Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 15
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 bumblebee, da, sunt numai perle la varsta asta . Si felul in care vorbesc, si dezacordurile pe care le fac, toate sunt dar trec cu timpul, se perfectioneaza. Pe mine ma enerveaza al meu sot ca o incurajeaza sa vb gresit doar pt motivul ca lui i se pare comic cum suna (de ex. besecala in loc de biserica, LULIA in loc de Iulia - invatatoarea). Aa, inca una tare, era mult mai mica, vara, ne pregateam sa mergem la o nunta. Ies din baie imbracata in rochie (eu nu prea port rochite ![]() Deci anul asta e anul "dublelor"... Oare katalina a aflta ce are? Cristina 16 s & Elise-Stefania |
Eu la 2 anisori nu mai stalceam decat vreo 2 cuvinte, la 5 ani citeam si stiam si sa scriu (la nivel de incepator), eii , la frate-miu si-au dat ai mei in petec, l-au lasat sa stalceasca, nu l-au corectat, pana l-am dus la 5 ani la logoped
, asa ca iti inteleg motivele pt care esti mai pragmatica. Radem in sinea noastra, dar tot corect trebuie sa-i vorbim. 
Alina
19+ cu 
gargarita
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 . Ies din baie imbracata in rochie (eu nu prea port rochite ![]() Deci anul asta e anul "dublelor"... Oare katalina a aflta ce are? Cristina 16 s & Elise-Stefania |
Duamniii cat am putut sa mai rad

cu capotul

18+
carla_2008 spune:
Dragaica,si mie mi se intareste burtica asa pe-o parte,destul de des,iar de multe ori ma si doare.Eu am depasit de 10 ori limita de 5 contractii pana la 35 sapt.Din cauza asta stau 80% din timp in pat,canapea,repaos total,pt ca daca stau mai mult de 10 min in picioare,ma ia cu lesin,intariri de burtica si dureri.Asta e.Mi-a zis dr ca e normal.Si prietena mea cu gemeni la fel a patit,cam toata sarcina a stat acasa.Pe scurt trebuie sa avem grija,FARA EFORT!!!!!!!!!!
Si fara stres.Eu vorbesc ,care azi asa m-am enervat pe al meu,am plans vreo juma de ora,si apoi mi-am cerut iertare de la bebei ca i-am stresat.Hormonii astia
Denisa
19+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
crissy77 spune:
bumblebee, ea le poate zice si corect dar cand se grabeste le poceste. Ms de avertisment, o sa am grija sa nu se repete la bb2.
Mycya,
da, asa incurajare am primit si eu de la propriul meu copil, pe care m-am chinuit 16 ore sa-l nasc si pe care l-am crescut cu dragoste si sacrificii 
Cristina
16 s
&
Elise-Stefania
lalala13 spune:
bravo pentru stradanie..arata f bine prima pagina, dar nu trebuie sa depudneti atata efort, cum zicea si bumblebee faceti cand apucati ca nu e graba, nu naste nimeni.. inca![]()
acum vin si eu cu vesti de la doctor, adriana ne luam de mana cu tensiunea mare, dar mie nu mi-a zis de slabit9kg alea pot fi acumulare de apa), eu oricum am pus 2 kg pe mine pana acum(eram deja babana dinainte) mie mi-a dat regim fara sare, fara carbogazase, fara mezeluri..de astea. plus vreo 2 pastile in plus. bebe e bine, are vreo 26 de cm..nu stiu cate grame..aflam noi la 23 de saptamani la morfofetala. el se misca..eu de exemplu nu il simteam si el se misca de mama focului...
dar trebuie sa am grija ca ma paste nasterea prematura..tensiunea si proteinele din urina...fir-ar
adriana daca vrei iti dau pe mp lista mea...nu e foarte mare, dar sa iti faci o idee. aaa, a zis ca si ceai din cozi de cirese...
----------------------------------------------
my somebody.... 
20+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
arana_ar spune:
fetelor acum am ajuns acasa si am intrat la voi.va multumesc din suflet pentru urari,sunteti niste scumpe.sa ne dea Dumnezeu la toate bebei sanatosi.luni merg la eco morfofetala,sa-mi tineti pumnii.
va pup
Raluca
18+
Cris2010 spune:
Burtici!!!

Cat se tine placinta cu mere la cuptor??? Am dat cuptorul al 180 de grade si e de 15 minute inauntru.
Cris
21+ cu
crissy77 spune:
Cris, pana cand se rumeneste usor deasupra. Depinde si cu ce fel de foi ai facut, cumparate sau facute in casa. Important e sa fie aluatul copt, ca marul mai crud e mai sanatos![]()
Cristina
16 s
&
Elise-Stefania
carla_2008 spune:
Otilia ai putea sa trimiti site-urile inca o data,dar pe mail,ca ti-au fost sterse.Merci
Denisa
19+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

. Si felul in care vorbesc, si dezacordurile pe care le fac, toate sunt