*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (386)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Remaliss sarcina usoara, sa dea Dumnezeu sa fie bine de la inceput pana la final si bb sanatos !

Kya unde era scoala de muzica de care povestesti atat de frumos?

Blanka si eu am vrut sa fiu prietena ta, dar cred ca nu ai PM activat si nu poti citi cereri de prietenie, ca acolo apar si tu tb sa dai accept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bai, din toate farfuriile am papat , salata boeuf, pilaf cu copiii, mucenici, tort
Ma bucur ca v-a placut de noi si de tricourile noatre Disney intram in atmosfera
Mimo, azi spal, maine se fac bagajele...duminica duc Stefu la socrela si luni la 5 dimi plecam
Si mi-au venit si rusii si ma doare burtica si nu pot sa stau in picioare...n-am chef de nimic acum...la 1 trebuie sa ma duc si baietii la frizer,ne asteapta tati acolo...of....gheuuu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubu, ce frumos! Gheu, dar frumos, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Iris, sa cresti mare si sa fii sanatoasa, sa daruiesti zambete zi de zi mamei tale

sovi, eu am avut un locatar pretentios, si am avut o prietenie lunga cu vasul de wc, din acest motiv, felul principal au fost pufuletii si ma simteam bine ca mai consunati si voi ce copii frumosi, mor de dragul lor

bubu sa traiasca surioara multi ani cu sanatate sunteti tare frumosi totisi baietii cu tricourile

remaliss gravideala usoara sa ai

naty ai grija de tine,sanatate multa si cu birocratia no comment

muf neobosit dar scump rau

sanatate lui Stefan si spor la treburi Nico

Simo chinuita cu somnik, (nu mai zic ca am dormit vreo ora azi noapte si ieri noapte la fel, dar sa fim sanatosi, cresc ei)

Zoze, sa fiti bine, tu si bebe

alice, minunate poze, mancacioasa de lumanare

rest la spaga, mare ti-e gradina Mimo, auzi la ea, ce trauma are s-a dus oboseala, sunt fresh

Ieri m-am inviorat, distrandu-ma cu 'ziua chilotilor'

Sofi sa va fie de bine iesirea si papika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mama, ce ne-am muncit cu tortul Mufului, cu asamblat, decor.. clar nu e de mine treaba asta, nici nu-mi place cum a iesit, dar macar stiu ca-i delicios, ca am gustat din toate
Bebe de Zoze trebuie sa fie bineeeeee, am zis, am spus!!!tin pumnii stransi!
alice dulce tare Thea, nu mai tipa, soro, nu pricepi?ce parut i-a crescut
am vazut baietii bubulinei cu verisorii, ce frumos tre sa fie, eu n-am avut.. sper macar Muful sa aibaam vazut si tricourile la fel
mimo si Muf sta cuminte la Mezzo belea faza cu restul la spaga:)))
kya, dudu
tonic multumesc!

sa va zic ca am dormit vreo 3 ore azi noapte? Mufa de la ora 1.50 pana la 4.30 ne-a terminat!! nu stiu ce o fi avut de n-a adormit, a sarit poe noi, a vorbit singur o gramada, a baut juma de kil de lapte, vai de mama mea, cum ma simt.. si diseara la nasi, cica stam mai mult, la gratar, beute, d-astea.. m-as culca acum o data cu el, insa sare ca o capra pe burta lu' ta-su si ala e incantat ca-i face masaj abdominal sa scape de grasimi

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da, mai, sunt foarte misto tricourile! ma bucur ca le vin pana la urma!
Multumesc inca o data pt. urari!

Luny, nasol, fata cu somnul..of...

Si la noi a fost putina agitatie, in sensul ca au adormit amandoi in 3 minute, erau rupti dupa zbenguiala de la sor-mea...pe la 2 noaptea ma pregateam sa ma culc si m-am dus sa-i invelesc...Vlad facuse pipi pe el, nici nu a simtit, dormea lemn! am vrut sa-l trezesc, nici o sansa!!! am scos cearceaful de sub ei, n-au simtit, frate! am pus un prosop gros sub fundul lui, i-am schimbat pantalonii...blana! pe la 4 dimi s-a trezit Vlad in niste plansete...s-a dus la baie, a facut pipi, si-a suflat nasul...si l-am auzit si l-am chemat la mine...nu mai stie ce visase mititelul...l-am trimis pe Cata sa doarma cu Stef, care imediat a simtit ca nu mai e Vlad langa el, n-am vazut asa ceva...a inceput sa-l strige in noapte ...ee, una peste alta, cam asa ar fi trezirile noastre, destul de rare...nici nu le simt...

Hai ca ma urnesc sa ne imbracam sa plecam la frizer...la amiaza bag un somn, ca nu mai pot!!
Pupici, ne-auzim pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

NATY imi pare tare rau ca ai pb cu sanatatea si nu dai de cap birocratiei pt autorizatie. Ai grija de tine si vezi ca toate se vor rezolva.

Ariel aia de la tine stau acum si consuma marfa, ca tot au dat bani pe ea, doar nu o sa o arunce Pijamale pt baietii nostri ai? Mai nou nu le suporta nici pe alea cu manseta,i-au ramas si mici, caut pt 2/3 ani acum si nu gasesc decat 18-24 luni si sunt mici! Am si de la Disney pt 2 ani si tot sunt mici! Salopetele nu i le mai dau, ca desface capsele si se dezbraca, facem imbracat/dezbracat de o suta de ori pana se culca.

PS PT toata lumea: a iesit SOARELE!!!! Repede la geam, ca nu se stie cat tine primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

de un sfert de ora Mufa zice intr-una 'Bi no-matzi' si alte chestii, dar e ceva cu binomatii astia, sa mor daca inteleg, nu vrea sa ma duca sa mi-i arate, dar mi-i explica de m-a ametit

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La ora asta Zozelici intra in cabinet!

Luny si la noi apar cuvinte noi care ma termina psihic, pentru ca nu le inteleg si ea le repeta in nestire...

Din categoria 'limba romana verbalizata' mai raportez:
"da-te",
"titza"
si "nu tu, titza" Fereasca Sfantul daca incerc sa o ajut cu ceva... imediat primesc un "nu tu, titza!" Bine mama, fa-le tu singura pe toate si cand ti se pare ca ai destule cucuie, ma chemi sa te ajut Probabil ca i-a intrat bine in cap cand ii tot spuneam "hai ca poti si singurica"

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Luny nu e gumimati?
si noi ne uitam de 100 de ori (nu numai voi Naty) la gumimaci
cartea junglei,papa pinguin
intr-o zi zice Eric:batate
ne uitam cu al meu unul la altul de unde invata copilul asa ceva?
ce izceti ce inseamna?

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput