Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 17
baby78 spune:
La multi ani ARANA!!!!!
Bine ai venit intre noi Ra;uca 5..Inca o Constanteanca..La ce doctor esti? Unde nasti?
Puiutz mic eu sunt interesata de lamaze pt ca vreau sa nasc natural...si am inteles ca aceste cursuri sunt bune ca ne pregatesc pentru ce va urma in perioada apropiata nasterii....O sa ciulesc urechile in legatura cu gimnastica si ne anuntam....
Pe mine de 2 zile ma incearca o stare ciudata. Mi se intareste burta si azi am avut niste junghiuri in zona buricului...Maine ma prezint la doctor sa vad care e treaba. Mi-a spus ca intarirea burtii nu e periculoasa daca nu e cu dureri iar junghiul din zona buricului e de la marirea uterului dar....abea astept sa vad ca bebe e bine...si nici nu sunt prea impacata cu durerea din jurul buricului...A mai patit cineva asa ceva?
19+
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefania_97 Am si eu o problema cu decalotarea marea mea frica ![]() |
Las' ca are grija nora
Il duci la doctor si gata. Oricum nu e recomandat "home made".
Shery
21
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
Cris2010 spune:
Adriana, suntem alaturi de tine. Cu putin efort poti sa eviti problemele pe viitor. Capul sus, mobilizeazate si treci la actiune.
Eu am gasit o metoda cat de cat ca sa nu pap multe dulciuri. Eu de exemplu ador ciocolata. Ca sa sa nu mananc, acasa nu tin ciocolata. Dar in ultimile zile am comis-o rau, ce de, a fost 8 martie si parca toata lumea s-a vorbit sa-mi ia ciocolata
. Sotul m-a rasfatat cu specialitati de ciocolata fina belgiana
. Restul pe care le-am primit le tine sub cheie si-mi da cu portia pana le termin
.
Cris
21+ cu
Cris2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
uite de asta nu cumpar eu nimic 18+ |
Mysya, mi-ai luat vorba din gura
Cris
21+ cu
btz_ovi spune:
Mycya exact asa fac si eu,dar cand vine sotul de la Iasi mereu ma intreaba ce sa imi aduca,iar eu nu ezit sa ii fac o lista lunga:seminte,ciocolata alba,suc,bomboane,chips-uri.Si acum stau cu punga de bomboane asortate la cap,dar sunt satula de ele,am bobinat 4 si mi-e sila ![]()
21+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
btz_ovi spune:
Vai vai,decalotarea chiar asa se face?Nu e dureroasa pt bebe?E musai?vaiii,eu una nu stiu daca as putea face asta,mi-e teama sa nu il doara pe bebitza
.Sheri deci o poate face si pediatrul nu?
21+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
btz_ovi spune:
Fetelor,voua va apare incontinuu mesajul "authentification required?"Deci am pus userul si parola la fel imi apare 

21+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 Otilia Curling? Dar nu esti satula de frecat podeaua acasa? ![]() Cristina 16 s & Elise-Stefania |
Nope, am fost sefa
, ca doar nu ne apucam de calculat viteza pietrei si traiectorii de la primul joc. Intial numele echipei mele era Primavera si cum numele nu se potrivea cu realitatea iernii dure l-au schimbat in “Queens Men” pe motiv ca "Otilia means “Rich Woman”, “Ruler” or could also be “Queen”…"Carla, ti-am trimis PM. Nu m-am gandit ca-i reclama.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

bumblebee spune:
Baby78, si pe mine ma inteapa in jurul buricului, chiar tare, se ridica uterul, sigur asta-i motivul.
Alina
19+ cu 
gargarita

.Sapt 20 a fost cea mai lunga,a durat 10 zile 
&
.