Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Arata bine, dar eu ziceam sa nu va mai chinuiti, mai dai de doua ori in plus la rotita si gata. Oricum va apreciem truda.

Cris 21+ cu
Subscriu!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna burticute dragi ! Am intrat pe fuga sa va salut si sa va felicit. Woow ce de vesti bune, doamne ajuta-ne sa avem numai si numai vesti bune.
Fetelor sa-mi tineti si mie pumnii, ca azi la 18.30 am intalnire cu bebele, am emotii mari si tare as vrea sa ne dea voie sa-i vedem rusinica
LA MULTI ANI ARANA si din partea mea, sa fi iubita
Raluca bun venit printre noi, sa ai sarcina usoara pana la capat.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
Eu tocmai am primit un pachet de la otto cu chilotei. In afara de jolidon, care nu prea imi plac, n-am gasit pe nicaieri de bumbac, model bikini. Am gasit pe otto si chair sunt simpatici, economici (cei la set de 10) si colorati. De abia astept sa ajung acasa sa-i probez.

Cris 21+ cu

Chiar am uitat sa va spun. Am vazut pe www.otto.ro niste colanti la oferta, stiu ca erau 2 mamici care cautau. Uitati aici http://www.otto.ro/search.php?q=colanti&page=1 . Unii sunt intr-adevar cam scumpi, zic eu, or fi si materiale bune dar totusi.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:

Arata bine, dar eu ziceam sa nu va mai chinuiti, mai dai de doua ori in plus la rotita si gata. Oricum va apreciem truda.

Cris 21+ cu
Subscriu!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+

subscriu si eu! pt stradanie

16+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Buna burticute dragi ! Am intrat pe fuga sa va salut si sa va felicit. Woow ce de vesti bune, doamne ajuta-ne sa avem numai si numai vesti bune.
Fetelor sa-mi tineti si mie pumnii, ca azi la 18.30 am intalnire cu bebele, am emotii mari si tare as vrea sa ne dea voie sa-i vedem rusinica

16+

Mult succes, Nela! Te asteptam diseara cu o culoare!

Cris 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

De fapt tocmai am primit de la o prietena o lista lungaaaa cu siteuri de hainute. Le pun aici, special pentru cine sta acasa si vrea sa-si clateasca ochii, sa goleasca buzunarul:

Eu nu le-am studiat inca dar o sa-mi fac de lucru cu ele.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

16+

Iti tinem, bineinteles pumnii, sa fie bebe bine si sanatos si sa va arate si rusinica!
Asteptam vesti bune!

16+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Felicitari pentru carucioare, fetelor

Eu tocmai m-am intors de la gine, am fost cu ultimele analize si eco. M-a cuifulit bine de tot! Am tensiunea extrem de mare! 14 cu 8! Se pare, cf cantarului ei, ca am luat 5 kg in 6 saptamani si asta ar fi cauza pentru tensiunea mare, tensiunea uterina e mare, deci, daca nu fac nimic, am toate sansele sa dau in complicatii. Asa ca m-a luat de par si mi-a dat target sa slabesc 2-3 kg pana ma vede data viitoare, adica peste 5 saptamani. In plus, am luat fier degeaba! Nu am asimilat nici un pic, asa ca ar trebui sa trec pe intravenos, car enu mai e compensat (multumim statului roman) si costa cam 20 lei fiola. Uf! Am plans de nu mai pot!

22+
Vine o !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor eu iar mi-a varsat vitaminele, daca nici astea nu merg nu stiu ce Dumnezeu sa mai iau
Intrebare: cum se simte o contractie, mie uneori mi se intareste o parte din burtica, am vorbit cu asistentat si mi-e tinut o predica despre uter. Ca este un uschi care lucreaza, uneori se contracta, bla..bla... si daca am ai mult de 5 contractii pana in 35 de saptamani este nasol

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 16+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Felicitari pentru carucioare, fetelor

Eu tocmai m-am intors de la gine, am fost cu ultimele analize si eco. M-a cuifulit bine de tot! Am tensiunea extrem de mare! 14 cu 8! Se pare, cf cantarului ei, ca am luat 5 kg in 6 saptamani si asta ar fi cauza pentru tensiunea mare, tensiunea uterina e mare, deci, daca nu fac nimic, am toate sansele sa dau in complicatii. Asa ca m-a luat de par si mi-a dat target sa slabesc 2-3 kg pana ma vede data viitoare, adica peste 5 saptamani. In plus, am luat fied degeaba! Nu am asimilat nici un pic, asa ca ar trebui sa trec pe intravenos, car enu mai e compensat (multumim statului roman) si costa cam 20 lei fiola. Uf! Am plans de nu mai pot!

22+
Vine o !

of..of... te trag de ciuf..pai cum adica sa plangi?? lasa ca nu-i nimic grav...atata tot ca trebuie sa ai un pic mai multa grija de ce papi.. cred ca te-a speriat un pic doctorul..ii tensiunea mare dar nu-i extraordinar de mare..o sa vezi ca daca elimini sarea..papi in cantitati mai mici si de mai multe ori..seara cate un mar, un iaurtel..iti revii.. sora-mea a avut tensiunea 17/8.. aia da tensiune mare, dar totul a fost pana la urma ok si bebeii sunt mari si frumosi.. fruntea sus..ca-ti faci si mai mare tensiunea daca plangi.. un pupik mare mare de tot
te rog liniste-te ca va fi bine.. bine ca-i bebele sanatos

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput