Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Gabitza yummy...cred ca papa Andrei! Cam asa e si la Cri...dar lor le mai baga si porc in meniu ptr ca nu au bucatarie proprie...au vrut sa faca dar au nevoie de foarte multe modificari.
Din pacate tarifele la gradinitele cu bucatarie proprie se duc spre 1200 ron ptr un copil...asa eu platesc 1300 ptr amandoi.

Laura, Magdone...o fi grea sarcina, dar sa vedeti ce mamici frumoase cu copii frumosi vom avea ...Eu ma simt foarte bine acum...M-am chinuit un pic...dar acum sunt super haiosi...asa imi place cum se joaca amandoi!

Cleo eu sunt si mai lenesa...trantesc pestele intr-o punga cu plante aromate si sare de mare si-l bag la cuptor.
Aseara la cina am facut niste ciupercute umplute si o salata mixta si gata. Desert am avut capsunei!

Mai fetele ce melancolice sunteti...zapada e de vina?!
Bunicii mei traiesc...dar s-au schimbat foarte mult...Nu stiu de ce, dar incep sa cred ca nu prea le-a pasat de mine niciodata...E trist, dar cam asta e adevarul!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

LA MULTI ANI, DanaH!

Desiree, eu fac doar somon si il pregatesc la cuptor simplu si il mancam cu cartofi.
Si eu caut retet cu legume si cu vreun sos, insa n-am experimentat

Magdone, mult a fost, putin a ramas.
E mai greu cu burtica mare cand mai ai copil/copii acasa de ingrijit.

Dadusem si eu click pe maimuta din dreapta - am renuntat ca de la prima intrebare nu mi s-a potrivit nici un raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Dana la multi ani, multa sanatate si sa te bucuri la infinit de familia ta frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetele!

La multi ani DanaH, sa ai o viata plina de fericire alaturi de cei dragi! Aniversare frumoasa!

Ce sa zic, sunt fericita ca in sfarsit a facut si fiica-mea kk fara ajutor aseara. Ce-i drept, i-am dat si 2 ml de ulei de parafina, nu e foarte indicat copiilor, dar a fost un caz extrem pe care sper sa nu-l mai repet. Si a facut un kk tare, urmat apoi de unul moale....dar muuuuult, ca am tras apa de nu stiu cate ori ca sa se duca...scuze de explicatiile astea, dar macar fetele care au trecut prin asa ceva stiu ce bucurie aduce un kk de copil constipat Si-mi amintesc un mesaj de-al lui Cleo de pe la inceputul meseriei noastre de mamici...cum ca un copil te face sa te bucuri de lucruri marunte, cum ar fi un kk...iti mai amintesti Cleo?
De bucurie i-am trimis si lui bunicu mesaj aseara(el ii cumparase laxativele la rugamintea mea)....care s-a si infiintat la noi in secunda urmatoare(sta la 2 blocuri de noi)
Fug sa citesc din urma si revin.....de cand ma tot plang de constipatia fetei am cam omis sa raspund pe-aici la mesaje....scuze

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Eu mai am doar bunicul din partea tatlui si bunica din partea mamei....pe bunicul din partea mamei nu l-am cunoscut, a murit cand mama avea 10 ani....
Bunicul din partea tatalui a fost mereu un om rece, dar acum, de cand a murit bunica(acum 3 ani) cu mult mai mult este asa.....la nunta mea nu a vrut sa vina ca cica n-are bani....sa fim seriosi, nu ii cerea nimeni nimic, nici macar "Casa de piatra!" nu mi-a urat, apoi cand si-a vazut prima oara stranepoata...s-a comportat la fel de rece.....asta e....
In schimb bunica din partea mamei e altfel, calda si iubitoare!
Fug ca s-a trezit mandra mea! O zi buna va doresc!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Alarma falsa....
Azi e vineri, dar nu mai am asa multa treaba....am facut ieri papa, de dimineata m-am si epilat....mai am doar de facut curat. Duminica avem musafiri....fetelor dati-mi si mie idei de papa de post ca prietenii nostri tin post si e musai sa gatesc ceva bun...dar nu stiu ce...fara ciuperci ca nu ii plac prietenei mele....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

la multi multi ani, DanaH, sa fii sanatoasa, si fericita, si implinita, sa ai parte de o zi minunata, cum esti si tu, si sa te bucure fiecare zambet al copiiilor ca in prima zi de viatza

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Alarma falsa....
Azi e vineri, dar nu mai am asa multa treaba....am facut ieri papa, de dimineata m-am si epilat....mai am doar de facut curat. Duminica avem musafiri....fetelor dati-mi si mie idei de papa de post ca prietenii nostri tin post si e musai sa gatesc ceva bun...dar nu stiu ce...fara ciuperci ca nu ii plac prietenei mele....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

fasole verde pastai
-varza
-supa crema de legume/bors de sfecla rosie
-salate- de cruditati, de sfecla rosie, etc
-ciuperci la gratar - umplute cu codite tocate (mai toci 1-2 ciuperci mici), ceapa, patrunjel
-si fetei meniu 'regular' ca e copil si o sa inteleaga musafirii.
Plus ca ei tzin post un ca isi impun, ci ca asha simt, deci nu or sa aiba pofte daca vad ca mananca piticania o bucata de branza, sa zicem

Edit: mi_bebelina,asha siropoasa eram? eeee, cred ca era inaintea noptilor nedormite, sau a perioadei cand era tati in delegatzie si io singura cu piticania.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani draga noastra mamica Dana!!!

Fetelor, s-a produs!!!! Robert a dormit toata noaptea fara treziri, de la 10 la 6, apoi s-a trezit, si statea in fund, incerca sa se puna pe perna sa readoarma dar nu putea , oricum nu plangea, nu zicea nimic, se foia doar ca un om mare! L-am luat pe mine (un nou ritual, se catara pe burta mea si doarme cu capul la gatul meu) si a adormit, apoi mutat in pat a dormit pana la 9.
Dupa 1 an, 9 luni si 3 zi am dormit si eu mai mult de 3 ore legate!!!!!

Sper sa se mai repete, ca in general am observat cand il laud.... s-a terminat! De ex. dupa ce v-am zis ca face kk cu placere la wc..nu a mai vurt... acum nu mai zic nimic despre asta (si face din nou)

Mi bebelina eu te inteleg perfect, kk poate aduce mutla fericire, stiu cum e!

Desireevreau si eu sa stiu cum faci somon umplut!! Eu peste fac la gratar, si la cuptor, nimic fancy.

Gabi ai vazut cum i se face lui Robert dor de tine si te suna??? Mersi de meniu, ti-am zis ca gradi voastra probabil ca va fi si a noastra daca se aranjeaza neste treburi.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutare!

Lorich, Laura, multumesc ca v-ati gandit la mine...Laura, ai spirit de observatie...cum n-am mai nimic interesant de spus, am preferat sa nu mai scriu, am fost si racita...dar n-am rezistat multe zile, tot va mai plictisesc

Mi_bebelina, felicitari pentru kk...nu cred ca ai deranjat pe cineva cu detaliile...cel putin pe mine nu si te inteleg perfect.

Desiree, eu cel mai des ii dau pastrav pe care-l fac la cuptor la grill sau inabusit in tigaia de teflon, mai rar fiert...ei ii place f mult si prefera sa-l manance gol...uneori ii mai dau piure de cartofi sau orez.

Lorich, ma bucur pentru tine...eu care dorm mult si sufar daca nu-mi fac portia de somn, inteleg ce mare lucru este sa dormi toata noaptea...bravo Robert!

Dolores, ai talent la scris

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput