LMA! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**176**
Raspunsuri - Pagina 7
Dodo-pui spune:
Asta fac unii acum
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dyana27 spune:
DAMIAN SERBAN
MARINA ALEXANDRA
ALBERT GABRIEL
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume
m_monique spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei de azi:
Damian Serban
Marina Alexandra
Albert Gabriel
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joanna27 Si cum nu ma poate opri nimeni din aberat ,(cu excetia lui fimiu), ca sunt singura pe aici,umplu paginile sa aveti ce recupera si voi dimineta. Bianca tare imi place mie de voi si in special de tine.Asa cum zicea si Cami parca,esti asa de cool in educatia lui Vladimir ca o sa fie un barbat pe cinste.Iar escapadele baietilor sunt super. Clau al meu stie sa ii faca de toate mai putin sa il spele la fund de caca, da tot nu as avea curaj sa ii las sa plece ei doi cine stie pe unde. mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
Pai la asta cu caca e nasol. Isi tine respiratia. Daca sunt eu in zona nu il schimiba ci ma cheama. Insa daca e singur foloseste servetele umede. La fel fac si eu acasa ca cu spalatul nu imi iese. Daca il pun putin langa apa sfarsim prin a face o baie amandoi si deja suntem la 2 bai pe zi ar fi prea de tot sa face 4-5. Ne-am muta in baie.
Bianca2503 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI, SA FIE SANATOSI SI FRUMOSI SI LA PUNGA GROSI.
dyana27 spune:
fetele multumesc pentru raspunsurile despre titiu' m-am lamurit... parerile sunt impartite si contradictorii; dar cine mai are pareri... mai bagati un PM; saptamana viitoare vreau sa mergem la drive-test pe la diverse reprezentante... asa ca astept in continuare sa-mi mai recomandati;
aaaaaaa, mai fetelor la ce audi, bmw-uri visati voi?????????? pai daca aveam bani de audi....x5-uri... mai stateam sa studiez piata????? si eu lesin langa ele... dar nici gand sa ne permitem noi asa ceva; noi mai asa, cu o skodita, o kiuta... d'astea mai ieftinache (ieftinache pe dracu' ca tot 12000 sunt)!!!; si chiar daca as lua bmw la second... tot m-ar rupe casco si itp.. si reparatii... si asa mai departe; deci na'... dupa buget, ca trebuie sa ma gandesc si in perspectiva. si noi nu suntem mari plimbareti, adica facem cam 10-12000km pe an.. deci la limita.
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
si mai e o faza... ca o lasam in strada, in drumul taberei... deci cu bmw-ul dupa mine zgariat de toate autobuzele si nesimtitii care-si fac inca o banda.... chiar nu ma incanta; evident ca o sa sufar pentru fiecare zgarietura... sufar eu acuma la matizut... d'apoi la titiu nou; daca aveam loc deparcare.. era alta treaba; dar asa.... lasat la voia sortii... e mai nasol
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 fetele multumesc pentru raspunsurile despre titiu' m-am lamurit... parerile sunt impartite si contradictorii; dar cine mai are pareri... mai bagati un PM; saptamana viitoare vreau sa mergem la drive-test pe la diverse reprezentante... asa ca astept in continuare sa-mi mai recomandati; aaaaaaa, mai fetelor la ce audi, bmw-uri visati voi?????????? pai daca aveam bani de audi....x5-uri... mai stateam sa studiez piata????? si eu lesin langa ele... dar nici gand sa ne permitem noi asa ceva; noi mai asa, cu o skodita, o kiuta... d'astea mai ieftinache (ieftinache pe dracu' ca tot 12000 sunt)!!!; si chiar daca as lua bmw la second... tot m-ar rupe casco si itp.. si reparatii... si asa mai departe; deci na'... dupa buget, ca trebuie sa ma gandesc si in perspectiva. si noi nu suntem mari plimbareti, adica facem cam 10-12000km pe an.. deci la limita. diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunici la 11 luni cum am venit pe lume |
Surprinzator sau nu dar sa stii ca reparatiile la BMW nu costa extravagant.Vorbesc de seria 3. De la seria 5 in sus costa mai mult. Dar seria 3 e chiar ok. Consumul nostru mixt este de 6.2l/100 km.
Mai gandeste-te ca o fi masin "ieftina" la 12000 dar consumul de dupa...
koko_1 spune:
Buna dimineata, multumim de cafea Dodo!!!
Ieri l-am prins pe husband acasa si ne-am apucat de mutat mobilele prin casa, ma dor toate...si cand sa intru pe DC , pauza, revizie tehnica. Am trecut pe la plantatii dar mai mult de 5 banuti n-am produs...saracie mareeee
Kea sa stii ca si eu ma gandesc la putzulica lui...ca si testiculele ii stau ascunse de multe ori desi dr. m-a asigurat ca e totul in regula, sa las copilul in pace. Si am vazut de curand un baietel ... cat l-a schimbat maica-sa am stat numai cu ochii acolo
... deci iar ma apuca gandurile
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009