Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Vad ca vorbeati de baieti, faceti ca mine, i-am zis sotului tu ai vrut baiat tu sa ai grija de el la partea cu putica(oricum stia ce trebuie sa faca)
Si el il spala de 4 ani la putica, este adevarat ca la cateva luni eu l-am si decalotat la dr, stiu ca multi sunt importiva, dar nu regret pentru ca si asa se mai lipea si incepea sa se infecteze
Acum a invatat si Andrei sa se spele
Asa ca la bb 2 tot pe el o sa il pun la spalat

Andrei 11.02.2006 si 23+

Sa stii ca si eu am vazut un medic care sustinea ca e bine sa dcalotezi putica, tocmai din cauza riscului de infectie. Spunea ca se rezolva mai usor o eventuala rana... dar cu spuneai si tu, pareri si pareri. Eu cred ca sunt pt decalotare (nu dati cu rosii cele care nu sunt pro)

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Burticute dragi, pofta buna!
... am ratat 'buna dimineat' si ma intreb unde este chestia cu 'buna'... ma apuca depresia cand vad vremea de afara. Acum o ora am reusit sa ma adun de prin nameti si simt ca nu mai pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca_5 spune:

gretyla mine s-a vazut la morfologia de 13 sapt. ca e fetita. Si la mine s-a chinuit ceva Dna Dr., mai ales ca bebelina e f linistita. Sa speram ca vor fi la fel de cuminti bebicii si dupa ce se vor naste

Mergi la inceput

Daca e sa o luam dupa activitatea intrauterina a bblului, pot sa ma apuc de dicoteci. De pe la 22 el devine fff activ, daca ma trezesc noaptea sa merg la baie el pedaleaza, azi noapte m-a trezit din somn cu un sun, nu degeaba-i sunem Riciu Pedalicciu.

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani arana_ar!

La multi ani tata socru !

arissa, tot dupa 3 ani a inceput si Elise sa-l pronunte pe r. Dar, desi are 4 ani si 3 luni, inca nu poate pronunta sh, tz, ce, ci

beluistef, eram si eu logata si cred ca s-au pastrat modificarile care le-am facut eu (am trimis dupa tine), asa ca ai muncit degeaba. Te-am adaugat la messenger. Si pt ca sunt in concediu si nu am ce face, intru eu si mai incerc sa modific una-alta. Am sa incerc la sectiunea aniversari.

Dragaica, felicitari pentru pereche!

puiutz, stefania, felicitari pt .

puiutz, cantarirea se face intotdeauna in acelasi conditii: dimineata, inainte de a manca, dupa ce ai fost la baie pt treaba nr. 1, poate chiar si dupa daca se poate. Cantarul iti poate arata o diferenta chiar si +3 Kg de dimineata si pana seara.

Perluta la Elise, cand a vazut ca ninge iar:
- s-a suparat iarna pe primavara
- numara: douazesi si unu, ..., douazesi si opt, douazesi si noua, DOUAZESI SI.... ZESE

Cristina 16 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

stefania, felicitari pentru baietel! join the boys club !
ce e decalotare???

va pupacesc!

v-am citit, acum ma intorc la treaba
michelle1981, eu stiu ca nu avem voie sa mancam...

Bulina 23+ cu

Decalotarea se face la baieti, pielita la putulica, partea exterioara se trage un pic inapoi la baita ca sa poata sa faca pipi cum trebuie si sa nu il doara. E un proces care dureaza, si e bine de facut cand sunt mici ca mai tarziu doare rau. Sotul a trebuit sa faca o operatie in toata regula la 28 de ani pt ca nu s-a facut cum trebuie cand era mic. Se crapa mereu pielea in jurul penisului si dadea motiv de infectie si usturime.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 20+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Perluta la Elise, cand a vazut ca ninge iar:
- s-a suparat iarna pe primavara
- numara: douazesi si unu, ..., douazesi si opt, douazesi si noua, DOUAZESI SI.... ZESE

Cristina 16 s & Elise-Stefania

Tare am mai ras, de abia astept perlosul la mine-n casa

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca_5

Revin si completez:
UM: 15.11.2009
DPN: 01.09.2010
DN:24.12.1079

Eu am o ovulatie intarziata si de aceea dr. meu mi-a dat ca DPN: 01.09.2010

bine ai venit!

16+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca_5

gretyla mine s-a vazut la morfologia de 13 sapt. ca e fetita. Si la mine s-a chinuit ceva Dna Dr., mai ales ca bebelina e f linistita. Sa speram ca vor fi la fel de cuminti bebicii si dupa ce se vor naste

asta sper si eu macar sa fie la fel de cumintel si cand o iesi la lumina La mine la 11 sapt si cateva zile am facut eco si era tare zvapaiat (la unu), dar din pacate era cam mic si nu-am putut vedea nimic, iar apoi la dublu test la 13s si 2 zile dormea bebe dus, cu picioarele lipite, nici inghientit cu sonda de eco nu s-a deranjat; iar acum la fel (acu cred ca ne-a facut in ciuda, s-a miscat un pic fiindca stia ca are cordonu si nu vedem nimic)

16+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Daca e sa o luam dupa activitatea intrauterina a bblului, pot sa ma apuc de dicoteci. De pe la 22 el devine fff activ, daca ma trezesc noaptea sa merg la baie el pedaleaza, azi noapte m-a trezit din somn cu un sun, nu degeaba-i sunem Riciu Pedalicciu.

Alina 19+ cu
gargarita

Daca este vorba pe asa...bebelicul meu noapte are chef de tumbe, rar dorm noaptea si il simt asa finut de zici ca se inoarce si se culca la loc...de cele mai multe ori asa joaca , de oricat de profund as dormi ma trezesc, iar uneori nu mai pot adormi repede la loc, decat dupa ce termina. Daca de acum face asa ce voi face cand va mai creste ...o sa fiu tot turmentata .

Crissy vezi poate reusesti, eu nu am timp ca sunt la lucru, iar de acasa nici atat...mai intru si eu din cand in cand si mai fac cate ceva.Ca oricum cand vor incepe sa iasa delfinasii la soare , va trebui iar reorganizata pagina...cu programari nasteri, cu datele mamicilor, cu o listutza in care sa-i trecem pe noii veniti...si trebuie sa o gandim bine...

Elena, 23+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput