Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

am facut ieri si un chec cu branzica de vaci si stafide si cu smochine..a fost f bun...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Adica cum e asta? Cum se face?

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Nela_didea, Grety eu zic ca am prin o oferta buna…650euro/pers la hotel de 5* cu all inclusiv o saptamana in Sharm el Sheikh
…si eu am mai fost o data in Egipt, atunci am fost in Cairo 3 zile, croaziera pe Nil o saptamana si o saptamana in Hurgada
Ideea e ca vreau undeva sa fie cald si soare si zborul relative scurt aprox 3 ore

Dragaica ma bucur foarte mult pentru voi…Doamne ajuta sa ramana carucioarele tot asa……unu roz si unu albastru

Puiutz si tie felicitari pentru baietel
Ce fel de cantar ai ? electronic….sau cel clasic ? eu ma cantaream la maica-mea la unul clasic unde eram foarte multumita…mi-am cumparat unul electronic de la Tefal si supriza…diferenta de 2-3 kg

Azi am papat o salata cezar …a fost numai bine, nu ma simt ca un butoias

Racusor iar gogosele …(dar reteta unde e ?)

Belu, azi ai schimbat saptamana…

La Multi Ani Arana !!! sarcina usoara si la termen…

Ramo sa va traiasca nepotica

Raluca bun venit

Stefania, vad ca si la voi barza aduce tot un baietel…felicitari

Oana 22+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Dragaicam.am indragostit de burtik taiti sta asa de bine

18+

multumesc de aprecieri.
Eu de ieri am un ranjet permanent prin casa, ma bufneste rasul prin casa, ma uit la sot si zic: Are mama cuculina e clar ca m-am dus cu capul rau de tot.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 16+

saracu dupa ce ca e trist ca nu e sigur ca va fi si o putzik,dar asta e esti si tu fericita de cuculetz si credk te intelege

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Arana, sa fii sanatoasa si iubita!

In rest m-am trezit mega suparata/ofticata/sictirita ca n-am si eu un carucior albastru cu care sa ma laud asa ca voi. Sunt singura cu 3 fete cucuiete prin zona.

M-am bucurat sa citesc ca veniti cu vesti bune de la eco, si ce bebei grasunei apar, 500 de grame deja, wow.
Dragaica, te-ai scos, de fapt v-ati scos ca 80% poate sa stea linistit si sotul. Ati dat lovitura cu pereche, toata lumea multumita!
Puiutz, hai ca ti-o dau eu pe Iulia. Glumesc mai, daca vreti fetita pai mai munciti, de abia dupa al treilea baiat aveti voie la pauza .
Stefania, bravos, si voi cu pereche acum. Trebuie sa te pui pe cumparaturi serioase in tonuri albastrii.
Crissy, multumim de lista

Nu mai stiu cine se plangea de cantar. Si al meu de acasa e de gasca, arata cu 2 kg mai putin decat la doctor. Daca ai identificat diferenta pui kg in plus si gata.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

la multi ani ARANA..!!!!

cristina 13+
[link=http://pregnancy.baby-gaga.com/][image noborder]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev218pr_.png[/image][/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

In rest m-am trezit mega suparata/ofticata/sictirita ca n-am si eu un carucior albastru cu care sa ma laud asa ca voi. Sunt singura cu 3 fete cucuiete prin zona.

M-am bucurat sa citesc ca veniti cu vesti bune de la eco, si ce bebei grasunei apar, 500 de grame deja, wow.
Dragaica, te-ai scos, de fapt v-ati scos ca 80% poate sa stea linistit si sotul. Ati dat lovitura cu pereche, toata lumea multumita!
Puiutz, hai ca ti-o dau eu pe Iulia. Glumesc mai, daca vreti fetita pai mai munciti, de abia dupa al treilea baiat aveti voie la pauza .
Stefania, bravos, si voi cu pereche acum. Trebuie sa te pui pe cumparaturi serioase in tonuri albastrii.
Crissy, multumim de lista

Nu mai stiu cine se plangea de cantar. Si al meu de acasa e de gasca, arata cu 2 kg mai putin decat la doctor. Daca ai identificat diferenta pui kg in plus si gata.

Sa stii ca sotul meu, daca l-ar fi intrebat DD ce sa puna acolo, a zis ca prefera 2 fete, chiar 3, decat baieti, eu nu-mi pun mintea. Mai ales acuma cu chisturile astea, offf, sanatos sa fie.
Cat despre haine, eu am oroare de bleo si roz, eu ma imbrac in toate culorile pamantului, adica daca astia-s mici is mai fraieri?

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:

nu trebuie sa fii suparata,cel mai important e sa fie sanatos bb,tre sa fii mandra cu trei fete,o sa te tina in puf cand vor creste mari

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

am facut ieri si un chec cu branzica de vaci si stafide si cu smochine..a fost f bun...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Adica cum e asta? Cum se face?

Alina 19+ cu
gargarita

Alina, e f simplu si rapid...

reteta e asta:

5 oua, 5 linguri ulei, 1 cana zahar, o cana faina, eventual coaja de lamaie rasa sau ceva esente de care vrei tu....

galbenusurile se freaca cu lingurile de ulei intr-un bol. In alt bol bati albusurile, apoi cand sunt facute spuma adaugi zaharul, dupa aceea galbenusurile si la final faina prin amestecare cu o lingura.

Daca vrei sa fie estetic, poti sa separi compozitia in 2 vase, in raport de 2/1.. in bolul in care compozitia e mai putina adaugi cateva lingurite de cacao(depinde cum iti place)... apoi pui putina compozitie din bolul 1, adaugi compozitie din bolul 2 si la final adaugi iar din bolul 1...

eu n-am facut separarea asta, asa ca am turnat in toata compozitia pasta de smochine(pe care in prealabil le-am fiert si le-am mixat cu robotul de bucatarie)...si apoi dupa ce am pus in tava toata compozitia asta am adaugat peste ea niste branzica de vaci amestecata cu stafide...si pui la cuptor pana se rumeneste...sa stii ca e mai simplu decat explicatia mea...

pofta buna!

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:

nu trebuie sa fii suparata,cel mai important e sa fie sanatos bb,tre sa fii mandra cu trei fete,o sa te tina in puf cand vor creste mari

18+

mai mami, mai...fii mandra ca ai 3 fete...ajutoarele tale la batranete...sa fie sanatoasa, asta conteaza cel mai mult...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nu stiu ce-mi veni, asa dintr-odata. Ca initial am fost chiar entuziasmata. Dar in ultima vreme cam toata lumea care afla si exclama "ah inca o fata" parca-mi da cu ceva in cap.
Gata, trec la rapoartele mele, am biroul plin de hartoage.

Mergi la inceput