*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (386)
Raspunsuri - Pagina 17
numeioana spune:
Buna, fetele!
La multi ani, Iris, de ziua ta!
Bafta Zoze, la doctor!
Vreau sa va intreb ceva...ca parca au trecut zeci de ani si, in plus, memoria mea e lenesa rau...
Ati luat Vitamina E in sarcina? Tin minte ca mi-a dat doctorita sa iau, dar nu imi amintesc daca in perioada preconceptiei sau in primele 3 luni. Tind sa cred ca in primul trimestru, dar nu vreau sa gresesc. Am inceput sa iau Acid folic momentan... Am citit in urma, in primele sapt de sarcina, dar n-am aflat decat ca luam 2 utrogestan dimineata si 2 seara, pt chisturile ovariene si mai stiu ca trebuia sa iau Gynipral, dar imi dadea palpitatii, asa ca am renuntat... Nu stiu daca iese din prima luna, dar ma pregatesc, nu ma grabesc deloc!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
VALENTINA C spune:
Ioana, in sarcina am luat, primele 3 luni, dar nu cred ca e vreo problema daca le iei si inainte...Spor la treaba!!![]()
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
numeioana spune:
Multumesc! Cum spuneam, nu ma grabesc, acum sunt relaxata, nu disperata cum eram inainte sa-l am pe David![]()
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
N-am reusit sa citesc din urma...cuscra, esti bolnavioara? Ce ai patit?
tonic spune:
Ioana sunt in tema
! Tocmai citesc Odiseea!
Vitamina E se recomanda in sarcina pt ca reduce riscul de avort, dar nici inainte nu face rau, ca ajuta la buna functionare a sistemului reproducator. Gynipral e pt contractii, nu are rost sa iei acum si da palpitatii rau, iti spune mama lor care a luat din noiembrie pana la sf lui feb cate 3/4 zi, eram groghi tot timpul. Mie si Utrogestanul pe cale orala imi dadea reactii de genul asta, parca eram drogata, nu aveam echilibru, "pluteam" tot timpul. Noroc ca medicul care mi-a urmarit apoi sarcina mi-a spus sa nu mai iau dupa 12 sapt ca e apa de ploaie, numai la inceput e necesar.
DAca mai ai intrebari, baga, am ajuns acolo unde aveai 16 sapt!![]()
Nicolette a trecut si pe la noi primavara, acum s-a cam innorat, dar poate nu pleaca iar!
Zoze hai cu vestile bune!

fug la odisee![]()
(virtual, desigur)
numeioana spune:
mama, esti la curent cu toate! Dar de ce recitesti odiseea?![]()
tonic spune:
Ioana de fapt eu acum o citesc, ca atunci la inceput eram f ocupata si apoi am stat numai la pat. Intram cand si cand, dar nu stiam fetele si nici "desfasurarea actiunii"
E tare frumos acum, mai ales ca am pauze la munca si asa nu mi-e tare dor de puii mei, ca ma tine actiunea in suspans.
luny spune:
ce tare esti, Tonic![]()
..eu nu am putut sa dorm.. baietii dorm dusi amandoi, in conditiile astea, ajungem la nasi pe-nserat, ce ma enerveaza
.. plus ca Muf iar nu papa..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
gata sed un picutz pe scaunel pana se trezeste zvarlugutza...
mimo
rest la spaga..ff tare,mai rar asa ceva
olgu ei acolo 2-3 cartofiori cred ca nu-i bai...eu zic ca e bine sa guste cate putin din fiecare dar sa nu s efaca exces...
tonic am profitat si eu putin de primavara care a tinut ff putin
in timp ce ne plimbam a inceput sa ninga

nu mai vreau ,m-am saturat de frig,infofolit si stat in casa...daca am vazut ca ninge ,am facut o vizita mosicilor lui andru..m-am relaxat cu mosica la o cafea si o 
ascultand muzica mosicului,gen modern talking,mirabela dauer..muzica veche...am barfit ,andru a fost f cuminte si-a vazut de treaba lui,a dansat ,s-a simtit bine..ne-am simtit bine...am ajuns acasa,am mancat,l-am bagat la nani si eu am facut salam de biscuiti..acum il am la rece
ioana spor la treaba...mai acid folic stiu ca se ia inainte cu 3 luni,vitamina E nu am luat nu stiu..gynipral am luat si eu dar cand am fost internata pentru cerclaj,dar pana la urma l-am intrerupr pt ca imi dadea palpitatii rauuu..eu am luat utrogestan dar tot in timpul sarcinii si duphaston la fel in timpul sarcinii..
edit:zoze hai cu vesti?
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Sa iasa repede cu ochisori!