Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
carla_2008 spune:
Am ciulit:
am schimbat sapt azi,ca nu mai am rabdare pana maine![]()
Denisa
19+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Creatza11 spune:
Fetelor, felicitari celor care au descoerit culoarea carutului!!!
Am intrat sa dau si eu raportul repede si sa urez La Multi Ani, Arana!!!!
Multumesc celor ce mi-au raspuns la intrebarea despre cand se simte bebe ca misca. Cu toate astea, azi, nu am mai avut rabdare si am fost sa fac un eco, unde, am observat ca bebe da in mine ca intr-un sac de box, dar cred ca-s eu prea nesimtita....
. Oricum, a zi dr ca in maxim 2-3 zile sigur il voi simti. Dupa parerea ei, s-ar putea sa fie si baiat, s-ar putea sa fie si fata. Oricum, nu am mai lasat-o sa se chinuie sa vada ce are bebe intre picioare, fiindca vroiam sa aflu mai sigur pe 19, cand sunt programata la dr meu la Bucuresti si cand o sa fie si sotul cu noi sa aflam amandoi odata.
Ca sa nu fie totul perfect, pe drum spre casa, mi-a iesit unbou in fata de pe o straduta fara sa se aigure si a fost de ajuns sa pisc un pic frana ca am derapat si am luat oglinda unui taxi stationat pe marginea drumului. Va dati seama ca taximetristii vor sa te jupoaie la orice.....oricum, am scos-o la capat, i-am dat ceva acolo sa ma lase in pace, sa plec acasa, nu de alta....dar faceam pe mine.
M-am speriat putin, mi-a parut rau de banii dati aiurea, dar acu sunt iar fericita.....numai ca sunt pe fuga cu facutul mancarii si baie si apoi tb sa plec la serv....
la toate burticile.
17+
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Crissy, eu cu neuronul meu gravid si migrator , te referi la pusul pe coloane pe luni? E fain, dar daca e complicat, cum zici tu, tu esti experta![]() Denisa, o fi de la circulatie, ca-ti apasa strumfii pe toate organele si arterele importante ?Alina 19+ cu ![]() gargarita |
scz nu vazusem msg

si am scris si eu aceeasi chestie
18+
bumblebee spune:
| citat din mesajul lui Creatza11 Fetelor, felicitari celor care au descoerit culoarea carutului!!! Am intrat sa dau si eu raportul repede si sa urez La Multi Ani, Arana!!!! Multumesc celor ce mi-au raspuns la intrebarea despre cand se simte bebe ca misca. Cu toate astea, azi, nu am mai avut rabdare si am fost sa fac un eco, unde, am observat ca bebe da in mine ca intr-un sac de box, dar cred ca-s eu prea nesimtita.... Ca sa nu fie totul perfect, pe drum spre casa, mi-a iesit unbou in fata de pe o straduta fara sa se aigure si a fost de ajuns sa pisc un pic frana ca am derapat si am luat oglinda unui taxi stationat pe marginea drumului. Va dati seama ca taximetristii vor sa te jupoaie la orice.....oricum, am scos-o la capat, i-am dat ceva acolo sa ma lase in pace, sa plec acasa, nu de alta....dar faceam pe mine. M-am speriat putin, mi-a parut rau de banii dati aiurea, dar acu sunt iar fericita.....numai ca sunt pe fuga cu facutul mancarii si baie si apoi tb sa plec la serv.... la toate burticile. 17+ |
Felicitari pt bb sportiv

Alina
19+ cu 
gargarita
Mycya spune:
| citat din mesajul lui Creatza11 Ca sa nu fie totul perfect, pe drum spre casa, mi-a iesit unbou in fata de pe o straduta fara sa se aigure si a fost de ajuns sa pisc un pic frana ca am derapat si am luat oglinda unui taxi stationat pe marginea drumului. Va dati seama ca taximetristii vor sa te jupoaie la orice.....oricum, am scos-o la capat, i-am dat ceva acolo sa ma lase in pace, sa plec acasa, nu de alta....dar faceam pe mine. M-am speriat putin, mi-a parut rau de banii dati aiurea, dar acu sunt iar fericita.....numai ca sunt pe fuga cu facutul mancarii si baie si apoi tb sa plec la serv.... la toate burticile. 17+ |
bine ca nu a fost mai rau,mai ales cu zapada asta se aluneca foarte repede.sa ai grija ca tampiti multi mai sunt in trafic

18+
beluistef spune:
| citat din mesajul lui crissy77 Spuneti-mi va rog ce parere aveti despre sectiunea ANIVERSARI. Ca e mult de lucru si nu as vrea sa lucrez in van Cristina 16 s & Elise-Stefania |
Asa ma gandeam si eu...ai pus ca la sarcina pe saptamani ???? Eu zic ca 3 pe o coloana si 4 randuri ar fi in regula, mai ales ca luna cu sarbatoritii va fi data cu un size mai mare si daca mai punem si vreo doua "happy birth.." sa aiba loc.
Ce bine ca ai tu timp sa te ocupi.

Elena,
23+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
michelle1981 spune:
crissy daca e multa munca mai bine lasa cum era inainte..
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+
Florentina_C spune:
Ziua buna si de la mine...azi sunt cam ocupata la munca si nu prea am avut timp sa scriu.
Arana la multi ani, bebe sanatos si la termen!
Stefania felicitari pt
. Cred ca te bucuri tare ca ai acum pereche.
Mycya si eu vreau tot
. Poate ca asteptarea asta cu miscarile bebelusilor, e cu un scop. Poate o sa ne trimita DD, ce ne dorim.
Cat despre cresterea burticii si a mea a crescut deodata. Acum parca s-a oprit din crestere, dar ma astept ca dupa un timp sa izbugneasca din nou.![]()
Va 

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 15+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
iul_aug2010 spune:
michelle, da, e migalos ca fac totul manual. AM schimbat.
beluistef, poti sa mai verifici? Asa ziceai tu? Cum facusem eu data trecuta aparea mai frumos dar... era chin mare pe urma la adaugarea unei noi mamici si la scoaterea in evidenta a aniversatilor.

, te referi la pusul pe coloane pe luni? E fain, dar daca e complicat, cum zici tu, tu esti experta
?
&
vreau si eu acolo