Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 14
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc Otilia, pana acum am luat 9 kg, din care 5 in ultimele 6 sapt. O sa incerc sa le dau jos, desi nu stiu cum voi reusi. 22+ Vine o ! ![]() |
ai sa vezi ca nu va fi greu cum crezi,mai ales ca poftele ni le cam facem singure si nu e neaparat si sa ni le satisfacem ca bebe nu pateste nimic.o sa iti fie greu primele 2 zile dar dupa te obisnuiesti,incearca sa mananci multe supe sau cirobitze daca iti plac,tin si de foame si nici nu contin multe calorii sau grasimi.si dulciurile eliminate si inlocuiestele complet cu fructe,eu imi mai fac salata in care pun putina esentza de rom si foarte putin zahar vanilat,si trece pofta de dulce si e si mai sanatos.gandestete ca e bine pentru tine si bebe si ai sa vezi ca ai sa ai mai multa putere si vointza decat crezi

18+
enik83 spune:
sincer...parerea mea...( sa nu dati cu paru') eu nu inteleg de ce se zice ca pt un bebelus este mai ok nasterea naturala..pt ca eu din cate stiu si pt bebelus este foarte traumatizanta nasterea... nu degeaba se nasc saracutii cu capul tuguiat si vineti..
17+ cu o minune de 
poze
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui enik83 sincer...parerea mea...( sa nu dati cu paru') eu nu inteleg de ce se zice ca pt un bebelus este mai ok nasterea naturala..pt ca eu din cate stiu si pt bebelus este foarte traumatizanta nasterea... nu degeaba se nasc saracutii cu capul tuguiat si vineti.. |

17+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
crissy77 spune:
enik, nu da cu paru', eu am mai zis ca la mine e defect profesional
, dar nu vrei sa-ti mai bibilesti semnatura? Ca ai lasat randuri vide pentru inca 3 mesaje

beluistef, wow ce fain a iesit. Asa am facut si eu prima data, numai ca era pe 2 coloane
. Restul promit sa fac eu, dar maine
Am comis-o si eu cu gogosile
. Jur ca e cea mai buna reteta de gogosi pe care am facut-o vreodata, multumim pt link Mycya
(sper sa nu ma insel). Eu am amestecat zahar pudra cu scortisoara macinata 
Cristina
16 s
&
Elise-Stefania
Mycya spune:
ma bucur mult cryssy ca tiau iesit gogoselele,mie si acu imi vine sa fac iar da ma abtin ca is cam calorice
18+
bumblebee spune:
Enik, eu din ce am mai vazut la documentare, ce am mai citit pe tot felul de site-uri, traumatizant e pt bb cazariana, asta daca e versus o nastere normala fara probleme. Dar, cum spuneam, toate in conditii normale.
Sa nu aruncati cu rosii daca n-am dreptate
.
Alina
19+ cu 
gargarita
crissy77 spune:
adrianaBuc, ne luam de manutza cu cezariana. Vara-mea tocmai a nascut la sf. lui februarie prin cezariana (pozitie pelvina, clinia particulara) a zis ca inca mai are 5 mm de taietura neprinsa, supureaza printr-un loc... Sanatate, ai grija!
Otilia, ups, ti-au sters modeatorii link-urile. Trimite in contul comun. Curling? Dar nu esti satula de frecat podeaua acasa? 
Ramo, sa-ti traiasca nepotica. Mami sa se refaca repede si fetita sa fie papacioasa si fara colici.
Aoleo, Dragaica, fie-ti mila de bietul sot... Sau te razbuni pt faza cu patuturile 
Mycya, acum apari si tu la aniversati
.
carla, nu mai sta si tu cu cm in mana toata ziua... Si eu amortesc, amorteam si inainte. Nu stiu care ar putea fi cauza.
bumblebee, da, sunt numai perle la varsta asta
. Si felul in care vorbesc, si dezacordurile pe care le fac, toate sunt
dar trec cu timpul, se perfectioneaza. Pe mine ma enerveaza al meu sot ca o incurajeaza sa vb gresit doar pt motivul ca lui i se pare comic cum suna (de ex. besecala in loc de biserica, LULIA in loc de Iulia - invatatoarea). Aa, inca una tare, era mult mai mica, vara, ne pregateam sa mergem la o nunta. Ies din baie imbracata in rochie (eu nu prea port rochite
), ma vede si-mi zice "mami, esti flumoasa.... Da capotu' zos" 
Deci anul asta e anul "dublelor"... Oare katalina a aflta ce are?
Cristina
16 s
&
Elise-Stefania

!