Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
alinushca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sashenka_h fetelor mi-a fost trimisa parola comuna ideea este ca nu stiu cum sa va pun in listuta. sa incerc numai sa nu va suparati pe mine daca gresesc ![]() ![]() Mami Andreea 5+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
da si la mine si de luni ma ocupez si eu

seara buna la toate burticile si la surprizele dinauntru.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 5+
sashenka_h spune:
am reusit sa ma trec in listuta 
. care dintre voi nu mai sunteti in listuta ca sa va trec si pe voi, nu ma injurati daca nu imi iese foarte bine, si va mai rog sa-mi mai da-ti o data datele.

Mami Andreea
5+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
douradoudou spune:
ai fost norocoasa ..si un caz mai atipic..dar oricum toate sarcinile si femeile sunt diferite asa k nu e regula..dar de obicei apogeul simptomelor este la 9 sapt..apoi descreste un pic si pe la 12-13 dispare..sau nu, asta in cazul unei sarcini toxice cand se mentin pana la sf sarcinii..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
douradoudou spune:
eu am avut si o sarcna oprita di evolutie si mi-am dat seama atunci cand simptomele au disparut brusc in saptamana a 9 a...
douradoudou spune:
am vrut sa inchid laptopul dar era inca deschis pe subiectul nostru..si vad ca nimeni nu a facut subiect nou..dimineata daca nu face nimeni incerc eu..
bebelu86 spune:
Doura eu nu sunt de la voi, dar sper sa mai prind si eu macar sf lui dec ![]()
dc vreti va pot ajuta eu sa fac noul capitol
da-mi pm cu parola 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si Fecioarei Maria voi fi
anul acesta
mirunam spune:
Douradoudou, este suficient sa deschizi mesajul initial de la acest capitol pentru editare. Ii dai copy paste, modifici nr. de burtici si pui link cu noul capitol. Daca ai nevoie de ajutor sa imi spui.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
6+
douradoudou spune:
fetelor faceti voi azi cap nou pt ca eu vad ca prima pagina are ceva probeme..adica la sf acolo unde scrie cum sa...ar trebui sa fie un link banuiesc ..dar nu este...promit ca fac eu data viitoare dar faceti voi azi plz.va 
mairis spune:
Ola ravidutelor!
Maine vom asculta inimioarele 
mei! Am emotii mari!
Vineri mi-a mai aparut un herpes la gura, cred ca sistemul meu imunitar e la pamant.....
Desi iau vitamine de peste o luna, nu am ce sa mai fac!
Credeti ca poate afecta sarcina? Cu doctorul am vb la tel si mi-a spus ca se poate sa nu se intample nimik, se poate sa opreasca din evolutie sarcina sau sa determine malformatii fatului!!!!
Eu am tot timpul herpes, odata pe luna, organismul meu "cunoaste" virusul, macar nu e o infectie primara!
Dar tot sunt speriata, stiti ceva, ati mai auzit????
Va doresc sarcini usoare si BB sanatosi!
Irina,
+6
BebyCry spune:
MAIRIS:Si eu am avut un herpes sapt.trecuta dar nu stiam ca poate influenta sarcina mai pus putin pe ganduri:(( MULT NOROC MAINE SA IMI SPUI SI MIE CUM E CAND AUZI PREIMA OARA INIMIOARA LUI BEBY
PT BURTICUTE O ZI MINUNATA

+5