Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanti Vad ca vorbeati de baieti, faceti ca mine, i-am zis sotului tu ai vrut baiat tu sa ai grija de el la partea cu putica(oricum stia ce trebuie sa faca) Si el il spala de 4 ani la putica, este adevarat ca la cateva luni eu l-am si decalotat la dr, stiu ca multi sunt importiva, dar nu regret pentru ca si asa se mai lipea si incepea sa se infecteze Acum a invatat si Andrei sa se spele Asa ca la bb 2 tot pe el o sa il pun la spalat Andrei 11.02.2006 si ![]() ![]() |
Sa stii ca si eu am vazut un medic care sustinea ca e bine sa dcalotezi putica, tocmai din cauza riscului de infectie. Spunea ca se rezolva mai usor o eventuala rana... dar cu spuneai si tu, pareri si pareri. Eu cred ca sunt pt decalotare (nu dati cu rosii cele care nu sunt pro)
![](icon_smile_big.gif)
Alina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
gargarita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
maya71 spune:
Burticute dragi, pofta buna!
... am ratat 'buna dimineat' si ma intreb unde este chestia cu 'buna'... ma apuca depresia cand vad vremea de afara. Acum o ora am reusit sa ma adun de prin nameti si simt ca nu mai pot...
raluca_5 spune:
gretyla mine s-a vazut la morfologia de 13 sapt. ca e fetita. Si la mine s-a chinuit ceva Dna Dr., mai ales ca bebelina e f linistita. Sa speram ca vor fi la fel de cuminti bebicii si dupa ce se vor naste
bumblebee spune:
Daca e sa o luam dupa activitatea intrauterina a bblului, pot sa ma apuc de dicoteci. De pe la 22 el devine fff activ
, daca ma trezesc noaptea sa merg la baie el pedaleaza, azi noapte m-a trezit din somn cu un sun, nu degeaba-i sunem Riciu Pedalicciu
.
Alina 19+ cu
gargarita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
La multi ani arana_ar!
La multi ani tata socru !
arissa, tot dupa 3 ani a inceput si Elise sa-l pronunte pe r. Dar, desi are 4 ani si 3 luni, inca nu poate pronunta sh, tz, ce, ci
beluistef, eram si eu logata si cred ca s-au pastrat modificarile care le-am facut eu (am trimis dupa tine), asa ca ai muncit degeaba. Te-am adaugat la messenger. Si pt ca sunt in concediu si nu am ce face
, intru eu si mai incerc sa modific una-alta. Am sa incerc la sectiunea aniversari.
Dragaica, felicitari pentru pereche!
puiutz, stefania, felicitari pt .
puiutz, cantarirea se face intotdeauna in acelasi conditii: dimineata, inainte de a manca, dupa ce ai fost la baie pt treaba nr. 1, poate chiar si dupa daca se poate. Cantarul iti poate arata o diferenta chiar si +3 Kg de dimineata si pana seara.
Perluta la Elise, cand a vazut ca ninge iar:
- s-a suparat iarna pe primavara
- numara: douazesi si unu, ..., douazesi si opt, douazesi si noua, DOUAZESI SI.... ZESE
Cristina 16 s
&
Elise-Stefania
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefania_97/stefania_97.jpg)
stefania_97 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 stefania, felicitari pentru baietel! join the boys club ! ce e decalotare??? ![]() ![]() va pupacesc! ![]() v-am citit, acum ma intorc la treaba ![]() michelle1981, eu stiu ca nu avem voie sa mancam... Bulina ![]() ![]() |
Decalotarea se face la baieti, pielita la putulica, partea exterioara se trage un pic inapoi la baita ca sa poata sa faca pipi cum trebuie si sa nu il doara. E un proces care dureaza, si e bine de facut cand sunt mici ca mai tarziu doare rau. Sotul a trebuit sa faca o operatie in toata regula la 28 de ani pt ca nu s-a facut cum trebuie cand era mic. Se crapa mereu pielea in jurul penisului si dadea motiv de infectie si usturime.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
![](smiley_pregnant.gif)
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
bumblebee spune:
citat din mesajul lui crissy77 Perluta la Elise, cand a vazut ca ninge iar: - s-a suparat iarna pe primavara ![]() - numara: douazesi si unu, ..., douazesi si opt, douazesi si noua, DOUAZESI SI.... ZESE ![]() Cristina ![]() ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Alina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
gargarita
grety_niku spune:
citat din mesajul lui raluca_5 Revin si completez: UM: 15.11.2009 DPN: 01.09.2010 DN:24.12.1079 Eu am o ovulatie intarziata si de aceea dr. meu mi-a dat ca DPN: 01.09.2010 |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](gravida.gif)
![](surpriza.gif)
grety_niku spune:
citat din mesajul lui raluca_5 gretyla mine s-a vazut la morfologia de 13 sapt. ca e fetita. Si la mine s-a chinuit ceva Dna Dr., mai ales ca bebelina e f linistita. Sa speram ca vor fi la fel de cuminti bebicii si dupa ce se vor naste ![]() |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](gravida.gif)
![](surpriza.gif)
beluistef spune:
citat din mesajul lui bumblebee Daca e sa o luam dupa activitatea intrauterina a bblului, pot sa ma apuc de dicoteci ![]() ![]() ![]() Alina ![]() ![]() gargarita |
Daca este vorba pe asa...bebelicul meu noapte are chef de tumbe, rar dorm noaptea si il simt asa finut de zici ca se inoarce si se culca la loc...de cele mai multe ori asa joaca
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Crissy vezi poate reusesti, eu nu am timp ca sunt la lucru, iar de acasa nici atat...mai intru si eu din cand in cand si mai fac cate ceva.Ca oricum cand vor incepe sa iasa delfinasii la soare
![](olala.gif)
Elena,
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
![](zana.gif)
![](zana.gif)