Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani ARANA!!!!!

Bine ai venit intre noi Ra;uca 5..Inca o Constanteanca..La ce doctor esti? Unde nasti?

Puiutz mic eu sunt interesata de lamaze pt ca vreau sa nasc natural...si am inteles ca aceste cursuri sunt bune ca ne pregatesc pentru ce va urma in perioada apropiata nasterii....O sa ciulesc urechile in legatura cu gimnastica si ne anuntam....
Pe mine de 2 zile ma incearca o stare ciudata. Mi se intareste burta si azi am avut niste junghiuri in zona buricului...Maine ma prezint la doctor sa vad care e treaba. Mi-a spus ca intarirea burtii nu e periculoasa daca nu e cu dureri iar junghiul din zona buricului e de la marirea uterului dar....abea astept sa vad ca bebe e bine...si nici nu sunt prea impacata cu durerea din jurul buricului...A mai patit cineva asa ceva?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Am si eu o problema cu decalotarea marea mea frica

Las' ca are grija nora !

Il duci la doctor si gata. Oricum nu e recomandat "home made".

Shery 21 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Adriana, suntem alaturi de tine. Cu putin efort poti sa eviti problemele pe viitor. Capul sus, mobilizeazate si treci la actiune.

Eu am gasit o metoda cat de cat ca sa nu pap multe dulciuri. Eu de exemplu ador ciocolata. Ca sa sa nu mananc, acasa nu tin ciocolata. Dar in ultimile zile am comis-o rau, ce de, a fost 8 martie si parca toata lumea s-a vorbit sa-mi ia ciocolata. Sotul m-a rasfatat cu specialitati de ciocolata fina belgiana. Restul pe care le-am primit le tine sub cheie si-mi da cu portia pana le termin.

Cris 21+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
Vai nu mai vorbiti de dulciuri,eu abia abia ma abtin sa nu o comit.Stau cu pungile de bomboane,ciocolata si finetti,dar nu ma ating de ele.Mai nou au inceput sa imi placa chips-urile picante la nebunie
Astazi schimbam semnatura,intram in sapt 21 .Sapt 20 a fost cea mai lunga,a durat 10 zile

21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

uite de asta nu cumpar eu nimic,cand ma duc la cumparaturi ma duc satula...mananc bine aksa si asa nu imi mai vine sa cumpar nimic in afara de cele necesare sa fac de papa,si asa ajung in momentele knd imi vine sa pap un chips,sau ceva dulce si neavand tre sa imi pun pofta in cui

18+

Mysya, mi-ai luat vorba din gura.

Cris 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Mycya exact asa fac si eu,dar cand vine sotul de la Iasi mereu ma intreaba ce sa imi aduca,iar eu nu ezit sa ii fac o lista lunga:seminte,ciocolata alba,suc,bomboane,chips-uri.Si acum stau cu punga de bomboane asortate la cap,dar sunt satula de ele,am bobinat 4 si mi-e sila

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Vai vai,decalotarea chiar asa se face?Nu e dureroasa pt bebe?E musai?vaiii,eu una nu stiu daca as putea face asta,mi-e teama sa nu il doara pe bebitza.Sheri deci o poate face si pediatrul nu?

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Fetelor,voua va apare incontinuu mesajul "authentification required?"Deci am pus userul si parola la fel imi apare

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Otilia Curling? Dar nu esti satula de frecat podeaua acasa?

Cristina 16 s & Elise-Stefania

Nope, am fost sefa , dat instructiuni , ca doar nu ne apucam de calculat viteza pietrei si traiectorii de la primul joc. Intial numele echipei mele era Primavera si cum numele nu se potrivea cu realitatea iernii dure l-au schimbat in “Queens Men” pe motiv ca "Otilia means “Rich Woman”, “Ruler” or could also be “Queen”…"

Carla, ti-am trimis PM. Nu m-am gandit ca-i reclama.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Fetelor, eu ma retrag. CSI si .

Noapte buna!

Cris 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Baby78, si pe mine ma inteapa in jurul buricului, chiar tare, se ridica uterul, sigur asta-i motivul.

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput