Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
carla_2008 spune:
Buna fetelor,
Puiutz,Stefania felicitari pt putzici!!!!!!
Raluca,bine ai venit!!!!!
Fetele eu am o mare nedumerire: de 12 zile NU mi-a crescut burtica.Stiu asta pt ca ma masor cu cm de croitorie.E NORMAL?????
Vineri la eco,dr a zis sa stau calma,poate o crezut ca sunt nebuna si n-o bagat in seama intrebarea mea
.Ce ziceti??????
Denisa
18+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
crissy77 spune:
Spuneti-mi va rog ce parere aveti despre sectiunea ANIVERSARI. Ca e mult de lucru si nu as vrea sa lucrez in van ![]()
Cristina
16 s
&
Elise-Stefania
bumblebee spune:
Denisa, si eu cu cm, o data la 2 sapt, si la mine creste cam 1 cm in timpul asta. Dar poate ca a mai urcat sarcina, si se schimba putin fizionomia burticii. Stiu ca uterul urca tot mai sus.
Alina
19+ cu 
gargarita
carla_2008 spune:
Si inca ceva: in fiecare noapte de cand sunt gravi imi amortesc mainile,palmele,degetele mai exact.E ff neplacut.De la ce poate fi???
Denisa
18+
lalala13 spune:
carla asta cu amortitul am inceput sa simt si eu la mana stanga..si nu stiu de ce..cat despre burta..eu am puseuri de crestere..adica..sta sta..si o data o vad mai umflata![]()
----------------------------------------------
my somebody.... 
20+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Mycya spune:
vreau si eu sa il simt pe bebe ca voi
,deja va da sutulete si eu nici macar nu stiu daca el misca in burtik mea sau sunt gazele.
puyutz sa stii ca si la mine e la fel cu kg,daca ma urc dimineatza pe cantar arata chiar si cu 2 kg jumate diferentza fata de ce arata seara,eu am spus ca nu ma mai cantaresc decat odata la saptamana si asta dimineatza,ca ba intro zi imi arata mai mult ,in alta mai putin si nu ma stiu nici eu daca nu fac exces la papa sau la dulciuri
.
18+
carla_2008 spune:
Bumblebee,multumesc...m-ai mai linistit!!!intr-adevar cred ca a urcat uterul.
Eu tot nu simt mari meciuri in burtica!Ceva fluturasi din cand in cand...offfff...Dr a zis sa nu ma agit pana la 20s.
Dragaica dar ce burtica mare si frumoasa ai!!!!
Eu o am mai mica ca tine si am 2sapt in avans.Tu te masori cu cm?
Fetelor sa nu ziceti ca sunt nebuna.
Astia sunt pitici pe creier din cauza de stare de graviditate![]()
Denisa
19+
maya71 spune:
ARANA... LA MULTI ANI! Sper ca nu sarbatoresti prin munca... daca e o zi frumoasa atunci in fiecare zi sa fie ziua ta si sa te simti mereu ca la 24 de ani.

Incercam sa/mi aduc aminte ce faceam eu la varsta aceasta ... dar e prea mult de atunci... dar sa stii ca ma simt ca la 24 de ani
Burtici, sa vad numai valuri/valuri de delfinasi frumosi,sanatosi si la termen 
bumblebee spune:
Crissy, eu cu neuronul meu gravid si migrator
, te referi la pusul pe coloane pe luni? E fain, dar daca e complicat, cum zici tu, tu esti experta
Denisa, o fi de la circulatie, ca-ti apasa strumfii pe toate organele si arterele importante
?
Alina
19+ cu 
gargarita
Mycya spune:
cryssy eu nu sunt trecuta la aniversari
data de nastere e 04.02.1987
,in rest mi se pare ok...dar dak e posibil lunile sa fie puse nu unele sub altele ci cate trei in coloana...si asa mai ia si din spatiu ori cate 2 cum e la lunile ianuarie si februarie,daca ti se pare ok.oricum este super si acum

18+