Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
DanaH spune:
fetelor, gabitzam, adriana, mihaser, mi_bebelina, celo, lorich (sper ca nu am uitat pe nimeni), va multumesc foarte mult pt urari. sunteti niste dulci.
eu am venit azi la munca, dar nu cred ca fac multzi purici. am venit ca sa am de unde pleca. am treaba, tb sa gatesc, sa "tortuesc" pt maine, ca dam petrecere. bine, in familie, dar vorba unei prietene, daca avem familie mare.... si mai e si soacra aici :)
eu de cand il am pe alexandru, nascut la trei zile dupa ziua mea, nu prea mai bag in seama ziua mea. sarbatoresc cu sotzu' pe 11 ani de cand suntem impreuna si apoi pe 15 ziua lui alex. ieri am sarbatorit 15 de cand suntem impreuna. colega mea zice "aproape jumatate din viatza ta".eee, as vrea eu sa fie jumatate din viatza mea, dar ce fac cu restul de ani?
in fine, am fost aseara cu sotzu' la un restaurant finutz, lumanarele, atmosfera, mancarica nu va mai spun. avea spcific pescaresc, mmmm, o minune.
am vazut povestile voastre despre bunici si viatza la tzara. si eu am avut o pereche de bunici la tzara, ceilaltzi in orash. si imi amintesc cu placere de clacile la depanushat de porumb, cum cantau, spuneau glume, era o atmosfera asa de faina. sau la cules de prune prin august, sau de struguri, musai in prima sambata din octombrie. si mesele acelea pe o patura in camp... ce gust avea mancarea.... dar despre taiatul procului? ne punea unchiul meu calare pe porc, dupa ce il parlea, sau ne dadea cu sange pe la nas, sa fim rosii in obraji tot anul. iar soriciul ala furat direct de pe porc.... ce pofta imi e... acum cand prind o bucata de sorici, adus de la vecina bunicului sotzului prietenie... zic ca cine stie ce delicatesa am prins, indiferent cat de tare este.
eu nu am stat la tzara toata vara, mergeam numai cate o saptamana in vacantza, dar mergeam in fiecare weekend cu ai mei, plus la muncile campului. era frumos, ce sa zic.
acum, alte vremuri. mergem la ferma (kinderboerderij))sa dea copiii de mancare la animale. cat despre taiatul porcului... ai mei copiii clar nu o sa intzeleaga ca acea carne din galantar a fost candva cu picoare si coada. cum, nu creste acolo, in congelator?
hai pupici, sa ma fac si eu putzin ca muncesc, ca tb sa ma duc dupa ustensile de decorat tortul si dupa cadou pt alex.
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
Uitasem
LA MULTI ANI! DanaH. Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
DANA H LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA, MULTA SANATATE ITI DORESC, FERICIRE SI MULTE MULTE BUCURII SI IMPLINIRI!
V-am zis ca ieri am fost la servici? Super! M-am simtit tare bine cu toti colegii, a fost sedinta de vanzari. Am ajuns insa acasa cu o durere de cap/oki, am zis ca moooor... si obositaaaaa.... Moama, ce ma fac cand incep? Ca eu am ajuns mare puturoasa, dorm la pranz... etc...
Mi_bebelina, wow, felicitari ptr kk, daaaa, ai dreptate eu stiu cata bucurie iti aduce un kk de copil! Nu cred ca ai suparat pe nimeni.
Lorich felicitari ptr orele dormite, ma bucur enorm pentru tine! Va admir si va felicit pe cele care ati alaptat atat de mult!
Mie mi-a iesit fibrinogenul mare, si in combinatie cu trigliceridele mari (astea inca n-au iesit, abia azi, dar asta vara le-am avut explodate) duc la formarea de cheaguri de sange........... of, mi-e teama... Astept si biochimia si ma duc la un doctor, ceva... of...
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
cleo78 spune:
luminel, cum faci pastravu inabushit? ca am 2 in congelator, si se plictisesc.
ylari, hai ca o sa fie bine, poa e de la oboseala - date peste cap.
stati ca cetii ceva: "lumanareeleeee, atmosfera...mancaruri cu peshti.."
Lorich, felicitatziuni pt noaptea intreaga! Auzi, tu ai putut dormi? ca io ma mai trezeam la alaptaturile de noapte si de la 2 la 5... huhurez pe net.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Lori, ma bucur pt prima noapte reusita de somnic La noi cu telefonul e belea, ne ascundem sa putem vorbi, ca Raducu e gramada, vrea el sa tina telefonul si sa vorbeasca. De obicei blochez tastatura, dar am mai patit niste intamplari sa sune sau sa dea mesaj
Ar fi bine sa ne vedem la gradinita mai des
Ieri mi-a umblat in rucsac, nu stiu cum de l-am uitat deschis, a luat portofelul meu si l-am gasit in extaz invartind la bancnote (ca am luat leafa), carduri, carti de vizita, chitante, buletinul meu, si ce mai aveam prin portofel. Era foarte fericit. Bine ca nu i-a venit ideea sa le arunce la WC sau la gunoi.
Alaturi de SEBI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Si Robert e topit dupa portofel (seamana cu mine)... sa scoata carduri, s ale puna la loc...ce mai, face o curatenie acolo!
Noi am fost un pic pe afara, dupa ploaie, stati linistite, toate baltile din zona mea sunt masurate; ne-am intors murati amandoi, dar e un aer foarte placut, tare, proaspat, ai putea sa-l confunzi cu aerul curat.
Desiree parca se mai fac si chiftelute de peste la cuptor, dar nu stiu cum
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 Lorich, felicitatziuni pt noaptea intreaga! Auzi, tu ai putut dormi? ca io ma mai trezeam la alaptaturile de noapte si de la 2 la 5... huhurez pe net. |
mi-am dat seama ca am putut sa dorm cand am vazut ca e 6 si eu nici n-am stiut de mine, de Robert, de nimeni pana la ora aia.
![](icon_smile_big.gif)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
aldaesme spune:
Dana de pe la 9 asa ma scotoces peste tot dupa numarul tau de telefon...il aveam nu-i asa... Nu l-am gasit. Pai cum naiba...minunatia asta de mesagerie privata nu tine prea mult mesaje asa ca s-au dus iar telefonul l-am pîerdut cu tot si toate in decembrie...de unde sa-l am. Asta vra sa zica ca nici tu nu il mai ai pe al meu...am sa remediez situatiunea! Asa ca adio telefon surpriza si cantari de la multi ani la ureche. Trebuie deci sa citesti cantand:
"Laaaa Muuuulti Aaaani cu saaaanaaatateee, Sa iti dea viaaaata tot ce doreeesti, Zileee senineee si fericiteee laaaa muulti aaani saaa traaaiesti!" "Laang zaaal ze leeeveeen, laang zaaal ze leeeveeen, lang zal ze leven in de Glooooriiiaaa, In de Gloooooriiiiiiaaaaaa, in de glooooriiiiaaa! Hiiip Hiiiip Hoera! Hiiip Hiiip Hoeraa Hiip Hiip Hoeraaa!"
Si pe lagana asta sa ai tot ce iti doresti draga mea!!!
Fug sa mananc...azi fac zi scurta si inca nu stiu daca luni vin la servici...mai cuget.
pupici,
Esme
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 luminel, cum faci pastravu inabushit? ca am 2 in congelator, si se plictisesc. o ![]() ![]() |
La mine inabusit inseamna ca ung tigaia cu putin ulei, pun fileul de pastrav (daca e e pestele intreg il fac la grill), pun putina apa (sa nu treaca peste peshte) si acopar cu un capac (cat mai etans)...cam 10 minute pe fiecare parte, pana se evapora apa...daca mai e nevoie mai pun cate putina apa.
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
![](zana.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Andrada79 spune:
DanaH La multi ani!!!! Multa sanatate si clipe frumoase alaturi de cei dragi!
Lorich ma bucur mult pt reusita cu somnul. Sunt sigura ca si celalate nopti vor fi tot asa. Asa m-ai impresionat cum ai scris "dupa 1 an si 9 luni....."! Bravoooo Robert!!!!!
Gabitzam iti dai seama cata fericire pe el ca a putut sa exploreze in liniste! Eu innebunesc de drag cand le vad bucuria si curiozitatea pe chip, cum cerceteaza ei acolo si se deconecteaza parca de tot ce e in jurul lor fericiti de ce descopera. Asa l-am gasit si eu pe Tiberiu cu geanta in mijlocul casei, desfacuse un buzunarel cu fermoar din interior unde tin si eu ascunse tampoanele si explora unul de mama focului ca pana seara nu am putut sa il iau!