Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 3
simona-maris spune:
Allexxia m,eu cred ca te poti duce si mai devreme.La o ecografie transvaginala se vede tot.Stiu si eu ce inseamna sa nu mai ai rabdare
Va multumesc tuturor pentru primire.Eu personal cred ca e bine ce facem noi aici,desi mama imi zice ca daca stii prea multe ,te ingrijorezi fara rost.Nu sunt de acord,informarea si comunicarea te pot ajuta in multe situatii,si deci,iata-ma aici.
Sper sa avem o prietenie frumoasa si binecuvantata.
Datele mele...da..era sa uit.UM=31 01 2010,DPN=07 11 2010,si DN=10 12 1981
Va pup pe toate.Multa sanatate si multe binecuvantari!
Simona,+6
Madanic spune:
mmiihhaa, simoma_maris, allexxia_m si mirubelu bine ati venit la odisee. Sarcini usoare si bebei sanatosi.
Mie mi-e din ce in ce mai rau, acuma am varsaturi toata ziua . Ieri am avut o sedinta cu seful care a durat toata dimineatza si nu stiam cum sa mai stau pe scaun de rau. Uff! Singura chestie care ma mai calmeaza este sa rontzai sticksuri sau biscuiti uscati (eu de felul meu urasc biscuiti - go figure).
Ma gandeam, si Isabella m-a facut sa manac chestii pe care de altfel nici nu as fi putut sa le vad in ochi de ce bebe 2 sa fie mai milos .
Madalina
mami de Isabella Andreea si 5+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
BraveGirl spune:
BIne v-am gasit la capitolul 2!
Bun venit noilor gravidutze! Sarcini usoare!
Multumim Andreea ca te-ai ocupat de listuta!
Eu am fost azi la eco si mi-am vazut samburica. I-am auzit si bataile inimioarei
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 6+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
siema spune:
buna fetelor
Ce mai faceti..vad ca foarte bine!
Cum mai putem vedea oare capitolul 1? Vad ca nu mai e link la el
Eu pana la echo mai am 1 saptamana si 2 zile..nici eu nu mai am rabdare
alinushca spune:
felicitari pentru inimioara samburicii
ma precipit spre somn ca nu mai rezist. pe maine !
Mami de (28.10.2008) si 4+
bb2
anya2010 spune:
Buna seara!
Felicitari viitoarelor mamici, multa sanatate si sarcina usoara!
Ma alatur si eu grupului de gravidute care au aflat vestea buna in prag de primavara. DN 06.07.1982, UM 30.01.2010, DPN 11.11.2010
Sunt curioasa daca e normal sa simti dureri sau sa ai spasme in zona pelviana. Mentionez ca am tiroidita Hashimoto cu hipotiroidie, tsh-ul este in parametri, iau euthyrox in continuare deci nu ar trebui sa fie o problema. Am intrebat cateva foste gravidute cum a fost la ele, unele au spus ca nu au simtit nimic, altele ca au avut dureri. La voi cum este?
Am fost la medic pe data de 7 martie insa era prea devreme sa se vada ceva deaorece am avut ovulatia destul de tarziu. Urmatoarea vizita la medic va fi pe 27, cand se intoarce medicul meu din concediu. Sper sa fie totul bine!
Ana 5+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Ioana_Mami spune:
Buna ...trebuie sa va cert...n-ati pus link la capitolul 1 , catre acesta ... si eu nici nu stiam ca ne-am mutat la acesta..
Cum am scris si ieri la odisee peste mine a dat o belea mare .Mi s-a umflat maseaua de minte (care se chinuie sa iasa) si mi s-a recomndata antibiotic Amoxacilini 500 , de catre stomatolog si d-na Ginecolog ...(cik o infectie ar fi mai grava ptr bebe ...si eu sunt ca,m u,flata ce-i drept)...
off deloc nu as fi vrut sa iau pastile...
Fericita +5
anya2010 spune:
Din cate stiu amoxicilina nu ar avea efecte adverse asupra copilului. Intr-avedar o infectie e mai periculoasa. Fii optimista! Cunosc fete care au luat antibiotic in timpul sarcinii si copii sunt sanatosi si voinici. Multa sanatate!
Ana 5+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
BraveGirl spune:
Bine ai venit Anya. Sarcina usoara!
Ioana, si eu zic sa ascuti sfatul medicului.
Eu nu ma pot deloga ca sa ma loghez cu userul comun, asa ca nu pot pune link aici pt cap 1.Nu stiu de ce nu-mi apare butonul ala sa dau loguot.cine are parola de la userul comun, poate pune link la inceput, acolo unde scrie:asa a inceput odiseea noastra.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 6+
POZE CU PRINTESA
BEBE2