*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (386)
Raspunsuri - Pagina 14
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aliceionescu Cateva poze de la petrecerea de acasa. Urmeaza sa mai petrecem cei doi ani, nu stim inca unde. |
M-a terminaaat, m-am "cracanat" de ras si de invidie . Ca tot vorbeati de traume din copilarie, iac-asa mi-am dorit si eu sa-mi mananc tortul singura toata viata
direct din platou 
si cu tot cu lumanare 

Dar pe mine nu m-au lasat maaa, l-au tot ciopartit si au dat la toata lumea, fir-ar ei sa fie 
Azi il convoc pe tata la o sedinta sa-i arat cum trebuia sa procedeze si-l pun sa-si ceara iertare 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
clauclau spune:
Neata, si eu cafeluta ca tare-s adormita, abia am venit de la sala si tare ma simt toropita dupa atata efort!
LA MULTI ANI IRIS! 

.
Am vazut si eu poze mumoase foc cu puii lui Sovi, cu Mufilici mozolici, cu Thea scumpa la party 1 cum papa ea tort.
Bag si eu repede niste cafea si revin...
Aaaa, Remaliss, felicitari pentru sarcina.

mimonix spune:
Zoze fata, bafta la dr
Dar iezplica-mi si mie de ce tot esti stresata asa, s-a intamplat ceva ? E ceva in neregula? 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
clauclau spune:
Zoze, succes azi la doctor, sa fie totul bine si frumos.
Am vazut si Bulina cu puii la sorela, ce tricouri frumoase aveau toti.

Mimo, tare faza cu restul la spaga.![]()
![]()
Kya spune:
La Multi Ani cu sanatate Irisuca! Sa cresti mare si frumoasa!
Lyvy sa va traisca mandretea de fata
Zoze
tinem pumnii stransi stransi!
Am admirat si micuta buzoianca cu codite
Maine s-ar putea sa venim la Bz. Iti dau PM diseara daca ne hotaram.
Si l-am vazut si pe Muf cu glazura de cioco, si pe Bubulini cu matching t-shirts! 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Salutare again.
Deci la noi vinrea si/sau sambata sunt zile de curatenie prin casa, printre altele. Dar azi imi vine cumnatul cu prietena (nici nu o cunosc) si inca un cuplu... invitatia este facuta de miercuri, abia de dimineata au spus... si sa ma fi vazut cum am dansat cu mopul... si mai am de facut o carca de treburi... deh, sa-mi impresionez cumnata. Fireste, vom comanda pizza
. Norocul meu cu Jim Jam...
Alicel, am vazut-o pe Tea, tu mi se pare ca tipi destul de mult
si nici nu lasi copilul sa manance lumanarea de pe tort! Tea este o frumoasa!
Am vazut si pozele cu sorelina de Bubu, mi-a ramas gandul la tort... 
Ma duc sa amortizez dezastrul din casa... Pfiu, ca vinerea! Dar vne uichendu´!
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
tonic spune:
LA MULTI ANI IRIS!
LA MULTI ANI STEFAN!
Sa fiti sanatosi si sa luminati cu zambetele voastre viata celor din jur si vremea de afara!![]()
Luny am vazut Mufalin cretofolin si zglobiu, cum alearga el prin casa si se antreneaza cu fetele la discutii!
Sa aveti petrecere frumoasa si un w-end odihnitor. Daca nu mai apuc sa intru de acasa iti tin pumnii de acum sa fie cat mai usoara prima de munca si lui Mufy ok cu bunica.![]()
Alice am vazut minunata cu codite
ce scumpa poate fi si ce carlionti are!
si sa treaca timpul cat mai repede pana la reunirea cu tati.
Bubu tu farfuriile le-ai tinut numai de poze sau ai si mancat din ele? Baietii frumosi ca intotdeauna, doar Stef mi s-a parut mai serios ca de obicei, ca el era un zambaret!
Zoze multa bafta azi, abia astept vestile bune!
Olgu de ce n-ati dat mai omleta fetei? Antuca ii zicea omuleta/ooleta pana pe la cinci ani, era asa nostima!
Stelutz am vazut-o si pe frumusica ta
cu coditze, la zoo si la shoping!
Nicolette multa sanatate lui Stefan, sa-i treaca repede si sa aveti un w-end mai insorit! Vezi poate gasesti totusi primavara aia pe undeva pitita si goneste-o si la noi! 
Sovi iti dai seama ca nu am ratat filmul de la voi, ce frumos se joaca ce-i mici, Sash pare atat de grijuliu si atent si Ana o frumoasa razacioasa
.

fetele, am ceva de munca si revin mai tarziu daca mai merge forumul.
Simo27 spune:

La multi ani,IRIS!
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
ramo_cata spune:
zoze
pentru voi si doamne ajuta sa fie bine..astept numai vesti bune

am vazut pozici cu thea mancacioasa de tortulet si mami care tipaaa
tzntzntznt....si poze de bubulina
ma duc afara 
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Olgutzika spune:
Tonicuta, mancase din aproape jumatate din oul fiert al lu' socra-miu de dimineata si i-a fost teama sa ii dea si la pranz...
Apropos de mancat mancare sanatoasa, Sofu' s-a infundat aseara de cartofi prajiti de la MacDo
. Ca au poftit parintii ei si a "beneficiat" si ea
.
Simo, Raluca, azi vrea sa ma duc la posta. Imi puteti trimite, va rog, pe PM adresele si numele si eventual si un numar de telefon?