"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *108*"
Raspunsuri - Pagina 6
Lali_mete spune:
'neaatzaaaa! Aa,dar nu-i nimeni treaz,atunci shhhh,vorbim incet sa nu trezim pe nimeni,ca aseara am forumit pana tarziu.Dau si eu un rand de cafea,cappucine si frapucine la toata lumea,asa,ca e dimineata,si ploua si e urat afara.Poate ne mai inveselim.
Andraiuliafelicitari pentru mancacioasa
Kawa ,asa suntem noi ,femeile...Al meu sotz e la fel,mai moale decat mine..Eu ma enervez,strig,plang si el e calm,calm,se uita la mine si imi spune " pentru ce te enervezi asa?!"
Si eu atunci scot fumDar se rezolva pana la urma,rar sta bosumflat si asteapta sa il impac eu pe el,nu el pe mine Merci de cafeluta,una virtuala beau,asa,calduta.Dau eu mai departe un rand.
Felicitari si puiului pentru diversificare.
Sabina foarte frumoase pozele.Se iubesc mult fetitele,nu-i asa?
Iar despre iaurt ce sa zic,mama mea facea la fel ca tatal lui Mely,fierbea laptele,cand dadea in fiert ,sa zic,punea o lingura mare de alt iaurt la 6-700 ml lapte,punea in borcane si invelea bine in ceva gros,la caldura dar nu foarte mare,si in cateva ore se facea iaurt bun,bun..
Lali Lacra de
Paul-Iulian
crocodana spune:
a si mi-am amintit ce vroiam sa zis aseara....
vreau si eu prieteni "declarati" aici pe forum , am vreo sansa?
cum se procedeaza?
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Lali_mete spune:
Eheeei,de cand am inceput eu sa scriu s-au trezit lumile ,si cata cafea bem azi ...Croco,vreau eu sa fiu prietena ta
Lali Lacra de
Paul-Iulian
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana a si mi-am amintit ce vroiam sa zis aseara.... vreau si eu prieteni "declarati" aici pe forum , am vreo sansa? cum se procedeaza? , de Amilici Crocodilibici Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Eu te-am adaugat in lista de prieteni. Nu stiu daca vrei dar eu oricum am facut-o
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
alex25 spune:
Eu nu stiu unde sa va adaug
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
crocodana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Eu te-am adaugat in lista de prieteni. Nu stiu daca vrei dar eu oricum am facut-o monikus , iti multumesc frumos, sigur ca vreau! cum esti? ce face rares? moralul e sus? Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
alex25 spune:
Monikus ce faci mami, cum esti?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
crocodana spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Eheeei,de cand am inceput eu sa scriu s-au trezit lumile ,si cata cafea bem azi ...Croco,vreau eu sa fiu prietena ta Lali Lacra de Paul-Iulian |
Lali , multumesc frumos! ce ma bucur! Cunoasteam melodia dedicata mamei tale din filmuletul dedicat Emmei de Aida insa nu stiam cum se numeste si cine canta, am dat play, de cateva ori, si de fiecare data imi dau lacrimile! Multe pt tine!
anamaria1979 spune:
Neata si de la noi!
Techila mama da ce robotel smecher. Tare mi-a placut si mie
Monikus sper ca esti bine
Vreau si eu prieteni adaugati da nu stiu cum. Pup ca mananca juniorul micul dejun.
techila spune:
citat din mesajul lui alex25 Eu nu stiu unde sa va adaug ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
idem si io...si pentru aceasta zic sa facem un club al celor fara prieteni....si activam noi doua stinghere asa...si cum vine una sa intre la noi in club zicem "ai prieteni?" si in fuctie de raspuns o luam la noi il gasca sau ii dam cu shutul si punem cainii pe ea
eeeeiii, si cred ca de aici mi se trage lipsa de prieteni in viata reala
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.