Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 18
kittyescu spune:
Buna burtici,
Ma bucur sa citesc ca sunteti ok. Si eu am de cateva zile pofta de dulce: cioco, kinder si corn cu cioco. In primele 18 saptamani nici nu doream sa vad dulce.
De cateva nopti ma tot trezesc pe la ora 3 si apoi adorm cu greu pana cand trebuie sa sune ceasul. Nu imi gasesc pozitia ok in pat, ma tot mut de pe o parte pe alta.
Butica a crescut si s-a ridicat, iar de azi m-am trezit cu niste minunate arsuri la stomac.
Luni am fost la dr si m-a cam certat ca nu am luat destul in greutate (cu toate ca bebe e OK). Am inceput cu 60 kg si acum aproape in saptamana 20 am pus in total 4 kg.
Despre nastere, eu m-am gandit la cea normala. Baiul e ca dr zice ca nu crede ca imi recomanda varianta asta: loc cam stramt
sensibilitate crescuta. Eu tot ce vreau e sa fie laptic destul si sa vina cand trebe.
Mi-am comandat de pe http://www.librarie.net/carti/41150/Mama-copilul-Editia-revizuita-format-A4-Emil-Capraru, cartea Mama si copilul, de sotii Capraru si acum ma delectez cu diferite informatii.
Va pup si va doresc toate cele bune,
enik83 spune:
fetelor pe mine iar m-o lasat sotu jos cu catelu si s-o dus sa se culce..omu-i obosit... eu is cu ochii cat cepele.. 
17+ cu o minune de 
poze
enik83 spune:
va las si eu fetelor.. vad ca nu mai este nimeni p-aci.. noapte buna atunci..pupicei
17+ cu o minune de 
poze
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui enik83 fetelor pe mine iar m-o lasat sotu jos cu catelu si s-o dus sa se culce..omu-i obosit... eu is cu ochii cat cepele.. ![]() 17+ cu o minune de ![]() poze |
ca si mine enik
.
18+
baby78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Baby78, si pe mine ma inteapa in jurul buricului, chiar tare, se ridica uterul, sigur asta-i motivul. ![]() Alina 19+ cu ![]() gargarita |
multumesc de raspuns...Eu am incercat sa ma linistesc dar si burta mi se intareste destul de tare si am cam luat seara no spa sa ma mai relaxez....Problema mea cred ca se trage si de la faptul ca la servic stau 8 ore in fund pe scaun....
si ma doare si noada si spatele...si acum cu burta tare si buricul dureros...O sa intreb maine doctora daca mai merg sau nu la servici ca e mai important bebe decat serviciul. Pt bebe as intra si maine in concediu ca doar nu imi fac astia statuie....
19+
enik83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
ca si mine enik . 18+ |
ba eu dorm foarte bine noaptea..dar daca ma trezesc la 10 jumate dimineata ..ii normal acum sa nu-mi fie somn..
17+ cu o minune de 
poze
hbro spune:
Buna ziua/seara mamici si viitoare mamici!
Eu sunt noua pe aici, dar ma incadrez la categoria Burtici cu delfinasi de august 2010! vreau sa va intreb daca este vreuna dintre voi (dvs.) sub observatia unui medic de la Euroclinic sau Medlife!Va multumesc anticipat!
Creatza11 spune:
buna dimineata, burtici!
eu m-am trezit la 5 dimineata sa meg la toaleta si de atunci m-am tot chinuit sa mai dorm, dar....nimic, acu sunt treaza luminata.
Asa ca am zis sa nu stau degeaba si sa va pregatesc micul dejun: am laptik cu cereale sau lapte cu cacao si miere, fiecare dupa preferinte, si o prajiturica mica, caci vad ca va plac dulciurle....si multi 

.
Sa aveti o zi buna, sa plecati cu zambetul pe buze la serv,ca doar e vieri, urmeaza weekend-ul.
17+

. Pupici pe burtici!
(Luly +2 ani) si