Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Citat:
citat din mesajul lui BebyCry

MAIRIS:Si eu am avut un herpes sapt.trecuta dar nu stiam ca poate influenta sarcina mai pus putin pe ganduri:(( MULT NOROC MAINE SA IMI SPUI SI MIE CUM E CAND AUZI PREIMA OARA INIMIOARA LUI BEBY

PT BURTICUTE O ZI MINUNATA

+5

Multumesc de raspuns.
Maine voi vb cu doctorul meu mai detaliat despre subiect (herpes bucal), si iti transmit si tie! Eventual vb si tu cu medicul tau si comparam parerile....
Eu am doi BB in burtika, sper sa auzim doua inimioare maine!
Va scriu dupa ecografie!

Irina, +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

MAIRIS:Mult noroc maine sa le auzi inimioareleAbea astept sa ne sp cum a fost,eu marti merg la primul control

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinadawara spune:

neata,ce mult a-ti scris clar nu o sa pot tine pasul cu voi dar ma bucur din suflet ca odiseea noastra prinde contur
Urez bun venit noilor burtici sa aveti sarcini usoare si la termen
Ieri am trimis parola pe pm numai la 2 fete(DOURA si SASHENKA)pt ca nu am avut timp,da-ti si voi mai departe si daca intra cineva pe prima pagina rog sa modifice si in dreptul meu DN:03.08.1983,UM:29.01.2010,DPN:05.11.2010

si6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

alina ti-am modificat eu datele in listuta, numai sa ma ajute cineva cu un nou capitol ca mie nu imi iese.
ne vedem mai tarziu, ma duc sa paap
sa nu uitati care nu sunteti in listuta sa-mi da-ti datele sa va trec.

Mami Andreea 5+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Fetelor trimiteti-mi mie parola si fac capitol nou

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

mirunam activeaza-ti PM k sa-ti trimit parola.eu am incercat sa fac capitol nou dar nu-mi iese sa pun lnkul de la cap 2 acolo unde scrie asa a inceput odiseea noastra..orice as face imi apare pe al 2 lea rand...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Salut, fetele!
La mine inca nimic, nici spotting, nici simptome... n-am curaj sa fac niciun test. Maine ar trebui sa-mi vina... si de obicei aveam inainte o scurgere maronie care inca n-a aparut...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

ioana iti tinem pumnii si sa iasa cu ochisori .
eu inca nu amsimptome de sarcina asa cum am avut la celelalte 2 sarcini, mai imi vine cateodata inapoi dar nu cine stie ce, dar parca sunt ametita tot timpul. sunt foarte balonata tot timpulsi ma deranjeaza burtica, parca as avea un balon cu aer in ea, chiar si noaptea ma deranjeaza .
voi patiti la fel?? maine vreau sa mai fac un test de sarcina sa vad daca va fii mai proeminenta cea dea doua liniuta

Mami Andreea 5+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Fetelor,eu nu am simtit nimic 5 saptamani,iar testele de sarcina(2)au iesit ffff pozitive.De doua saptamani am dureri de burtica ,sporadice ,e drept, dar destul de suparatoare,si fff usoara greata.Atat.Si deja am vazut piticania la eco.In rest,sunt fara vlaga,dar asta e si din cauza asteniei,si a alimentatiei,ca nu am pofta de mancare
Saptamana asta fac analize ,pt ca sunt suspecta de infectie urinarasi am sa incerc sa imi gasesc un medic stabil.
Eu am doua operatii de hernie de disc,si actualmente hernie de disc recidivata a doua oara,deci o sitatuatie cam nesigura pt nastere naturala,desi asta mi-as dori.Deci am nevoie de un parerile mai multor medici.Unul mi-a zis ca am curaj nebun sa fac bebe cu o astfel de coloana zdrentuita
Dar nu ma ingrijorez: sa dai viata merita orice sacrificii
Va pup pe toate si va doresc sarcina binecuvantata si usoara si bebei sanatosi
Simona,+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

neatza! ce face noul capitol, vine vine ?

Mami de (28.10.2008) si bb2 6+

Mergi la inceput