Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
alinadawara spune:
buna, bun venit noilor burtici ,ma rog sa avem toate puiuti sanatosi si la termen
Nu am mai intrat zilele astea ca am operat puiutul de fimoza si asa il doare si plange de mi se rupe inima,nu am crezut ca o sa fie asa de greu offf doamne
si6+
alinushca spune:
si eu am o pretina care si-a operat puiul de aproape 11 luni ieri. se pare ca in unele cazuri efectiv nu ai ce sa faci. noi l-am decalotat de pe la 2 luni cate putin iar acum este aproape complet decalotat si nu are nici un fel de probleme. dar in cazul lor nu a reusit sa avanseze deloc cu decalotarea. zicea ca mai mult rau ii facea pentru ca crapa pielea. asta e. stiu ca e f greu. am auzit si eu pe la alte mamici. trece orice suparare in 2 saptamani.
Mami de (28.10.2008) si 5+
alinadawara spune:
Alinushca nici eu nu l-am putut decalota ,a facut fimoza si uite asa am ajuns la operatie,acum ii dau nurofen la 8 ore si pe cucut cu crema tobradex dim. si seara atat a recomandat medicul pana ii cad firele;dar totusi face pipi iar caca ajunge pana aproape de operatie si m-am gandit sa-l dezinfectez la fiecare schimb cu rivanol oare fac bine?prietena ta cum a procedat?
Daca mai sunt si alte mamici care pot da un sfat va rog din suflet
scuze fetelor pentru
si6+
mirunam spune:
Alinadawara si baietelul meu a facut fimoza, insa nu l-au cusut dupa operatie. Practic au crestat un pic pielea...ceva oribil, facut cu barbaritate. Pentru a evita infectia mi-au spus sa ii pun comprese reci (nu le-am racit pentru ca senzatia trebuie sa fie oribila) cu rivanol. Practic ii infasuram cucutul si il lasam asa pana ii schimbam iar pamersul In plus il dadeam cu crema, dar asta in conditiile in care nu avea fire, pentru ca pielea sa nu se stranga iar...su stiu sa explic . Stai linistita in cateva zile trece.
Fetelor de bine ce am scapat de raceala, m-au apucat dintii rau rau de tot. Mam doare maxilarul si se intinde spre ureche . Ce-i drept la mine e santier si sarcina m-a prins in timpul lucrarilor. Stiti ceva solutii babesti antidurere.Abia luni ajung la dr si pana atunci cred ca ma urc pe pereti.
Am incercat o metoda cu tinctura de propolis aplicata cu o compresa pe gingie... si surpriza, am facut o rana acum ma doare si asta dar o suport.
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 5+
simona-maris spune:
Mirunam,imi pare rau ca nu am alte idei de tratamente "babesti" pt durere,doar comprese reci ca sa nu faci infectie.Si nu mai sta in curent.Mie medicul mi-a zis ca sunt antibiotice care merg bine pe sarcina,de ex augmentinul,dar prefer sa nu iau nimic.Despre analgezice...ce sa zic,vezi si tu ca nici toate ceaiurile nu sunt bune,musetelul ar avea efecte analgezice,dar nu e recomandat.Asa ca rabdareSi sa-L rugam pe Domnul sa te aline de dureri,ca oricum sunt destule in perioada asta
As avea o intrebare:mai are cineva dureri de burtica noaptea,cam ca la menstruatie?ca eu cam am...iau nos-pa,dar sunt ingrijorata pt bebe,iar la medic am sa ajung ceva mai tarziu
Altfel,toate bune.Imi pregateste sotul clatite
Va pup pe toate si va doresc muuuuulta sanatate si voua si bebeilor,iar la tatici rabdare si daruire
Simona.+6
mirunam spune:
Simona, multumesc de sfaturi si consolare . Nici eu nu vreau sa iau antibiotic, decat daca va fi absolut necesar. Am intles ca e voie si paracetamol dar de asta ma feresc si mai tare, prefer sa indur . In seara asta imi zicea cineva de scortisoara dar nici asta nu avem voie
Nu stiam ca nu e voie nici macar ceai de musetel, am baut unul ieri seara...acum beau un ceai de tei, de consolare.
Eu am terminat cu durerile de menstruatie, simt doar o presiune acolo. Eu zic ca daca iei no-spa poti sta linistita. Am citit oricum ca durerile tip menstruatie sunt normale in primele luni.
Pup mamicile
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 5+
moshulik spune:
buna dimineatza Burtici!
nu am mai intrat de ceva vreme (din cauza serviciului), insa am recuperat.
sunt la curent cu tot.
bun venit noilor burtici si sarcina usoara pana la noua luni.
Moshulik +7
BraveGirl spune:
Eu voi fi plecata 2 saptamani. Sper ca pana ma intorc sa umpleti captole de vesti bune si sa ni se alature multe gravidutze!
Va pup!
PS: m-au atins greturile la greu. Frumos concediu
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 6+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
eli spune:
buna dimineata! o sapt minunata tuturor! bun venit noilor gravidute!
pupicei si recuperare rapida puiutilor operati!!!
mamicilor cu dureri (dinti, burtica), sa treaca repede durerea si sa nu mai aveti parte de ea. sa va bucurati de burtica pana in ultima zi
pt noi, o noua sapt. sunt cam obosita, ieri am fost mai mult pe drumuri, pana la 16 la scoala si dupa la soacra unde ma asteptau copii si sotul. nu stiu cum e la voi, dar pt mine, e tare greu cu Florence (1 an si 2 luni). se catrara peste tot, trage, arunca. ieri a stat linistita pt cateva munute doar cand a gasit un maldar de ziare si si-a facut o casuta din ele.
burtica e bine. spre surprinderea mea nu am greturi, dureri doar asa un pic, am in schimb multa energie. poate pt ca a venit si caldura, sa de-a Domnul sa nu se mai faca frig.
la primele 2 sarcini mi-a fost destul de rau, greturi la greu, mai ales la Stefan, am mai si varsat din cand in cand. acum nu pot sa ma bucur si sa ma rog sa imi fie bine pana la nasterea bebelului. bb3 trb sa fie puternic si eu la fel ca sa pot avea grija de cei 2 pitici, de mine, de burtica, de sot and so on...
ati inceput sa va ganditi la nume? ce va doriti, fetita? baiat?
sotul vrea neaparat baiat ca sa ii dea numele unui renumit pilot de motociclism , Valentino Rossi. pe mine nu prea ma incanta ideea de a avea un VALENTINO
o zi minunata!
O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
beatrice75 spune:
Ce ziceti, voi va faceti acele teste pt depistarea malformatiilor, sindromurilor?Cand si unde?O fi ok in Romania?