Sezatoarea canadiana (175)
Raspunsuri - Pagina 3

Doloress spune:
Ia sa punem si ceva usurel si vesel numai bun pentru o zi frumoasa de martie cu soare si aer primavaratic!
Asta e un vierme de ureche (ver d'oreille) care ma tot obsedeaza de vreo 3 zile, numai asta fredonez ca a ajuns si piticul sa cante dupa mine.

ankalaura spune:
Dragutelor, aveti idee cat costa o pereche de lentile de contact colorate, fara dioptrie? Sau de unde pot afla?

Doloress spune:
Anca uite aici :
http://www.verredecontact.com/fr/lentilles-couleur-effets-speciaux
sau aici :
http://www.coastalcontacts.com/halloween-lenses/cHalloweenLenses-p1.html
Cred ca am sa-mi iau si eu cu Smileys

maru spune:
si pe mine ma bate gandul sa ma duc la un control la ochi (mai precis husbandu insista), dar am zis ca ma duc numai daca imi iau lentile colorate. A promis, numai sa ma duc

miss_ra spune:
Buna fetelor,
Sunt noua pe acest taram si sufar de o boala foarte grea... singuratatea. Ma primiti si pe mine in familia voastra de romance cu suflet cald?
Am 2 probleme:
-imi cade parul foarte mult desi am luat de la frizerie sampon=balsam=masca de par revitalizante (Cashmere)...rezultat=imi cade mai tare!
-am un ten uscat si fff sensibil, putin iritat uneori, nu pot sa dau cu apa pe fata si trebuie sa gasesc produse bune pt a-l hrani. Acum folosesc gama Avene dar nu sunt prea multumita.
Daca va loviti de probleme asemanatoare, va rog sfatuiti-ma ce sa incerc.
In RO foloseam pt par produse de la o firma ungureasca Kalos, nu erau nici scumpe si dadeau rezultate foarte bune.

mamaana spune:
da, si eu trebuie sa ma duc la un control la ochi. nu pot sta la computer la munca fara ochelari (cu laptopul nu am probleme); am ochelarii din romania, facuti acum vreo 8-9 ani, nu am ajuns sa-mi verific dioptriile aici
curios e ca nu am avut nevoie de ochelari cat am fost gravida si cat am alaptat

khristin spune:
Maru, pai ce jena ai tu? Oricum controlul e acoperit de OHIP. Eu nu stiu cum suportati voi lentilele de contact, eu si la rimel mai nou lacrimez din greu
Doloress, tot rasisti sint - parerea mea . Eu una nu trebuie sa imi imaginez scenariul pe care-l descrii tu in 20 ani de acum incolo, doar pt. simplul fapt ca-l vad zilnic la scoala
...am o clasa de vreo 25 si de elevi in care doar o singura fetita este caucaziana, restul toate amestecurile posibile. Mai am vreo alte 7 clase si procentul oricum nu este clar in favoarea caucazienilor. Si cu toate astea nu vad unde ar fi problema, e o chestie de open-mindedness as zice mai degraba
Nelia, interesanta tipa
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

mamaana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui khristin Maru, pai ce jena ai tu? Oricum controlul e acoperit de OHIP. Eu nu stiu cum suportati voi lentilele de contact, eu si la rimel mai nou lacrimez din greu ![]() Cristina Yasmine et ![]() The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’. |
eu stiam ca tocmai ce s-a schimbat cam anul trecut, nu mai e acoperit de ohip

khristin spune:
Mamaana, noi am fost toti din familie acum o luna si n-am platit nimic.
miss_ra, bun venit la sezatoare . Numai ce mi-ai amintit ca trebuie sa ajung si eu la coafor, ca a inceput sa-mi cada si mie parul ingrozitor
. Se mai rezolva daca-l tund.
Weekend placut sa aveti
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui khristin Maru, pai ce jena ai tu? Oricum controlul e acoperit de OHIP. Eu nu stiu cum suportati voi lentilele de contact, eu si la rimel mai nou lacrimez din greu ![]() Doloress, tot rasisti sint - parerea mea ![]() ![]() ![]() ![]() Nelia, interesanta tipa ![]() Cristina Yasmine et ![]() The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’. |
jena nu e de bani, jena e ca nimeni din neamu meu nu poarta ochelari

va dati seama ca glumesc, sper...
e vorba de lene, Ohip nu asigura controlul, dar nu e vorba de asta, ceva benefituri am pentru ochelari, nu ar fi cine stie ce... e vorba de frica de doctori si de spitale