*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (386)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

LA MULTI ANI IRIS!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

blanka nu se uita la ce zici tu, el a redescoperit baby einstein de vreo 2 saptamani, m-a terminat, imi arata la calculator si zice 'bi-aaa'

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kya, daaa, asa si Rebe, de fiecare data cand vreau sa fac ceva ( inchis geamul, stins lumina, inchis usa, chestii de-astea ) zice: nu mami, Bacca, Bacca! Asa ii zic si eu : bine mami, fa-le tu pe toate!

Luny, o fi ceva din baby einstein? Ca tot se uita mai devreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ramo foarte fain linkul de la tine despre urechea muzicala.

Nico ;)

Gudinde, deci in cazul tau se admitea ca "urechea" e nativa. Cat timp ai luat lectii?

Cami, sa nu iti para rau ca ai dat jumperul, sasa nu sta mult in el, il vrea mai mult ca o vede pe sor'sa.
Sa le vad eu pe cele care fac bb2 mai tarziu, si o vrea cel mare in jumper (care probabil nu va mai incapea)

Luny, cata distractie in pozele tale! ce pofta de cioco mi-a facut muf

Ariel, uite asa si noi cantam pana nu mai putem. dimineata asculta cu tacso Tuio (julio iglesias )

Remalis, felicitari pentru sarcina -sa dea DD sa fie usoara si fara nici o problema!

ma duca la datorie, nu pot termina de citit

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Cami, sa nu iti para rau ca ai dat jumperul, sasa nu sta mult in el, il vrea mai mult ca o vede pe sor'sa.
Sa le vad eu pe cele care fac bb2 mai tarziu, si o vrea cel mare in jumper (care probabil nu va mai incapea)
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Matei calareste de nu mai poate balansoarul si scoica pregatite pt Luca.. Si il apuca exact cand Luca e acolo...
Si am avut o noapte ok, doar cu trezirile de "eptic".. Simo, voi?

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

No, ca nimeri si pe la noi un puiut de primavara, am scos rufele la uscat pe terasa :D. Abia astept sa vad ce-i cu Stefan, se duce al meu la medic pe la 3 cu el... Ca daca vine primavara ne asteapta ratele, gastele si lebedele sa le hranim!! Astazi s-a dus al meu sa ii ia temele de la scoala, i-a spus invatatoarea ca observase si ea ca nu se simtea copilul prea bine... No, sper doar sa aiba plamanii curati.

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Ce credeti ca fac eu acum? Am terminat treaba, sefii sunt plecati creanga cu afaceri prin tara si eu citesc Odiseea noastra. E asa frumos! Si am vazut poze cu cuscra si m-am mai indragostit o data de ea roscata si tunsa scurt
Eu nu prea intram atunci ca eram singura la birou (acum mai avem trei angajate) si aveam f mult de lucru, asa ca acum recuperez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Nico, ti-am ramas datoare cu un raspuns legat de supozitoarele alea pt colici...Inca nu stiu ce sa-ti spun... Pt orice eventualitate, voi cand vreti sa plecati incoace, sa-ti spun din timp?Oricum, multumesc ca te-ai gandit la noi

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La noi ninge-nu e rasul meu
Nimeni nu a vrut sa ghiceasca ce inseamna Mekal..na,va zic chiar daca nu va intereseaza:Smecher
Sam de 2 zile e la bunici,azi s-a dus si David si mi-a zis mami ca au stat imbratisati cateva minute bune,dragii de ei!Ce dor imi este si mie de el,dar acolo o duce mai bine fara urlete si tipete.Mami mi-a zis ca e asa linistit,nu tipa,se joaca frumos cu 2 vecine de varsta lui,pe care le cheama Teodora-pe amandoua!Dar i-am zis ca azi sa mi-l aduca acasa ca ma topesc....

Vali,si noi am avut o noapte buna,nu s-a comparat insa cu cea de ieri,dar nu are rost sa ma plang
Ce frumosi Bubulinii mici cu tricouri la fel(si noi avem) si mami slaba si frumoasa!
Doamne ce frumoasa e THEA ,cred ca tati nu mai poate de dorul ei si al tau,draga Alice

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Symo de cate ori imi este greu la tine ma gandesc
ma intreb cum te descurci cu 4 barbati
si eu mai vreau un bebe si sigur o sa fie baiat asa ca te consolez
ca pe atunci voi o sa fiti mari

Mergi la inceput