*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (386)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty mi se pare o aberatie. E o stupizenie fara margini.
Pai, sa presupunem ca io vreau sa fac niste proiecte: studii de fezabilitate, analize financiare etc. Am nevoie sa stau la birou, la calculator si sa muncesc.
De ce as avea nevoie pentru PFA de toate minunile pe care le-ai scris? Este mai mult decat aberant. Practic sunt incurajata sa gasesc solutii sa fiu platita la negru, ca sa nu ma mai complic.

Mergi la inceput

remaliss felicitari pt
Si zici ca Remus presteaza ca PFA? Te rog lumineaza-ne: si la voi in oras tot aceeasi birocratie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Naty mi se pare o aberatie. E o stupizenie fara margini.
Pai, sa presupunem ca io vreau sa fac niste proiecte: studii de fezabilitate, analize financiare etc. Am nevoie sa stau la birou, la calculator si sa muncesc.
De ce as avea nevoie pentru PFA de toate minunile pe care le-ai scris? Este mai mult decat aberant. Practic sunt incurajata sa gasesc solutii sa fiu platita la negru, ca sa nu ma mai complic.

EXACT!!! Si ne mai miram la modul general de ce e tara asa corupta. Si ne mai indignam de ce medicii iau spaga...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hai, ma, fiti si voi rezonabile. Sunt sute de profesii, de coduri CAEN, facem cate o lege/regula pentru fiecare separat?!? Pentru medici una, pentru vanzatori alta, si pentru economisti alta, etc?

E un demers care se rezolva destul de repede, pana la urma, indiferent cat de complicat pare la prima vedere.

Ceea ce ma nedumireste este ce legatura are primaria si sectorul cu Registrul Comertului...Radu si-a facut PFA-ul la RC. Nicio treaba cu primaria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alina, felicitari!!! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!

Cremenal Mufa cu coco la gura . Sof a spus astazi ca nu o iubeste nimeni, ca nu a vrut soacra-mea sa ii dea omleta .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Hai, ma, fiti si voi rezonabile. Sunt sute de profesii, de coduri CAEN, facem cate o lege/regula pentru fiecare separat?!? Pentru medici una, pentru vanzatori alta, si pentru economisti alta, etc?

E un demers care se rezolva destul de repede, pana la urma, indiferent cat de complicat pare la prima vedere.

Ceea ce ma nedumireste este ce legatura are primaria si sectorul cu Registrul Comertului...Radu si-a facut PFA-ul la RC. Nicio treaba cu primaria...

Stiiiiiiiuuuuu, nici nu sti cum stiu. Cine crezi ca a mapat peste 10000 (nu am pus vreun zero in plus, din greseala) de utilizatori CAEN vechi- CAEN nou? Yep, me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Baietii mei cei mari au iesit la zapada acum 5 minute. Eu am ramas cu Luca si cu voi.
Anca, Mufy, ca de obicei, e vesel si tonic... Ce distractie pe el cu fetele.. Si La multi ani!

Maine seara mergem toata gasca ( a se citi si cu copiii) la cafenea , la ziua unei prietene. Nu vom sta mult,dar e o prietena prea buna sa nu-i onoram invitatia..

Va amintiti ca ma laudam in sarcina ca n-am mai luat asa multe kg? Ei bine, inainte de a naste aveam vreo 69, iar dupa ce am nascut cantarul imi arata vreo 64, ceea ce mi se pare foarte mult... cred ca e stricat Si bag in mine parca n-am mai vazut mancare, nu ma pot opri...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

cu birocratia...am vazut si simtit multe pe pielea mea, dar il am pe Luca in brate si nu pot detalia...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bitza, olgu, vali haios asa-i? i-am dat un biscu cu cioco bio, ce fericire
remaliss hai si cu poze

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

bitza, olgu, vali haios asa-i? i-am dat un biscu cu cioco bio, ce fericire
remaliss hai si cu poze

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Luny ,da ma, haios tare cu boticul plin de cioco...cand l-am vazut, mi-am amintit de Kya ca zicea(parca ieri) ca s-a machiat zana, si m-am dus la apartul foto sa vin sa va pun si eu o poza cu Antonia data cu ruj, saptamana trecuta dar se descarcase acumulatorii, i-am bagat la incarcat poate pun mai incolo.........

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput