LMA! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**176**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Nah, iar postam la capitolul trecut...

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Felicitari Tridentelor la noi de nu stiu cate saptamani este umflata gingia, se vede un pica alb, dar tot nu rasare dintele Asa ca suntem tot cu 2 dinti. Apropos, mamicile cu bebei mai stirbi, tot mancarica pasata le dati sau le mai dati si bucatele. Caci la David daca se nimereste o bucatica de mancare mai mare, molfaie la ea 10 min si dureaaaaaazaaaaaa masa. Asa ca noi inca folosim cu succes blenderul.

Eu ii dau pasat cu furulitza (adik ceva mai mare decat la blender, dar tot "mic"). Ii dau si bucatele, ca ii plac: de mar din compot (moi), painik si biscuiti home-made, dar i le rup eu bucatele mici, ea nu musca... daca ii dau in manutza bucati mai mari, le "maseaza" bine, dar nu le mananca.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Intru si eu odata cu iarna de primavara.
Raportez un Stefan plangacios (neobisnuit pt.el ) din cauza dintilor sau maselelor ca nu mai stiu nici io... Merge de rupe prin casa sa isi faca km. pe zi. Am pus si niste filmulete cum se joaca piticu` cu taticutzu lui drag.
Tati are ceva prbl. de sanatate, a iesit o bubita la sub-brat, trebuie sa faca o ecografie si o biopsie , speram sa nu fie nimic grav. Doamne ajuta !!!

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei

DAMIAN SERBAN

MARINA ALEXANDRA

ALBERT GABRIEL

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!!!

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Bijuterii lucrate manual-30% OFF

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

Citat:

Si inca o intrebare tehnica : mie astazi mi-au venit rusii, cand trebuie sa ma pun serios pe treaba ca sa iasa ceva ?

Depinde cam la cate zile ai tu menstruatia si cand ovulezi. Daca te incadrezi in medie cu 28 zile si ovulatie in zilele 12-14 cred ca 23-24-25 martie ar fi o perioada buna pentru ... exercitii

Io zic sa nu astepti atat! Imediat ce pleaca Moshu... pentru antrenament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Fetelor, am pus pe mail link-ul unde pot fi votata...am fost trasa de urechi

Asa, referitor la mancariceala, eu o sfaram doar putin cu furculita, daca e pasata nu mananca; acum o luna eram suparata si ma gandeam ca o sa manance pasat mult si bine ca daca dadea de vreo bucatica nepasata (chiar si un bob de orez) voma tot.

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

RECLAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Mergi la inceput

Citat:
Si eu m-am saturat de raceli, de iarna, de frig Deja cand vad zapada mi se face scarba, va jur. Sa vina odata caldura ca nuuuu mai pooot!!!!

Daaaa. Sa vina primavaraaaaaaaa!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Karina26

Salutare tufete!
Va mai aduceti aminte de mine?Ca eu de voi da.
Cu scuzele de rigoare spunem un tuturor sarbatoritilor - mai bine mai tarziu decat niciodata.

Bine ai revenit, Karina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

LA MULTI ANI!
DAMIAN SERBAN
MARINA ALEXANDRA
ALBERT GABRIEL

Sa vedem ce-mi amintesc de azi-noapte:
Prevenar-ul-De cum a auzit dr ca se duc la cresa ne-a spus sa-l facem...cum ne-a vazut dr de la cresa ne-a intrebat despre el. Nici aici nu e obligatoriu, dar la intrarea in colectivitate sunt destul de insistenti dr...Am o prietena, care a stat cu baietelul in ro pana la un an si nu i-a facut prevenar-ul...pe la 2 ani(in fr) a facut o complicatie nasoala, care s-a lasat cu spitalizare de cateva zile, perfuzii si alte cele, fiind resp de toata magaria un pneumococ, care ar fi stat in banca lui, daca Prevenar-ul ar fi fost facut...Cl: cam ac poveste ca si cu ror-ul. Cand suntem patiti sau cand se intampla cuiva din anturaj nu stam prea mult pe ganduri. Altfel, exista 2 scheme de vaccinare: pe alex l-a intepat de 3 ori...La Anastasia am facut doar 2 injectii pentru ca am facut-o pe prima la 7 luni(aviz pt doritoarele, care ar fi interesate de vaccinul asta pt bebe 2, 3, etc).

Eu fac un alt gratin de brocoli(am io o pb cu bechamel-urile)...Buchetele date o data in clocot si scurse bine, smantana si telemea(feta in cazul meu ca la telemea pot doar visa)...In tava ce merge la cuptor un strat de smantana(baza)buchetelele verzi, branza rasa, smantana, iar buchetele, iar branza, etc, etc...ultimul musai smantanica....Smantana intotdeauna in start f subtire...Sare nu pun niciodata ac are branza...
Ilinca-Siphiphi stie ca a avut un prieten de nadejde!
Karina-mult curaj!
Gataamintirile sau terminat
Domnisoara Anastasia ia vacanta pentru o sapt de maine si o sa ne manace urechile ca-i o mare turuitoare...Intelege f pb si cand si vb in fr si cand ii vb in ro...sper ca ea sa foloseasca ambele sa nu recurgem la strategii cum facem acum cu frati-su, care si-a dat drumul (Magdy -ti-am promis ca te tin al curent), deci un bunic e bun la casa omului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Bantui doar eu aici????
Simona, lui Dragos i-ai facut cumva ROR-ul?????

da da i-am facut, nu a avut nici o reactie el, eu in schimb da am avut febra

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Tu febra??????? De la emotii probabil... Acum vin cu o intrebare, dar te rog sa nu te superi...nu are nici o legatura otita cu Ror-ul? Ai spus ca acum are otita DRagutul?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput