Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 16
Cris2010 spune:
Sunt cumparate. Ma duc sa pazesc placinta. Va citesc din urma si revin. Merci Crissy
.
Cris
21+ cu
crissy77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Sunt cumparate. Ma duc sa pazesc placinta. Va citesc din urma si revin. Merci Crissy .Cris 21+ cu ![]() |
Atuni stai cu ochii pe ele ca se coc repede
Cristina
16 s
&
Elise-Stefania
bumblebee spune:
Si pe mine ma mananca de o placinta cu mere, cu foietaj, si de gogosi... pana atunci am comis si eu una: prajitura inteligenta![]()
Alina
19+ cu 
gargarita
Mycya spune:
oare de ce sunt eu asa pofticioasa si vreau sa fac de toate ce aud
cum citesc ceva gata vreau si eu....aseara nu am stat locului si pe la 8 jumate faceam negreasa ca doar am vazut la tv....acu cateva zile gogosi acu vreau placinta cu mere
off off credca ma fac cat malu
daca imi mai fac toate poftele...oare cum sa-mi revin
18+
carla_2008 spune:
Mai fetelor nu mai vb de kg,eu am luat 6,5
.Culmea ca sunt in grafic conform tabelelor pt gravidute cu gemeni.Deci la nastere o sa am 70 kg
Denisa
19+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
btz_ovi spune:
Hello.Desi astazi v-am citit,abia acum mi-am mai revenit un pic din starea asta de rau si am zis sa va salut un pic.
Legat de amorteala,vad ca si mie imi amortesc mainile repede.Stau si ma gandesc daca nu e cumva de la felul cum tastez in pat 
Vai nu mai vorbiti de dulciuri,eu abia abia ma abtin sa nu o comit.Stau cu pungile de bomboane,ciocolata si finetti,dar nu ma ating de ele.Mai nou au inceput sa imi placa chips-urile picante la nebunie 

Astazi schimbam semnatura,intram in sapt 21
.Sapt 20 a fost cea mai lunga,a durat 10 zile ![]()

21+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Mycya spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Mai fetelor nu mai vb de kg,eu am luat 6,5 .Culmea ca sunt in grafic conform tabelelor pt gravidute cu gemeni.Deci la nastere o sa am 70 kg![]() Denisa 19+ fericita cu 2 minuni in burticahttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
pai eu cica la nastere tot 70kg ar trebui sa am...si am numa un bebe
,sper sa nu ma fac chiar de 70...si un 67 ,68 e bnŽda sa nu vad 70 la cantar
...deocamdata nu am uat decat un kg jumate dar sa vad de acum ce fac
18+
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Otilia ai putea sa trimiti site-urile inca o data,dar pe mail,ca ti-au fost sterse.Merci Denisa 19+ fericita cu 2 minuni in burticahttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Aceeasi rugaminte am si eu
.Cris
21+ cu
Mycya spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Vai nu mai vorbiti de dulciuri,eu abia abia ma abtin sa nu o comit.Stau cu pungile de bomboane,ciocolata si finetti,dar nu ma ating de ele.Mai nou au inceput sa imi placa chips-urile picante la nebunie ![]() ![]() ![]() Astazi schimbam semnatura,intram in sapt 21 .Sapt 20 a fost cea mai lunga,a durat 10 zile ![]() 21+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
uite de asta nu cumpar eu nimic
18+
bumblebee spune:
| citat din mesajul lui Mycya uite de asta nu cumpar eu nimic 18+ |
Buna strategia ta

Alina
19+ cu 
gargarita