Din nou..decalotare
Raspunsuri - Pagina 4
bebeaca spune:
buna ziua!Sunt si eu mamica de baietel,are 5 1/2 ani,noi n-am avut problema noastra,insa nu pricep un lucru:de ce sunteti impotriva decalotarii?Eu fac asta de cand avea 3 saptamani(atunci am iesit din maternitate),inca il decalotez la baita chiar daca e mare si nu avem probleme.
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebeaca buna ziua!Sunt si eu mamica de baietel,are 5 1/2 ani,noi n-am avut problema noastra,insa nu pricep un lucru:de ce sunteti impotriva decalotarii?Eu fac asta de cand avea 3 saptamani(atunci am iesit din maternitate),inca il decalotez la baita chiar daca e mare si nu avem probleme. |
Pentru ca nu are rost...decalotarea este inutila.
Au curs riuri de cerneala la subiecte de genul asta dar unii inteleg, altii nu.
Baietii care fac pipi in jet normal nu au fimoza. Fimoza este cu totul altceva.
Totul se rezolva la pubertate oricum. O mama nu are ce cauta cu miinile acolo la fiecare baie. INUTIL!!!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Chuny spune:
Bebeaca, si cam pana la ce varsta ai de gand sa-l decalotezi tu cu manutzele tale?
Eu zic ca bebeaca e troll.
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebeaca buna ziua!Sunt si eu mamica de baietel,are 5 1/2 ani,noi n-am avut problema noastra,insa nu pricep un lucru:de ce sunteti impotriva decalotarii?Eu fac asta de cand avea 3 saptamani(atunci am iesit din maternitate),inca il decalotez la baita chiar daca e mare si nu avem probleme. |
Hai mai ce naiba, cum sa aiba 5 ani jumate si tu tot sa-l tragi de partile intime, hai daca ziceai ca inca il speli, asa usor treci cu mana intelegeam, insa sa-l decalotezi, un lucru foarte intim, mi se pare...
Un copil de 5 ani ar trebui sa stie deja sa se spele singur iar daca il inveti si tii neaparat, se poate decalota singur.
Cum poti tu sa il protejezi de oamenii bolnavi si abuzuri, daca ii arati acasa ca e ok sa il atingi intr-un mod asa intim?
Scuze, e doar o parere personala, sfatul meu e sa-ti lasi copilul sa creasca, il tratezi ca pe un bebelus.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Chuny spune:
Luna, sunt sigura ca e un troll. S-a inscris ieri pe forum si azi ne baga un mesaj socant la un subiect cu potential ... ce vrei mai mult de la un troll?
Marina spune:
am si eu o problema cu obiectul baiatului. Baiatul are 5,7 ani si de vreo luna isi tot duce mana la putulica, dar extrem de des, sta cu mana numai pe ea si nu stie sa explice daca il doare, ustura , mananca. L-am dus la dr care evidamente m-a trimis la chirurg, decalotare etc etc. Am ignorat recomandarea si m-am pus sa il spal cu vrednicie. zona e ok, face pipi normal dar in continuare ceva il deranjeaza foarte frecvent. Ma duc sa vad al doilea dr dar s-a mai intalnit cineva cu asta? idei de ce ar tb sa mai intreb dr?
madutza_bra spune:
marina, e posibil sa aiba erectie la varsta asta? ma gandesc ca daca nu poate explica ce il deranjeaza poate este pentru ca nu a mai avut senzatia asta pana acum
roli, multumesc, baiatul meu a avut o singura data o acumulare pe care a rezolvat-o tati usor la baita. Daca nu il dearjeaza cu nimic, nu am de gand sa-l chinui chiar daca ma voi contra cu dr-a pediatru
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
kj74 spune:
erectie au de cand se nasc.....
in fine ...total inutila operatiunea de acord ca sa nu mai zic ca mi suna a maltratare....
si nush in ro cum e dar absolut nici un pediatru nu mi a zis sa decalotez copilul....
vin cu povestea vecinei mele cu un copilash de 3 ani
la 6 luni a suferit o operatie de fimoza pt ca avea intradevar probleme (am vazut actele medicale...)am fost pusa in situatia de a declara in fata politiei ca acel baiat nu este abuzat sexual..... dap sexual... ce s a intamplat defapt..
copilul nu vorbea nimic la 3 ani...la gradinita o educatoare a observat cand a dus copilul la baie ca e diferit fata de ceilalti copii in sensul ca penisul lui era mult mai dezvolatat ca la ceilalti baieti...si inghinal si pe piciorush avea o vanataie...imediat a tras concluzia ca este abuzat sexual si drept urmare a chemat instant politia si asisitenta sociala
cand s a dus mama dupa el nu mai era ... era la un centru...tatal a fost arestat 24 de h si cu interdictie de a vedea copilul era pazit ..doar mama avea voie cu el...10 zile pana a inceput procesul in instanta pe baza actelor medicale si a multor analize pe care i le au facut copilului autoritatile au decis ca tatal e nevinovat ...
acum e monitorizat in continuare de asisitenta sociala
deci chiar sa merita sa va decalotai copiii eu zic ca nu... nu inteleg de ce nu lasati natura sa si urmeze cursul
multa intelepciune va doresc
danangie spune:
Am citit ceva mesaje si ma intreb oare de ce va enervati pe mamele care au decis sa faca decalotare la copii. Asta e alegerea lor. Daca a fi si eu sa va insir cazuri de copii care nu au fost decalotati si au ajuns la chirurg. Deci, sunt cazuri ca unii baietei suporta forte bine sa nu fie decalotati si altii care din pacate ajung la chirurg. Sunteti mame si stiti ca orice mama face ce-i mai bine pentru copilul ei. Asa cum voi ati ales sa nu decalotati, asa alte mame au ales sa decaloteze. Ce-i asa de greu de inteles? Daca la copilul vostru a mers de minune sa nu fie decalotat asta nu inseamna ca si la copilul altuia va merge bine....sau va merge rau. Deci, fiecare face ce crede ca-i mai bine. Mamele care aleg sa faca decalotare sunt de moda veche? ei da! Si ce zicem de cazurile unde multi copii au ajuns la chirurg? Asta s-a intamplat acum in zilele noastre.
BARBARA o colega de-a mea , mama a 2 baieti: Andreea si Matteo. La Andreea a facut ca la carte. cum i-a zis pediatrul: nu decalota. Saracul copil a ajuns la chirurg. si mi-a povestit toata operatiunea care i-au facut plus suferinta de dupa. Din pacate, Andreea face parte din categoria ghinionistilor. Comportamentul lui Barbara la al doilea copil? Decalotare. a ales sa-l decaloteze pentru ca sa nu treaca si Matteo prin ceea ce a trecut Andreea. Deci vedeti? Nu toti copiii sunt la fel si nu toate mamele gandesc la fel. Deci, eu zic sa va ziceti cu parerea si atat.....ca si asa viata asta e plina de rautati. Macara aici sa fim o comunitate unde sa putem sa discutam in mod civilizat. Nu aruncati cu rosii.
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
roli25 spune:
Nu se enerveaza nimeni. Fiecare incearca sa dea un sfat, daca il are. Aici sunt mamici "incepatoare" care cer sfaturi de la cele care deja au trecut prin ce trec ele acum.
Dar, sa-ti decalotezi copilul pana la 5 ani si sa te lauzi ca e ok si o faci in continuare e cel putin aberant. Iar fetele si-au exprimat dezacordul.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)