Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Douradoudou ne trebuie parola user-ului comun ca sa te trecem pe listuta. Multe fete nu sunt...

Apropo de parola, unde au disparut fetele care au inceput subiectul, Andreeacc, Geniusamb, Alinadawara, Bravegirl (parca e in vacanta) etc???? Sper ca sunteti bine...

Ma duc sa continui . Am desoperit ca e tare greu, cum fac un pic de efort ma apuca ba una ba alta...cu Alex am vopsit singursa bucataria in luna a 8 cand aveam interdictie sa ma ridic din pat.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+

moamaaaaaaaaaaa esti fff tare

Doamne ai grija si de noi 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sunset_zuzi, BebyCry . Azi o ingrop si eu Cine nu are hamster nu cred ca intelege ce au asa special soriceii... eu am avut 3 pana acum dar Ela a fost speciala. Intelegea mai mult decat pisica si cainii la un loc (da, am o gramada de animale ) si era si foarte frumoasa

Da Sunset eram tare acum nu mai tine si parca imi este frica la cat m-am straduit pentru bb2.

Miubelu, felicitari pentru bbei, nu stiam ca ai 2 ! Super tare

Vreau si eu la eco...mai am 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Burtici vreau sa va intreb si eu ceva cum sunt noua pe aici nu prea ma descutc:Cum poti adauga prieteni in lista???????

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui BebyCry

Burtici vreau sa va intreb si eu ceva cum sunt noua pe aici nu prea ma descutc:Cum poti adauga prieteni in lista???????

+5

sus be bara sunt 2 "omuleti" cu un "+"..da click pe "+" si confirmi.atat

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

DOURA:Multumesc frumos

+5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirubelu

Buna ziua gravidutelor.Imi pare bine ca listuta se mareste.Le urez noilor venite sarcina usoara si bebei la termen.Eu am lipsit putin din cauza unei probleme care m-a speriat foarte tare.In urma cu 2 zile am avut o sangerare,am fost internata de urgenta si mi s-a spus ca este din cauza unui hematom.In dimineata acelei zile chiar fusesem la ecograf si eram foarte bucuroasa ca auzisem bataile inimilor celor 2 bebelusi.Din fericire acest episod a trecut repede,a 2-a zi m-au externat si cei 2 bebei sunt bine.Urmeaza sa ne ducem la control din nou pe 7.04.Sa speram ca totul va fii bine.

6+

MIRUBELU:Ma bucur ca sunteti bine acum,multa sanatate in continuare

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

ce faceti burticute?
eu tocmai m-am trezit...am vrut sa-l culc pe iustin si am dormit si eu 2 ore, eu care nu dorm niciodata.
miruna imi pare rau de hamsterita ta si sa stii ca te inteleg ca si eu am avut unul mai demult si cand a murit am suferit foarte tare si ai mei nu au mai acceptat altul cand m-au vazut cum sufar.

Mami Andreea 5+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Am terminat curatenia

Sashenka, pana si sotul meu a pland dupa Ela. Precizez ca uraste soarecii, ii era frica de ea, nu aveam voi cu ea in fata lui Cu greu a acceptat sa o vada in cusca..

Fetelor ce ne facem daca nu apare nimeni cu parola user-ului comun? Pana la cate pagini putem duce capitolul??? Ideea e ca putem deschide unul nou oricare dintre noi insa copiatul listutei va fi teroare

Pup fetele si plec la cumparaturi de papa...de azi salate ca ma fac butoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

fetelor mi-a fost trimisa parola comuna ideea este ca nu stiu cum sa va pun in listuta. sa incerc numai sa nu va suparati pe mine daca gresesc

Mami Andreea 5+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

am revenit cu o completare..faceti-va probleme daca aveti simptome si acestea dispar dintr=o data inainte de 12-13 saptamani..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Nu am inteles exact la ce te referi. La mine simptomele de sarcina (la sarcina trecuta) au aparut la 6 saptamani si au disparut brusc la 8 saptamani si totul a fost ok.

Mami de (28.10.2008) si bb2 5+

Mergi la inceput