*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (386)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
blanka nu se uita la ce zici tu, el a redescoperit baby einstein de vreo 2 saptamani, m-a terminat, imi arata la calculator si zice 'bi-aaa'![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Kya, daaa, asa si Rebe, de fiecare data cand vreau sa fac ceva ( inchis geamul, stins lumina, inchis usa, chestii de-astea ) zice: nu mami, Bacca, Bacca! Asa ii zic si eu : bine mami, fa-le tu pe toate!![]()
Luny, o fi ceva din baby einstein? Ca tot se uita mai devreme...
sovietica spune:
Ramo
foarte fain linkul de la tine despre urechea muzicala.
Nico ;) 
Gudinde
, deci in cazul tau se admitea ca "urechea" e nativa. Cat timp ai luat lectii?
Cami, sa nu iti para rau ca ai dat jumperul, sasa nu sta mult in el, il vrea mai mult ca o vede pe sor'sa.
Sa le vad eu pe cele care fac bb2 mai tarziu, si o vrea cel mare in jumper (care probabil nu va mai incapea) 
Luny, cata distractie in pozele tale! ce pofta de cioco mi-a facut muf 
Ariel, uite asa si noi cantam pana nu mai putem. dimineata asculta cu tacso Tuio (julio iglesias
)
Remalis, felicitari pentru sarcina
-sa dea DD sa fie usoara si fara nici o problema!
ma duca la datorie, nu pot termina de citit 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica Cami, sa nu iti para rau ca ai dat jumperul, sasa nu sta mult in el, il vrea mai mult ca o vede pe sor'sa. Sa le vad eu pe cele care fac bb2 mai tarziu, si o vrea cel mare in jumper (care probabil nu va mai incapea) ![]() (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara |
Matei calareste de nu mai poate balansoarul si scoica pregatite pt Luca.. Si il apuca exact cand Luca e acolo...
Si am avut o noapte ok, doar cu trezirile de "eptic".. Simo, voi?
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
Nicoleta spune:
No, ca nimeri si pe la noi un puiut de primavara, am scos rufele la uscat pe terasa :D. Abia astept sa vad ce-i cu Stefan, se duce al meu la medic pe la 3 cu el... Ca daca vine primavara ne asteapta ratele, gastele si lebedele sa le hranim!! Astazi s-a dus al meu sa ii ia temele de la scoala, i-a spus invatatoarea ca observase si ea ca nu se simtea copilul prea bine... No, sper doar sa aiba plamanii curati.
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
tonic spune:
Ce credeti ca fac eu acum? Am terminat treaba, sefii sunt plecati creanga cu afaceri prin tara si eu citesc Odiseea noastra. E asa frumos! Si am vazut poze cu cuscra si m-am mai indragostit o data de ea roscata si tunsa scurt

Eu nu prea intram atunci ca eram singura la birou (acum mai avem trei angajate) si aveam f mult de lucru, asa ca acum recuperez.
VALENTINA C spune:
Nico, ti-am ramas datoare cu un raspuns legat de supozitoarele alea pt colici...Inca nu stiu ce sa-ti spun... Pt orice eventualitate, voi cand vreti sa plecati incoace, sa-ti spun din timp?
Oricum, multumesc ca te-ai gandit la noi
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
Simo27 spune:
La noi ninge
-nu e rasul meu
Nimeni nu a vrut sa ghiceasca ce inseamna Mekal..na,va zic chiar daca nu va intereseaza
:Smecher![]()
Sam de 2 zile e la bunici,azi s-a dus si David si mi-a zis mami ca au stat imbratisati cateva minute bune,dragii de ei
!Ce dor imi este si mie de el,dar acolo o duce mai bine fara urlete si tipete.Mami mi-a zis ca e asa linistit,nu tipa,se joaca frumos cu 2 vecine de varsta lui,pe care le cheama Teodora
-pe amandoua
!Dar i-am zis ca azi sa mi-l aduca acasa ca ma topesc....
Vali,si noi am avut o noapte buna,nu s-a comparat insa cu cea de ieri,dar nu are rost sa ma plang![]()
Ce frumosi Bubulinii mici
cu tricouri la fel
(si noi avem
) si mami slaba si frumoasa
!
Doamne ce frumoasa e THEA
,cred ca tati nu mai poate de dorul ei si al tau,draga Alice
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
blankar spune: