*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (386)
Raspunsuri - Pagina 12
Olgutzika spune:

Iris

Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita!
Sa iti traiasca frumusica, Livi, sa fiti fericiti!
Nicoleta spune:
La multi ani, Iris, sa fii sanatoasa si mereu voioasa!

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
cami33 spune:

LA MULTI ANI, IRIS!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica si vorbind de canto. pana acum, eu eram convinsa ca urechea muzicala este nativa. o ai, sau nu. am aflat de curand o parere de la cineva care a studiat mult muzica, cum ca "urechea" se dobandeste prin expunere prelungita la muzica. eu am ureche destul de buna, si intr-adevar ai mei ascultau muzica, daca cea populara se pune. dar la Omu, nu se verifica deloc teoria. ce parere aveti? kya? |
Eu zic asa: "urechea muzicala" s-ar treduce prin modul in care stii sa asculti si sa percepi o idee muzicala (orice insiruire de sunete cu un ritm oarecare).
Ceea ce cred eu ca ai sau nu din nastere este talentul si inclinatia catre muzica. Pe ala nu ti-l poate induce cu forta nimeni. Ori e, ori nu e! Urechea muzicala se educa, intr-adevar. Practic creierul expus constant la muzica "o invata" si apoi este in stare sa o redea (fredonand, cantand, recunoscand o anume piesa, etc...)
Eu am inceput cu muzica de pe la vreo 4 ani parca. Am mers la o scoala de prescolari unde prin joaca ne obisnuiam cu sunetele, cantelecele si instrumentele muzicale. Ni se canta la diverse instrumente si apoi le asociam cu sunete din natura (de exemplu tin minte ca sunetele de la trianglu erau picaturile de ploaie)... si tot felul de jocuri potrivite varstei.
Apoi pe la 6 ani am inceput pianul, si am continuat pana la liceu. La orele de teorie muzicala , de exemplu, ni se testa urechea muzicala - si anume: ni se canta la pian o anume bucata. Apoi noi trebuia sa scriem notele pe portativ. Evident trebuia sa stii elementele de baza din solfegii, dar si sa stii sa asculti sunetele si sa poti sa le pui pe hartie.
Sau ni se canta un acord din 4 note, si trebuia sa le cantam apoi individual pe fiecare. Deci iar - ureche sa le asculti, si voce sa le canti.
In concluzie (ca prea m-am lungit
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
ramo, nicoleta, blanka, simo, mihutza
LA MULTI ANI, IRIS, SA FII SANATOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR! LYVY, SA-TI TRAIASCA FATA!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
miradi spune:
La MULTI ANI,IRIS !
LYVY,sa va traiasca fata frumoasa,sanatoasa ,cu mult noroc si sa va aduca numai bucurii !

http://community.webshots.com/user/mira_geo
mimonix spune:
La Multi Ani Irisuca, sa cresti mare si frumoasa !
Lyvy 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
zozela spune:

La multi ani,Iris!!
Sa ai o zi frumoasa!

Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
zozela spune:

La multi ani ,Stefan!!
Adela,vino si tu cu o prajiturica,
un suculet,o cafeluta-hai nu te zgarci!