Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
beluistef spune:
Fetelor ia vedeti acum prima pagina la aniversari...mai este ceva de lucru ...
Crissy...am facut primele 6 luni, dar mi-e ca bate la ochi ca stau mult pe net si ma iau astia in vizor...
, asa ca daca vrei continua tu pana la final. La asta m-am referit ![]()
Elena,
23+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
tanti spune:
Otilia iti da mama un baiat la schimb, eu mi-am dorit de prima data fetita si nici acum nu a vrut sa fie
La fel ca tine am fost si eu suparata , dar m-am obisnuit cu ideea, il am pe primul copil foarte mamos, mi-a zis sotul sa nu il fac si pe al 2 la fel
Andrei 11.02.2006 si
23+ 
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Nu stiu ce-mi veni, asa dintr-odata. Ca initial am fost chiar entuziasmata. Dar in ultima vreme cam toata lumea care afla si exclama "ah inca o fata" parca-mi da cu ceva in cap. Gata, trec la rapoartele mele, am biroul plin de hartoage. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+ ![]() |
vai vai ce le-as da eu peste gura la persoanele astea,ce le f...e pe ele grija(scuzati expresia da eu nu suport astfel de oameni care isi baga nasu

18+
stefania_97 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 tocmai am halit cateva ciocolatele Mars si in completare niste cioco cu alune intregi...yummy... ![]() am facut ieri si un chec cu branzica de vaci si stafide si cu smochine..a fost f bun...deja l-am dat gata... si eu ma mai trezesc cu amorteli/furnicaturi in palme....si cu dureri de sale, mai degraba ma dor oasele bazinului...undeva jos de tot... daca n-ar fi sarcina as zice ca sunt batranetile...********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
M-ai facut sa rad. Se pare ca baietii nostri au chef doar de dulce. Si pe mine ma apuca numai pofte de dulciuri si ciocolata

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
20+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
bumblebee spune:
Andreea
, multam de reteta, in genul asta fac si eu checul, numai ca nu pun ulei
, si evident nici smochine, branzica sau stafide, doar faina, oua, zahar, si cacao.
Alina
19+ cu 
gargarita
Otiliav spune:
Elena, eu zic ca ati bibilit-o destul. Ma e baietelul Stefaniei de trecut in iulie, niste taguri ramase neinchise, un [size=1] si un [/left] care probabil va fi sters ca acum centrati. Si, poti sa-mi schimbi si mie numele din lista cu aniversari, din Olivia in Otilia
, te rog.
Nu v-am zis, am fost la curling aseara si am ras copios. La lansat piatra am fost cam crispata, sa nu cad pe burta. Colegii le dadeau drumul artistic daca isi permiteau sa cada.
Ma bate gandul sa ma duc si la un bowling dar ultima data, cam o luna in urma, m-a cam tinut spatele.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+ 
bumblebee spune:
Elena,
, arata super prima pagina
.
Dar eu zic s-o lasati moale, daca aveti chef, faceti printre picaturi, nu e cazul sa va consumati prea mult.

Alina
19+ cu 
gargarita
beluistef spune:
Otilia se pare ca trebuie sa sarim cu mielul, te-am botezat
...si nu te mai lua dupa unul si altul, important este ca sa fie sanatoasa fetita si sa vezi ce o sa va bucurati de ea cand va iesi la lumina.
Asa si la mine cand ma vad cu burta incep sa-si dea cu parerea, ca acum ar fi cazul sa fie baiat...sau chestii din astea...de parca ei ar creste copilasul, sau de parca CHIAR i-ar interesa ce o sa-ti vina mic. Vorbesc si ei ca sa se afle in treaba si sa aiba subiect de discutie cu tine.
Elena,
23+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui beluistef Fetelor ia vedeti acum prima pagina la aniversari...mai este ceva de lucru ... Crissy...am facut primele 6 luni, dar mi-e ca bate la ochi ca stau mult pe net si ma iau astia in vizor... *************************************************** Elena, 23+ cu ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Arata bine, dar eu ziceam sa nu va mai chinuiti, mai dai de doua ori in plus la rotita si gata
.Eu tocmai am primit un pachet de la otto cu chilotei
. De abia astept sa ajung acasa sa-i probez.Cris
21+ cu
michelle1981 spune:
Otilia, nu mai apleca urechea la ce spun ceilalti. Nu stii cum sunt povestile.. Era un imparat care avea 3 fete..
.. Acum ai si tu povestea ta.
Ai mei si-au dorit 3 fete, insa s-au multumit si cu 2.![]()
Referitor la bowling eu as zice ca e cam riscant.. sau ai putea sa arunci cu mingi cu greutati mici (maxim 5 kg daca exista)
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+

daca n-ar fi sarcina as zice ca sunt batranetile...