Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Felicitari pentru carucioare, fetelor

Eu tocmai m-am intors de la gine, am fost cu ultimele analize si eco. M-a cuifulit bine de tot! Am tensiunea extrem de mare! 14 cu 8! Se pare, cf cantarului ei, ca am luat 5 kg in 6 saptamani si asta ar fi cauza pentru tensiunea mare, tensiunea uterina e mare, deci, daca nu fac nimic, am toate sansele sa dau in complicatii. Asa ca m-a luat de par si mi-a dat target sa slabesc 2-3 kg pana ma vede data viitoare, adica peste 5 saptamani. In plus, am luat fier degeaba! Nu am asimilat nici un pic, asa ca ar trebui sa trec pe intravenos, car enu mai e compensat (multumim statului roman) si costa cam 20 lei fiola. Uf! Am plans de nu mai pot!

22+
Vine o !

fierul se asimileaza greu in general. Trebuie luat cu 2 ore inainte sau dupa ce ai mancat sau baut produse lactate. Asimilezi mai bine daca il iei cu vitamina C, un pahar mare se suc de portocale sau mananci o portocala sau un kiwi imediat dupa. Eu iau inainte de culcare si dimineata beau laptele 500 ml care e la fel important.

O s slabesti stai calma ca iti ridici tensiunea si mai rau. Nu mai plange ca nu ajuta, gandeste la bebe si cum o vei strange in brate

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 20+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mai fetelor, m-am ingrozit...tocmai e o emisiune pe Realitatea TV despre o tanara mamicia de 34 de ani(are gemeni mititei) careia i s-a facut rau la munca(suprasolicitare, stres, prea multe proiecte) si a intrat in coma...de 2 zile e mentinuta in viata cu aparate...doamne fereste...nu se stie daca isi mai revine...

uf...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetelor eu iar mi-a varsat vitaminele, daca nici astea nu merg nu stiu ce Dumnezeu sa mai iau
Intrebare: cum se simte o contractie, mie uneori mi se intareste o parte din burtica, am vorbit cu asistentat si mi-e tinut o predica despre uter. Ca este un uschi care lucreaza, uneori se contracta, bla..bla... si daca am ai mult de 5 contractii pana in 35 de saptamani este nasol

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 16+ de si

ai incercat sa le iei inainte cu cateva minute sa faci seara nani???
si atunci le vomiti??

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

stefania, deci nu sunt singura... m-am linsitit..

bumblebee, in chec poti pune absolut tot ce vrei...ma refer la fructe, alune, branza de vaci, etc...imaginatie trebuie...

otiliaaaaaaaaa...ce ne faci????vrei sa stam tot in fata calculatorului???? multam de site-uri...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:

Eu tocmai m-am intors de la gine, am fost cu ultimele analize si eco. M-a cuifulit bine de tot! Am tensiunea extrem de mare! 14 cu 8! Se pare, cf cantarului ei, ca am luat 5 kg in 6 saptamani si asta ar fi cauza pentru tensiunea mare, tensiunea uterina e mare, deci, daca nu fac nimic, am toate sansele sa dau in complicatii. Asa ca m-a luat de par si mi-a dat target sa slabesc 2-3 kg pana ma vede data viitoare, adica peste 5 saptamani. In plus, am luat fier degeaba! Nu am asimilat nici un pic, asa ca ar trebui sa trec pe intravenos, car enu mai e compensat (multumim statului roman) si costa cam 20 lei fiola. Uf! Am plans de nu mai pot!

22+
Vine o !

Adriana draguta...nu plange ca nu e bine...mobilizeaza-te...in plus un regim sanatos, un ceai de reglarea tensiunii...cred ca ajuta...hai ca nu e dracul atat de negru...esti probabil mai sensibila in periaoda asta ceea ce e si normal...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Fetelor ia vedeti acum prima pagina la aniversari...mai este ceva de lucru ...

Crissy...am facut primele 6 luni, dar mi-e ca bate la ochi ca stau mult pe net si ma iau astia in vizor..., asa ca daca vrei continua tu pana la final. La asta m-am referit

Elena, 23+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Albinutza Maya nu mai este la August- ziua mea de nastere... nu/i nimic, eu sa fiu sanatoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetelor eu iar mi-a varsat vitaminele, daca nici astea nu merg nu stiu ce Dumnezeu sa mai iau
Intrebare: cum se simte o contractie, mie uneori mi se intareste o parte din burtica, am vorbit cu asistentat si mi-e tinut o predica despre uter. Ca este un uschi care lucreaza, uneori se contracta, bla..bla... si daca am ai mult de 5 contractii pana in 35 de saptamani este nasol

ai incercat sa le iei inainte cu cateva minute sa faci seara nani???
si atunci le vomiti??

17+ cu o minune de
poze

Vitaminele astea se iau seara si dimineata, elementele sunt disociate, o parte intr-o pastila roz care se ia dimineata si o parte intr-o pastila albastra care se ia seara.
Nu mai stiu ce sa fac.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Adriana, , de incurajare, nu te panica, o sa fie totul bine, important e ca o iei din timp, fara complicatii. Papam salatele, multe fructe, putin si des, stim ca o sa reusesti nu te mai supara... bb simte prea bine prin ce treci
Dragaica mama, atata pot spune si eu, incearca sa le iei seara inainte de culcare. Cat despre contractii, cate de aici am avut mai mult de 5 pana acum, ma gandeam ca nu-i bine, ca nu degeaba se agita doctorul, dar eu am depasit target-ul de mult

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

stefania, felicitari pentru baietel! join the boys club !
ce e decalotare???

va pupacesc!

v-am citit, acum ma intorc la treaba
michelle1981, eu stiu ca nu avem voie sa mancam...

Bulina 23+ cu

Decalotarea se face la baieti, pielita la putulica, partea exterioara se trage un pic inapoi la baita ca sa poata sa faca pipi cum trebuie si sa nu il doara. E un proces care dureaza, si e bine de facut cand sunt mici ca mai tarziu doare rau. Sotul a trebuit sa faca o operatie in toata regula la 28 de ani pt ca nu s-a facut cum trebuie cand era mic. Se crapa mereu pielea in jurul penisului si dadea motiv de infectie si usturime.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 20+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

suna infricosator....hmm...greu e cu baietii

Bulina 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:

22+
Vine o !

multi ca sa te linistesti si sa iti revii un pic. Hai ca nu este asa de grav. Ai putin grija la ce mananci, mai putina sare... si o sa vezi ca o sa fie bine.

16+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput