Mamici cu 2 pitici (14)
Raspunsuri - Pagina 4
alessia2005 spune:

LA MULTI ANI tuturor celor care poarta nume de floare!!!!
La multi ani si SERENEI mele..caci o cheama si CAMELIA!!!
Sanatate multa va dorim si numai bine!!!

ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Se pare ca sunteti prinse tare in pregatirile de Paste ca nu mai trece nimeni pe aici. Si la noi e cam aglomerat dar mai ramane ceva timp si pentru activitati interneticesti.
Am intrat sa o laud pe fata mea cea mare; de trei zile nu a mai udat nici un pampers nici ziua si nici noaptea. Initial spunea acasa ca vrea la olita dar cand eram in oras... nu mai zicea nimic. Acum insa spune oriunde si asteapta pana ajungem la o toaleta. Partea buna e ca nu se mai cere degeaba la olita, de obicei cand zice ca face, se tine de cuvant. Singura problema e ca nu zice pipi: zice caca si pentru treaba mare si pentru cea mica. Atata se pricepe ea. Oricum eu sunt foarte multumita de evolutia ei mai ales ca e in intregime meritul ei, singura mea contributie a fost aceea ca nu i-am stat in cale.
In rest, suntem bine cu totii. Asteptam cu nerabdare Pastele. Asa ca va urez tuturor sarbatori cat mai fericite inconjurati de cei dragi!
OanaRusu spune:
Waw, Claudia, bravo la Lucia 

e fetitza isteatza!
www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
valentina_22 spune:
Fie ca Sfanta Lumina a invierii Domnului sa va patrunda in suflete si in case. Paste Fericit!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
MissJJ spune:
Dragutzelor intram si noi sa va uram
Paste Fericit!
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii. Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, caldura sufleteasca vine din inimile voastre.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A
CamiM spune:
Seara buna!
Terminaram si noi pregatirile: cozonac, pasca si au vopsit oua fetele cu taticul lor....a fost o nebunie..:)
Paste fericit si multa sanatate tuturor!!

Christos a inviat!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
OanaRusu spune:
Adevarat a inviat!
Lumina in suflet!
www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
danybv spune:
Hristos a Inviat !!! 
Va doresc tuturor sa aveti parte de sarbatori fericite alaturi de cei dragi voua .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
julax spune:

Adevarat a inviat!
Sa aveti parte de un Paste linistit alaturi de cei dragi!
Cu intarziere si cu scuzele de rigoare(aglomerata rau saptamana asta)
La multi ani,Claudia!!!
Sa ai parte de multa sanatate,bucurii din partea puiutilor,a sotului ,a familiei si prietenilor!Te pup cu drag!
Noi am fost azi la nasi,maine mergem la mama,deci am petrecut,petrecem in familie
Ma bucur cand vad ca nu ne uitam si ca desi suntem foarte ocupate mai reusim sa scriem cateva randuri din cand in cand,iar de sarbatori,in mod deosebit nu uitam unii de altii![]()

Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
Hristos a inviat!
Multumesc de urari, Iulia! Stiu cum e cu aglomeratia, si noi am avut musafiri de joi si pana azi. Dar a fost tare fain. De ziua mea am vizitat o cetate iar a doua zi, de ziua lui Stefan am fost la o sala de jocuri unde am petrecut cu copii si adulti cateva ore. Stefan a fost foarte multumit de ziua lui: a primit mai multe cadouri decat a avut el timp sa desfaca in ziua respectiva si a fost cu prietenii lui acolo unde-si dorea. O sa revin eventual cu poze zilele viitoare. Pana una alta va urez numai bine tuturor!