Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Sunt cumparate. Ma duc sa pazesc placinta. Va citesc din urma si revin. Merci Crissy.

Cris 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Sunt cumparate. Ma duc sa pazesc placinta. Va citesc din urma si revin. Merci Crissy.

Cris 21+ cu

Atuni stai cu ochii pe ele ca se coc repede

Cristina 16 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Si pe mine ma mananca de o placinta cu mere, cu foietaj, si de gogosi... pana atunci am comis si eu una: prajitura inteligenta

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

oare de ce sunt eu asa pofticioasa si vreau sa fac de toate ce audcum citesc ceva gata vreau si eu....aseara nu am stat locului si pe la 8 jumate faceam negreasa ca doar am vazut la tv....acu cateva zile gogosi acu vreau placinta cu mereoff off credca ma fac cat malu daca imi mai fac toate poftele...oare cum sa-mi revin

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Mai fetelor nu mai vb de kg,eu am luat 6,5 .Culmea ca sunt in grafic conform tabelelor pt gravidute cu gemeni.Deci la nastere o sa am 70 kg

Denisa
19+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello.Desi astazi v-am citit,abia acum mi-am mai revenit un pic din starea asta de rau si am zis sa va salut un pic.
Legat de amorteala,vad ca si mie imi amortesc mainile repede.Stau si ma gandesc daca nu e cumva de la felul cum tastez in pat
Vai nu mai vorbiti de dulciuri,eu abia abia ma abtin sa nu o comit.Stau cu pungile de bomboane,ciocolata si finetti,dar nu ma ating de ele.Mai nou au inceput sa imi placa chips-urile picante la nebunie
Astazi schimbam semnatura,intram in sapt 21 .Sapt 20 a fost cea mai lunga,a durat 10 zile

21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Mai fetelor nu mai vb de kg,eu am luat 6,5 .Culmea ca sunt in grafic conform tabelelor pt gravidute cu gemeni.Deci la nastere o sa am 70 kg

Denisa

pai eu cica la nastere tot 70kg ar trebui sa am...si am numa un bebe,sper sa nu ma fac chiar de 70...si un 67 ,68 e bnŽda sa nu vad 70 la cantar...deocamdata nu am uat decat un kg jumate dar sa vad de acum ce fac

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Otilia ai putea sa trimiti site-urile inca o data,dar pe mail,ca ti-au fost sterse.Merci

Denisa

Aceeasi rugaminte am si eu .

Cris 21+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
Vai nu mai vorbiti de dulciuri,eu abia abia ma abtin sa nu o comit.Stau cu pungile de bomboane,ciocolata si finetti,dar nu ma ating de ele.Mai nou au inceput sa imi placa chips-urile picante la nebunie
Astazi schimbam semnatura,intram in sapt 21 .Sapt 20 a fost cea mai lunga,a durat 10 zile

21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

uite de asta nu cumpar eu nimic,cand ma duc la cumparaturi ma duc satula...mananc bine aksa si asa nu imi mai vine sa cumpar nimic in afara de cele necesare sa fac de papa,si asa ajung in momentele knd imi vine sa pap un chips,sau ceva dulce si neavand tre sa imi pun pofta in cui

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

uite de asta nu cumpar eu nimic,cand ma duc la cumparaturi ma duc satula...mananc bine aksa si asa nu imi mai vine sa cumpar nimic in afara de cele necesare sa fac de papa,si asa ajung in momentele knd imi vine sa pap un chips,sau ceva dulce si neavand tre sa imi pun pofta in cui

18+

Buna strategia ta

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput