiu o fata care avea rezultat negativ la beta si ea era de fapt insarcinata..depinde cand ai ovulat..cand a a vut loc conceptia...mai multe..hormonul se secreta din momentul implantarii deci poate ai ovulat tarziu si sarcina s-a implantat mai tarziu deci este inca mica..eu stiu ca beta se repeta si a 2 zi pt k in functie de crestere iti poti da seama daca e sarcina cu prbleme sau nu..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
sashenka_h spune:
buna seara burticute
am lipsit si eu un pic si vad ca s-au schimbat atatea.
in primul rand bun venit noilor burticute.
eu intre timp am plecat din bucuresti si am venit in ardeal iar spre marea mea surprindere am suportat f bine drumul dar acumm-auluat durerile de spate.
Beby si eu am aceeasi problema cu fumatul, dar incerc sa ma abtin. este spre binele lui bebe. stiu ca este ingrozitor de greu dar vom reusi impreuna.
Despre teste nu prea stiu ce sa va spun,eu vreau sa fac maine inca un test de sarcina din prima urina.
Noapte buna burticute, sa aveti o noapte linistita si sa visati frumos!
Mami Andreea
5+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
Madanic spune:
Salut fetelor! Oau ce multe burtici au aparut! Felicitari la toate si sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.
Eu ma simt la fel de rau, greatza continua si varsaturi, dar dupa sperietura trasa acu sunt fericita ca am simptome de sarcina. Abia astept ziua de 29 sa-l mai vad pe bebe la ecograf.
Intre timp sunt ocupata cu pregatirea unui baby shower pentru prietena mea care trebuie sa nasca in Iulie. Am reluat si sportul pentru ca medicul mi-a zis ca nu e nici o problema. La cat bag in mine, musai sa fac sport altfel o sa ajung uriasa.
Am vazut ca discutati de spitale si medici. Eu nu pot sa va spun din experienta personala, insa stiu ca sora mea a nascut la Elias cu dr Parvu si a fost foarte multumita, nici nu au platit extra cum am citit ca se face.
Madalina
mami de
Isabella Andreea si
6+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
BebyCry spune:
Burtici multumesc de raspunsuri, am ajuta foarte mult

Eu tot astept sa am si alte sintome inafara de durerea de burtica si spate dar nimic,nu ma doare pieptul nu am greata nimic(sora mea zici ca ar fi trebuit sa ma doara pieptul pana acum)o sa incerc sa fiu rabdatoare si sa astept sa vad ce zici doctorul marti dar parca timpul sta in loc

.In rest va urez sarcina usoara in continuare si sa ne treaca timpul cat mai usor si sa vina ziua cand ne vom tine PUIUTI in brate si le vom vedea![]()

. Pt mine e nasol caci am durerile astea si pana nu ajung la doctor nu pot sa iau nimic,eu locuiesc in England si nu stiu ce pastile sa iau ,ce am voie iar no-spa nu mai am de ceva luni
................................
+5
sashenka_h spune:
off felelor, dimineata cine era labaie cu testul de sarcina in mana? Eu...a iesit a doua liniuta mai intensa un pic ca data trecuta dar tot mai stearsa decat cea de control. ma ingrijorez tare ptr ca la primele 2 sarcini se colora la 2 zile dupa intarziere si era la fel de intensa ca si prima in 3 sec dupa ce faceam testul 

.
doamne sunt asa ingrijorata, chiar imi doresc sa fie bine si chiar imimai doresc un bebe.
floricika si beby dupa cum vedeti va inteleg perfect, si eu abia astept sa vina joi sa merg la doctorsi nici simptome nu prea am, adik am ceva greturi vagi, ma doare sub burtica, si am sanii nu durerosi dar parca ii simt mari si incomozi. la celelalte 2 sarcini la 2 zile de intarziere deja varsam de mama focului si imi era rau tare. ma omoara asteptarea 

Mami Andreea
5+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sashenka_h off felelor, dimineata cine era labaie cu testul de sarcina in mana? Eu...a iesit a doua liniuta mai intensa un pic ca data trecuta dar tot mai stearsa decat cea de control. ma ingrijorez tare ptr ca la primele 2 sarcini se colora la 2 zile dupa intarziere si era la fel de intensa ca si prima in 3 sec dupa ce faceam testul ![]() ![]() .doamne sunt asa ingrijorata, chiar imi doresc sa fie bine si chiar imimai doresc un bebe. ![]() floricika si beby dupa cum vedeti va inteleg perfect, si eu abia astept sa vina joi sa merg la doctorsi nici simptome nu prea am, adik am ceva greturi vagi, ma doare sub burtica, si am sanii nu durerosi dar parca ii simt mari si incomozi. la celelalte 2 sarcini la 2 zile de intarziere deja varsam de mama focului si imi era rau tare. ma omoara asteptarea ![]() ![]() ![]() Mami Andreea 5+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
deci nu sunt singura care nu are simptome....eu inafata de durerile de burta cateodata in rest nu am nimic
...poate suntem noi mai "norocoase" Doamne ai grija si de noi
4+
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madanic Salut fetelor! Oau ce multe burtici au aparut! Felicitari la toate si sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi. Eu ma simt la fel de rau, greatza continua si varsaturi, dar dupa sperietura trasa acu sunt fericita ca am simptome de sarcina. Abia astept ziua de 29 sa-l mai vad pe bebe la ecograf. Intre timp sunt ocupata cu pregatirea unui baby shower pentru prietena mea care trebuie sa nasca in Iulie. Am reluat si sportul pentru ca medicul mi-a zis ca nu e nici o problema. La cat bag in mine, musai sa fac sport altfel o sa ajung uriasa. Am vazut ca discutati de spitale si medici. Eu nu pot sa va spun din experienta personala, insa stiu ca sora mea a nascut la Elias cu dr Parvu si a fost foarte multumita, nici nu au platit extra cum am citit ca se face. Madalina mami de Isabella Andreea si 6+http://www.picasaweb.com/bogdanmabo http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758 "Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile" |
multumim de felicitari
si ...sarcina usoara si tie 
Doamne ai grija si de noi
4+
numeioana spune:
Buna, fetele!
Andreea, nu-ti face griji! Nicio sarcina nu seamana cu alta! Sunt convinsa ca esti ok.
Eu inca n-am nimic de spus![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.