Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 18
mirunam spune:
Neata, poftiti la ceiut
...cam tarziu ![]()
Eu am avut o seara oribila, am pierdut hamsterita 

abia ma opream din plans.
Azi am o fata de nedescris
noroc ca a trecut copilul mai usor peste moment decat am trecut eu.
Fetele cu teste slabe, eu zic ca va ingrijorati degeaba. O liniuta cat de fina pozitiva = test pozitiv. Si la mine la Alex s-a pozitivat in 2 secunde, acum in schimb s-a pozitivat foarte greu. Liniuta pozitiva, fie ea si slaba, nu poate sa apara decat cu bebe.
Cu semnele de sarcina, tot din experienta proprie, la Alex nu am avut absolut nimic. Acum ma supara un pic mirosurile si imi vine sa vars (ex. sotul fumase aseara si nu puteam sta langa el
. Am avut o colega de birou in schimb care varsa non stop saraca... cred ca fiecare sarcina este altfel.
Bebycry, nu poti cauta no-spa la farmacie dupa substanta?
Numeioana cand faci primul test?
Voi v-ati mai rotunjit??? Eu tot am o problema cu asta. Prima data abia la 5 luni a inceput sa se vada. Acum arat ca la 5 luni
Ma auto suspectez de fata ![]()
Azi am program de 

Pup mamicile si va urez un we minunat!
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
6+
douradoudou spune:
buna dimineata..fetelor nu va mai faceti probleme daca nu aveti simptome..eu nu simt absolut nimic desi la celalate sarcini inca din spat 2 sau 3 aveam stari de greata f puternice...nici o sarcina nu este la fel.nu exista reguli...si eu eram un pic speriata dar mi-a zis doc. sa stau linistita si sa ma bucur ca nu ma mai simt rau.va 
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
douradoudou spune:
am revenit cu o completare..faceti-va probleme daca aveti simptome si acestea dispar dintr=o data inainte de 12-13 saptamani..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
sashenka_h spune:
merci mult de incurajari si sa speram ca o sa fie bine ptr toate.
miruna sa stii ca si eu ma simt la fel, dar cred ca suntem doar foarte balonate ca altfel nu-mi explic
.
A spus cineva de dr Parvu, eu amfacut ecografiile in celelaltesarcini cu el si acum am de gand tot la el sa ma duc. mi-a placut tare mult tipul, profesionist si simpatic foc.
Mami Andreea
5+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
alexa stai linistita ca suntem mai multe care nu suntem pe lista. din cate aminteles trebuie sa intre cineva care are parola ca sa ne inscrie.mai asteptam un pic 
Mami Andreea
5+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
sunset_zuzi spune:
miruna imi pare ff rau pentru hamsterita ta
sper sa treci repede peste moment 
doura asa este...sa ne facem probleme daca avem simptome si dispar brusc...eu ma "fortez" sa gandesc doar pozitiv si totul va fi bine
Dumnezeu are mila si de noi 
numeioana hai cu testul 
Doamne ai grija si de noi
4+
mirunam spune:
Douradoudou ne trebuie parola user-ului comun ca sa te trecem pe listuta. Multe fete nu sunt...
Apropo de parola, unde au disparut fetele care au inceput subiectul, Andreeacc, Geniusamb, Alinadawara, Bravegirl (parca e in vacanta) etc???? Sper ca sunteti bine... 
Ma duc sa continui
. Am desoperit ca e tare greu, cum fac un pic de efort ma apuca ba una ba alta...cu Alex am vopsit singursa bucataria in luna a 8 cand aveam interdictie sa ma ridic din pat
.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
6+
mirubelu spune:
Buna ziua gravidutelor.Imi pare bine ca listuta se mareste.Le urez noilor venite sarcina usoara si bebei la termen.Eu am lipsit putin din cauza unei probleme care m-a speriat foarte tare.In urma cu 2 zile am avut o sangerare,am fost internata de urgenta si mi s-a spus ca este din cauza unui hematom.In dimineata acelei zile chiar fusesem la ecograf si eram foarte bucuroasa ca auzisem bataile inimilor celor 2 bebelusi.Din fericire acest episod a trecut repede,a 2-a zi m-au externat si cei 2 bebei sunt bine.Urmeaza sa ne ducem la control din nou pe 7.04.Sa speram ca totul va fii bine.
6+
BebyCry spune:
MIRUNAM;Imi pare rau ce hamsteruta ta,si eu cand a murit Fofo(hamsterul)am plans mult(eu lam ingropat
)Fetelor va multumesc de raspunsuri si sa aveti o zi plina de surprize placut.

+5