"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *108*"
Raspunsuri - Pagina 7
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
idem si io...si pentru aceasta zic sa facem un club al celor fara prieteni....si activam noi doua stinghere asa...si cum vine una sa intre la noi in club zicem "ai prieteni?" si in fuctie de raspuns o luam la noi il gasca sau ii dam cu shutul si punem cainii pe ea eeeeiii, si cred ca de aici mi se trage lipsa de prieteni in viata reala Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Ar fi o idee!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mary_07 spune:
in bara de aici de sus ,unde e si emaginea cu "quote" e si cea cu "adauga in lista de prieteni" sau cv de genul
V-am adaugat si eu
Fug ca s-au trezit somnorosii
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mkunigunda Ma duc azi sa caut si eu niste cereale normale ca astea cu gust de mar nu ne plac...Cele care nu contin lapte se dau dizolvate in apa? |
cele care nu contin lapte, se prepara cu lapte. cele care contin lapte, se prepara cu apa.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
alex25 spune:
citat din mesajul lui mary_07 in bara de aici de sus ,unde e si emaginea cu "quote" e si cea cu "adauga in lista de prieteni" sau cv de genul V-am adaugat si eu Fug ca s-au trezit somnorosii Mely , implinita de Alexandru si Razvan Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !" _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Ahaaaaaa....m-am prins!!!! Sar'mana!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mkunigunda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
cele care nu contin lapte, se prepara cu lapte. cele care contin lapte, se prepara cu apa. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Multumesc mult
Fragutza spune:
Neatza!
Techila, am vrut sa-ti scriu de aseara..ma bucur fata ca au inceput sa manance puii! Deci siropelul ala si-a facut efectul!
Sabina, sunt superbe fetitzele tale!
Monica, din ce am vazut la Atomix, parca nu semana cu ce e la Natalie. E posibil ca la el sa nu fi fost DA. Trixera asta nu am incercat, acum probabil o sa-i dau cu putin cortizon.
Sa aveti o zi faina, ma rog, cat poate fi de faina cu vremea de afara
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
monique02 spune:
Buna dimineata
Elle scaunul era cu fata la directia de mers.
Hepi iaurt poti sa ii dai cel mai devreme de la 7 luni. Oricum tb sa le dam cu grasime integrala 3,5%, pt ca ei au nevoie de energia data de grasimi. Legat de laptele de vaca de la vaca pe mine ma intereseaza o vaca care sa manance cat mai natural, nu mancare cu aditivi, hormoni, antibiotice etc. Ideea e ca la fel ca la noi orice mancam trece in lapte asa si la vacute. Cred ca o sa merg pe varianta lapte ecologic Dorna din care o sa fac branzica de casa, iaurt ori fac din el ori il iau pe cel ecologic nemtesc de la Carrefour. De la lapte praf pe lapte de vaca poate sa treaca clar numai dupa 1,5 ani.
Eu nu prea sunt de acord sa mancam toate alimentele astea cu aditivi, conservati etc pe principiul ca tb sa ne adaptam. Pana la urma natural ca nu murim din ele dar ne afecteaza sistemul imunitar, au diverse efecte nasoale cred ca cu putin efort putem manca cat de cat sanatos.
alex25 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Neatza! Techila, am vrut sa-ti scriu de aseara..ma bucur fata ca au inceput sa manance puii! Deci siropelul ala si-a facut efectul! Sabina, sunt superbe fetitzele tale! Monica, din ce am vazut la Atomix, parca nu semana cu ce e la Natalie. E posibil ca la el sa nu fi fost DA. Trixera asta nu am incercat, acum probabil o sa-i dau cu putin cortizon. Sa aveti o zi faina, ma rog, cat poate fi de faina cu vremea de afara If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Aaaaah, mi-ai infipt un cutit in inima si l-ai rasucit, de ce ai pomenit de vreme!
monikus spune:
Acum sa zic si eu buna dimineata ca lumea buna asa.
Am reusit sa vad poze. Cred ca aproape toate. Copilasul asta al meu nu prea ma lasa sa dorm si ma uit la poze.
Am vazut si filmuletele cu Alex de Raluk si Techila si copchiii de Techila. Geniali cu totii.
Am vazut o galusca de Alex, una de Hepilica si una de Danuta frumusele foc. Am vazut si o Uka mica, super.
Am vazut ca vb de bpa free. Ei bine eu nu am tinut cont de asta si nici nu o sa tin. Parintii nostri nu auzisera de asa ceva si totusi traim nu? Parerea mea nah.
Legat de scaunele de masina noi avem unul de la chicco primit cadou. Sper sa nu facem accident ca e cu fata la stilul de mers. Doamne ajuta.
Am vazut ca Techila si Anamaria intrebau cand ne ducem la dr. Avem programare la ecografii pe 19 martie dimineata si la neurolog pe 25 martie seara. Nu am gasit loc mai devreme.
Multumesc frumos fetelor care ne-ati urat numai lucruri bune. Va . O sa imi cer scuze ca nu nominalizez dar sigur as uita pe cineva si nu e frumos din partea mea.
Fraguta tare imi pare rau ca nu scapati de DA.
Mary am vazut si iezii cucuieti. Tare dragalasi.
Mihaela ma bucur ca sunteti mai bine. Sper sa nu mai fie probleme.
L-am vazut si pe Piski zambaret si pe David fotomodelul.
Cristina, Lullaby va . Lullaby sper sa fiti mai bine cu bubitele.
Sabina foarte frumoase si fetitele tale.
Raluk ma bucur sa vad ca Alexutul e vesel tare in jumper. La fel si Iri de Mada.
AA am vazut si un Mihnea de Suede si un Brucu de Iulik tare frumusei.
Eu am o alta dilema. Am vazut ca majoritatea nu sunteti de acord cu premergatoarele dar vad ca sunteti de acord cu jumperele. Nu e totusi cam acelasi lucru pt coloana copiilor? Nu stiu, zic si eu.
Eu o sa iau premergator pt ca de jumper nu cred ca o sa am bani. Oricum le-as folosi pe amandoua.
Acum sa va mai intreb ceva. Este vreuna dintre voi care are un copil care sa nu doarma legat 2 ore nici noaptea nici ziua? Al meu are nopti in care se trezeste si din 15 in 15 minute si nu adoarme decat leganat din nou. AAA si nu se trezeste de foame. Pur si simplu da din maini din cap si din picioare pana se trezeste si incepe sa planga. Cum as putea oare rezolva treaba asta.
In rest nu mai plangem decat cand suntem foarte obositi sau plictisiti sau vrem in brate. De vomitat, am cam scapat si de asta. Mai avem ture dar mai rar.
Intre timp am reusit sa facem un program de masa. Mancam la 6 la 10 la 14 la 18 si la 22 deocamdata numai lapte praf si ceai intre mese. Asteptam urmatorul control la dr ca sa ne zica daca suntem gata sa ne diversificam un picut.
Diseara la 7 trebuie sa mergem la restaurant la ziua bunicii mele. Face mama cinste. Sper sa fie cumintel.
Gata. Sper sa mai pot sta cu voi dupa ce papa cel mic. Va pe toate.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
monikus spune:
Alex, Croco, Anamaria in principiu suntem mai bine dar inca nu am facut ecografiile si avem mari probleme cu somnul. Bine, pe astea le avem de la inceput. Sper sa fie bine.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei