Mamici cu 2 pitici (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Sabina!!!!

www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Am fost in Romania, ne-am intrs, totul e ok. Trebuie sa va spun ca nu voi mai posta pentru ca interesul a cam murit pentru subiectul asta asa ca... n-are sens. V-am spus asta ca sa stiti ca suntem ok si nici nu-s suparata pe nimeni. Chiar imi pare rau ca suiectul nostru a intrat in coma, m-am simtit minunat cu voi.

Va pup pe toate si va urez numai bine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Claudia,imi pare rau ca te retragi,dar ai dreptate,nu mai suntem prea actve.E si vremea de vine,caci stam tot mai mult pe afara.
Din acelasi motiv,am scris si eu mai rar,desi m-am gandit la voi.Alex mi-a mai facut un episod urat de cand nu am mai scris,o bronsita asmatiforma,acum e bine,sper sa vina vara sa scapam de racelile astea urate.A mai racit o tura si Ioana,dar mai usor.
In rest,astept sa merg la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului,va fi in iunie,ne-am rezrvat camera la mare in iulie si cam ata.In rest,mai mult pe-afara!
Sa zicem ca intram in vacanta,ca suna asa ciudat in coma...
Poate ca si pentru ca azi am aflat ca sotul unei cunostinte,fosta colega de liceu,a murit stupid,intr-un accident de motocicleta,n-avea casca,desi tot timpul era precaut, de data asta era pe teren drept,masurau ceva pentru un viitor concurs si...s-a intamplat nenorocirea.Aseara a fost in coma,iar de dimineta a murit.M-am intalnit intamplator azi cu sotia,era in stare de soc,inca nu realiza,dar azi numai la ei m-am gandit,Au o fetita de 4 ani,erau tineri,asta e viata,dar greu mai e cand se intampla astfel de tragedii...
Va pup!Sa aveti o vacanta placuta si macar din cand in cand ,tot o sa mai scriu!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Si eu sunt pe aici si mai urmaream din umbra, citeam tot, chiar daca nu zilnic, dar la cateva zile macar.
N-am mai scris pentru ca mi se parea ca n-am nimic deosebit de semnalat. Copiii cresc frumos, inca se bat dat din ce in ce mai mult se joaca impreuna, Raducu incepe usor-usor sa vorbeasca, gradinita merge fain, bona se iubeste mult cu Raducu si e bine si pe partea asta.

Hai sa facem o strigare, sa vedem cine mai apare pe aici

Claudia, nu te supara te rog pe subiectul asta. Tu mereu scriai mult si frumos.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Vin si eu cu o imbratisare virtuala
Nu cred ca o sa moara... din cand in cand sper sa mai vorbim - e greu de postat cand lucrezi, copii au nevoi - si se tot imbolnavesc (Paul face crize sau diverse cam la 2 sapt, insa partea grozava e ca face forme usoare).
Ma deprime si pe mine economia asta falimentara a romaniei (cu r mic, cat de patrioata am fost, s-a cam dus tot..) de cateva zile sunt grozav de trista si eu pentru ca nu pot crede ca inca n-am ajuns pe fundul oceanului, inca ne mai scufundam...

Ma revolta masurile - in primul rand ca sunt enuntate cu emfaza de oameni care cheltuie pe sucuri/tigari lunar venitul la care noi visam - sa-l avem pe an ma dispera ca nu vad nici o cale de iesire din dezastrul asta, nu-mi pot imagina ce o sa se intample maine pentru ca stiu ca nu va fi placut.

Poate asta ne bantuie pe toate.. avem 2 copii mici, vise mari pentru ei si conditii mizere de aplicat... oamenii sunt tristi - si cei dragi mie au si ei greutati.

Insa sper sa ne vedem din cand in cand aici - sa mai schimbam o vorba

A, Ana vorbeste ca o morisca toata ziue, Paul e sfatos si foarte iubitor, eu sunt (fizic) mult mai bine ca acum 2-3 luni - si pentru asta multumesc la Dumnezeu in fiecare zi

Va pup cu mult drag,

www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Claudia sa va fi de bine concediul.
Raducu La Multi Ani! sa cresti mare si sanatos alaturi de familie.
Oana multa sanatate. Da e tare greu acuma cu criza asta, peste tot, da speram sa fie bine totusi si sa reusim sa trecem peste hop.
Iulia uff mai , asa e viata asta acuma esti acuma nu, de aia e bine sa te bucuri si sa enjoy la maxim cat suntem aici.
Eu am fost cam busy de aia nu am mai scris, am avut musafiri plus scoala, am terminat toate examenele si urm doua dati urmeaza interviurile pt cursul urm unde sper din tot sufletul sa ma accepte full time, mi-am transcris si diploma de bac din ro si am obtinut nivel mai bun aici decat ma asteptam deci speram sa ma ajute chestia asta. Dupa ce se termina interviurile mai ramane sa rezolvam cu childcare, ca Ami va merge la gradi din sept, au inceput sa ii ia de la 2 ani acuma, bine platim pana face 3 da e bine ca merge ca vrea si ea la scoala ca o vede pe Ari. Va merge part time da macar ii face bine si e bine ca am si eu de la colegiu aceleasi vacante ca si ele, deci nu-mi trebuie cineva decat in timpul scolii sa le ia de la scoala si sa stea cu ele pana vin acasa. Din ian va fi si mai simplu ca Ari va merge full time deci nu va trebui decat cu Ami sa stea. na speram sa reusim sa gasim solutia perfecta.
Am depus si pt actele mele si ale fetelro speram si astea sa se rezolve bine va dura cam 2 luni din cate zicea avocata ca cica erau in urma cu aplicatiile din cauza de pasti vacante si etc. Acuma o sa mai avem in 2012 de depus pt cetatenie si gata am terminat cu actele si hartiile, daca totul merge ok conform planului.
Eu tot ma chinui sa slabesc, ca reusim sa scad destul de binisor da peste iarna am cam pus la loc ca nu am mai fost asa atenta cu ce pap. Si acu of course regret da na ata ete, tre sa accept ca nu o sa mai fiu ca trasa prin inel, da macar sa scad sa fiu in jur de 59-60, sa nu mai urc peste.
Cam asta pe scurt de la noi pupam gasca.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna ziua dragele mele

Stiu ca nu am mai intrat de mult insa sa stiti ca nu v-am uitat .

Din pacate viata mea a fost una prea plina de intamplari unele nu prea placute. Acum suntem relativ bine cu totii.
Copii au crescut mari, sunt bine sanatosi. Andrei si Maria sunt in grupa mijlocie amandoi la gradinita.
Eu sunt foarte ocupata cu munca si sotul la fel.O perioada am fost plecata acasa la Brasov, a fost foarte bine acasa.

Va imbratisez cu mult drag si dor pe toate si va doresc numai bine

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

www.trilulilu.ro/danybv/cf92b5c8a8098e" target="_blank"> Dedicatie pentru soacre

Mergi la inceput