Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 11
michelle1981 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Arata bine, dar eu ziceam sa nu va mai chinuiti, mai dai de doua ori in plus la rotita si gata .Cris 21+ cu ![]() |
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+
nela_didea spune:
Buna burticute dragi ! Am intrat pe fuga sa va salut si sa va felicit. Woow ce de vesti bune, doamne ajuta-ne sa avem numai si numai vesti bune. 
Fetelor sa-mi tineti si mie pumnii, ca azi la 18.30 am intalnire cu bebele, am emotii mari si tare as vrea sa ne dea voie sa-i vedem rusinica![]()
LA MULTI ANI ARANA si din partea mea, sa fi iubita
Raluca bun venit printre noi, sa ai sarcina usoara pana la capat.
16+
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Eu tocmai am primit un pachet de la otto cu chilotei . De abia astept sa ajung acasa sa-i probez.Cris 21+ cu ![]() |
Chiar am uitat sa va spun. Am vazut pe www.otto.ro niste colanti la oferta, stiu ca erau 2 mamici care cautau. Uitati aici http://www.otto.ro/search.php?q=colanti&page=1 . Unii sunt intr-adevar cam scumpi, zic eu, or fi si materiale bune dar totusi.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

grety_niku spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+ |
subscriu si eu!

pt stradanie
16+ cu bebic rusinos
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui nela_didea Buna burticute dragi ! Am intrat pe fuga sa va salut si sa va felicit. Woow ce de vesti bune, doamne ajuta-ne sa avem numai si numai vesti bune. ![]() Fetelor sa-mi tineti si mie pumnii, ca azi la 18.30 am intalnire cu bebele, am emotii mari si tare as vrea sa ne dea voie sa-i vedem rusinica LA MULTI ANI ARANA si din partea mea, sa fi iubita ![]() Raluca bun venit printre noi, sa ai sarcina usoara pana la capat. 16+ |
Mult succes, Nela! Te asteptam diseara cu o culoare!
Cris
21+ cu
Otiliav spune:
De fapt tocmai am primit de la o prietena o lista lungaaaa cu siteuri de hainute. Le pun aici, special pentru cine sta acasa si vrea sa-si clateasca ochii, sa goleasca buzunarul:
Eu nu le-am studiat inca dar o sa-mi fac de lucru cu ele.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+ 
Reclama
grety_niku spune:
| citat din mesajul lui nela_didea Buna burticute dragi ! Am intrat pe fuga sa va salut si sa va felicit. Woow ce de vesti bune, doamne ajuta-ne sa avem numai si numai vesti bune. ![]() Fetelor sa-mi tineti si mie pumnii, ca azi la 18.30 am intalnire cu bebele, am emotii mari si tare as vrea sa ne dea voie sa-i vedem rusinica LA MULTI ANI ARANA si din partea mea, sa fi iubita ![]() Raluca bun venit printre noi, sa ai sarcina usoara pana la capat. 16+ |
Iti tinem, bineinteles pumnii, sa fie bebe bine si sanatos si sa va arate si rusinica!

Asteptam vesti bune!
16+ cu bebic rusinos
adrianaBuc spune:
Felicitari pentru carucioare, fetelor
Eu tocmai m-am intors de la gine, am fost cu ultimele analize si eco. M-a cuifulit bine de tot! Am tensiunea extrem de mare! 14 cu 8! Se pare, cf cantarului ei, ca am luat 5 kg in 6 saptamani si asta ar fi cauza pentru tensiunea mare, tensiunea uterina e mare, deci, daca nu fac nimic, am toate sansele sa dau in complicatii.
Asa ca m-a luat de par si mi-a dat target sa slabesc 2-3 kg pana ma vede data viitoare, adica peste 5 saptamani. In plus, am luat fier degeaba! Nu am asimilat nici un pic, asa ca ar trebui sa trec pe intravenos, car enu mai e compensat (multumim statului roman) si costa cam 20 lei fiola. Uf! Am plans de nu mai pot!
22+
Vine o
! 
Dragaica spune:
Fetelor eu iar mi-a varsat vitaminele, daca nici astea nu merg nu stiu ce Dumnezeu sa mai iau 

Intrebare: cum se simte o contractie, mie uneori mi se intareste o parte din burtica, am vorbit cu asistentat si mi-e tinut o predica despre uter. Ca este un uschi care lucreaza, uneori se contracta, bla..bla... si daca am ai mult de 5 contractii pana in 35 de saptamani este nasol

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
16+ de
si 
enik83 spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc Felicitari pentru carucioare, fetelor Eu tocmai m-am intors de la gine, am fost cu ultimele analize si eco. M-a cuifulit bine de tot! Am tensiunea extrem de mare! 14 cu 8! Se pare, cf cantarului ei, ca am luat 5 kg in 6 saptamani si asta ar fi cauza pentru tensiunea mare, tensiunea uterina e mare, deci, daca nu fac nimic, am toate sansele sa dau in complicatii. Asa ca m-a luat de par si mi-a dat target sa slabesc 2-3 kg pana ma vede data viitoare, adica peste 5 saptamani. In plus, am luat fied degeaba! Nu am asimilat nici un pic, asa ca ar trebui sa trec pe intravenos, car enu mai e compensat (multumim statului roman) si costa cam 20 lei fiola. Uf! Am plans de nu mai pot! 22+ Vine o ! ![]() |
of..of... te trag de ciuf..pai cum adica sa plangi?? lasa ca nu-i nimic grav...atata tot ca trebuie sa ai un pic mai multa grija de ce papi.. cred ca te-a speriat un pic doctorul..ii tensiunea mare dar nu-i extraordinar de mare..o sa vezi ca daca elimini sarea..papi in cantitati mai mici si de mai multe ori..seara cate un mar, un iaurtel..iti revii.. sora-mea a avut tensiunea 17/8.. aia da tensiune mare, dar totul a fost pana la urma ok si bebeii sunt mari si frumosi.. fruntea sus..ca-ti faci si mai mare tensiunea daca plangi.. un pupik mare mare de tot

te rog liniste-te ca va fi bine.. bine ca-i bebele sanatos

17+ cu o minune de 
poze

.
. De abia astept sa ajung acasa sa-i probez.