*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (386)
Raspunsuri - Pagina 11
Nicoleta spune:
Naty, sanatate!
L-am vazut pe Mufa in mare verva! 
Remaliss, felicitari pentru sarcina! Iti doresc sa fie fara probleme.
Ii tin pumnii unei randunici, penru maine, stie ea de ce!
Nicoleta
------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!
natynic spune:
Eu nu stiu carei randunici si de ce, dar ii tin si eu pumnii!
Vali, termina fata ca doar te-am vazut. arati super de super si apoi mi se pare si mult prea devreme ca sa te astepti sa dai jos multe kilograme.
Olgu, incheind aici problema ca va plictisesc: eu inteleg perfect ca nu se pot face legi/CAEN-uri pt fiecare profesie. Nedumerirea mea principala e fix aceeasi cu a ta: de ce regulile trebuie sa fie diferite?? Ei bine, nu eu trebuie sa ma inregistrez la circa financiara de sector; si, in al doilea rand, pt oameni fix in aceeasi situatie, la sectoare diferite se cer acte diferite!!
Dealtfel daca imi amintesc bine, si in ce priveste protectia copilului... si actele ce trebuiau depuse la primarii pt CIC, stimulent, prima de nastere, din astea-regimul a fost diferit in multe privinte.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
blankar spune:
Remalis felicitari pentru sarcina!
sa ai o sarcina cat mai usoara si bebic sanatos(vezi ca mai am un
flacau
)
L-am vazut si eu pe Mufa ,e delicios
asta ma asteapta si pe mine cu Marc
parca e bagat in priza
Vali cand te aud ca esti grasa
te-am vazut in poze ,arati super
cat despre 64 de kile 

mireasa am avut pe acolo
eu nu am nici un prieten 
http://community.webshots.com/user/blanka75
Nicoleta spune:
Deci: Stefan tuseste, a fost ragusit, acum e mai ok, insa tuseste!! Azi a stat acasa, maine la fel, ii dau Sinupret, ulei de ficat de cod, miere cu propolis, suc de portocale, ceai cu miere si lamaie... MA incearca 1000 de ganduri, sper doar sa poata trece peste tusea asta si sa isi revina repede! Vremea asta
!
Ma duc la nani, sanatate si sa vina primavara!!!
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Simo27 spune:
Naty,ai grija de tine
Sanatate Stefan
Doamne ce delicios e Mufarinul
Sovi,tare cu testul facut noaptea
!Superbi copilasii 
Remaliss
,sarcina usoara.Sa vezi ce repede trece timpul si poate bebe se naste de ziua mea![]()
Vad ca al Zozelei ar tb sa se nasca de ziua tatei
!
Chiar asa:ZOZE CUM ESTI?????
Eu sa nu va mai aud de 64kg,etc.,da???ca mi se face rau
!
M-a chinuit Siluan cu somnul azi(ca tot l-am laudat
)...vai de capul meu.Sper sa nu o iau pe campii
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
ariel_7000 spune:
blanka, dar eu te-am cerut!!! si apare ca nu mi-ai citit mesajul, ca e nedeschis! no, m-am gandit ca nu ma vrei...
simo, nu o iei campii, ci...te tabacesti...intri in clubul buhuhu, alea de traiesc cu 3-4 ore de somn 
. eu am ajuns la 6!!! yupiii! dupa 7 ani, am reusit sa dorm mai multe nopti la rand mai mult de 6 ore si am mai bagat cornul in perna si la pranz.
naty, minunat, ce pot sa zic? asa-i cu mama lor de hartoage la noi in tara asta de kko! nu vrei sa stii prin ce am trecut ca sa imi fac firma (ma rog, sa-i fac lui barbat'miu), ca eu am facut toate drumurile si drepti la usa judecatoarei, avocata doar m-a indrumat, insa asa am mai scutit si eu niste banuti...
daca ai nevoie de avocata buna, striga, te pun in legatura cu prietena mea.
cat despre idealurile si visarile mele
...nici eu nu mai stiu ce sa zic...nu stiu daca sunt inca pregatita psihic pt asa ceva. aia cu magazinul lor de droguri nu se dau plecati. tin inchis acolo, proprietara nu le poate zice nimic caci nu raspund la tel si nici nu le poate impune nimic ca au platita chria in avans....cred eu ca e ceva dubios la mijloc. alte spatii in zona sar bine de 1200 euro si sunt miciiiii, o prapadita de "insula" (6 mp) la cora, adica o taraba d-aia pe culoar, este 62 milioane pe luna chiria!!!!
, plus ca aud numai povesti horror cu "vizitele" de dupa deschidere: garda, sanepid, opc si alte lighioane d-astea hraparete...si uite asa ma gandesc daca sa ma mai bag sau ba...caci, sincer, nu vreau sa muncesc ca un cal si sa vina astia sa ma usuce de bani si nici ideea de a "Da dreptul" nu-mi surade, caci NU POT si NU VREAU. mi-e sila!!! si ma simt neputincioasa si mica in marea jungla si imi vine sa...sa raman "in aer", cum sunt aici, ca nu ma bate nimeni la cap.
chiar, tu nu-ti poti declara "sediu mobil", cu activitate la terti. eu una, asa am. ma refer la punctul de lucru, nu la sediul social. sau sa declari sediul social in alta adresa, la parinti, de ex sau undeva unde nu sunt probleme cu semnaturile de la vecini...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ramo_cata spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui luny![]() ![]() INCEPE SERIA 2 ANI DE MUFA!![]() Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI IRIS!!!!
LA MULTI ANI STEFAN!!!

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
lianam spune:

LA MULTI ANI IRIS! Sa fii sanatoasa si sa ai o copilarie frumoasa si plina de bucurii!

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
mihutza11 spune:
La multi ani Iris! sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii in viata!

iar m-am delectat cu puiutzi frumosi de Sovi, Mufarin-mazgalici, Tea- falcoasa.. oare pe cine am sarit? ca am vazut pe bucati..
si Gecko, Mimo bueyyy deci sunteti TO-TA-LEE!!!
totalee, am zis!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)