"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *108*"
Raspunsuri - Pagina 8
NelaM spune:
Servus dragelor!
Techila, de cand ai pus poze cu minunea aia mica ce face curat numai la asta mi-e gandul! Vreau si eu unul... Ia zi-mi, esti incantata? Isi face treaba? Cand costa marea inventie? A vazut unul in Shenzhen cu aproape 200 EUR. Mai daca asa avea din asta zau ca m-as scoate, ca eu urasc sa fac curat?
Poate sa se urce pe mobila sa stearga si prafu' ? Ar fi ideal!
Ma bucur ca iti mananca puii mai bine.
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monique02 pe mine ma intereseaza o vaca care sa manance cat mai natural, nu mancare cu aditivi, hormoni, antibiotice etc. |
E clar, asta nu-s eu!
of, ca ma speriasem ca vb de mine prima data!
techila spune:
citat din mesajul lui NelaM Servus dragelor! Techila, de cand ai pus poze cu minunea aia mica ce face curat numai la asta mi-e gandul! Vreau si eu unul... Ia zi-mi, esti incantata? Isi face treaba? Cand costa marea inventie? A vazut unul in Shenzhen cu aproape 200 EUR. Mai daca asa avea din asta zau ca m-as scoate, ca eu urasc sa fac curat? Poate sa se urce pe mobila sa stearga si prafu' ? Ar fi ideal! Ma bucur ca iti mananca puii mai bine. Nela si Ana nazdravana (19.09.09) Don't take yourself so seriously, no one else does... |
ola Nela,
sa stii ca pentru curatenia de zi cu zi e minunat...curatenia de primavara nu poate mah saracu', nu spala pe jos, nu sterge geamuri, nu spala perdele...deci e destul de limitat...ma rog, in asteptarea unuia mai bun o sa il luam p-asta, costa cam 17 mili bani de-ai nostri. si da...ma inteapa inima sa dau atata banet pe el, dar sotz vrea (sincer cred ca il vrea ca e distractiv asa) si eu nu ii refuz nimic lui sotz...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
NelaM spune:
Mely, eu te-am intrebat de sanatate ca mi-era dor de tine. Nu observasem starea din YM. Eu-s mai chirmalau oricum!
Monikus, ma bucur sa te vad.
Si ca e Rares mai bunut.
Ana sa stii ca doarme cam ca Rares. Noaptea insa le presteaza tare bine. Pe zi, nu prea. A avut doua zile in care a dormit legat doua ore, eram extaziata. Am revenit insa la vechile obiceiuri, azi nu cred ca a prestat mai mult de 40 minute! EI, noi sa fim sanatosi!
Am fost afara si am plimbat-o pe Ana in brate. Parca-s cu maimuta in ultima vreme, nu vrea in carucior cand suntem noi doua... Merg cu ea in brate si cu carutul pe langa noi!
Mai trag o tura si mai incolo, e tare frumos la noi!
Fraguta, asa rau imi pare sa va vad ca va chinuiti cudermatita asta. Da doamne sa treaca. Nu stiu daca ai zis, dar umidificator aveti? Este f.important si aspectul asta. Sa nu disperi, ca nu e dracul asa negru cum pare. O scoatem noi la capat si cu asta!
Am vazut pozele Mihaelei, mai ce frumosi sunt copiii! Sa-ti draiasca, domisoara! (asta apropo de 84 ). Atmosfera faina la voi in casa, mi-a placut.
Sabina, ti-am vazut si tie pozele. Lisa e o dragalasa. E maricica bine. Cate kilograme are?
NelaM spune:
Mai Techila, las' ca ne-om descurca si altfel cu curatenia de primavara-vara.
Nu zici tu rau cu faza cu sot, cum sa ii refuzi asa ceva, pai se poate? Ia sa tatonez terenul sa vad cum fac sa para ideea lui, ca si el fusese incantat de mititel cand l-am vazut, daca imi aduc aminte bine...
Cam cat iti mananca puisorii la masa? Am zis ca nu mai fac comparatii, dar nu ma pot abtine. Vreau sa vad unde ne situam si noi, cam cat mancam, ca mie mi se parea ca mancam bine suplimentele alea.
Merci de mesaj.
Ma bag si eu la clubul salbaticiunilor!
Kinga, ma bucur sa te vad.
Nu ti-am mai zis zilele trecute, dar cred ca te intreba Alex daca esti avocat pentru ca ai o exprimare tare ingrijita in toate mesajele, imi place.
hepilica spune:
citat din mesajul lui monique02 Buna dimineata Elle scaunul era cu fata la directia de mers. Hepi iaurt poti sa ii dai cel mai devreme de la 7 luni. Oricum tb sa le dam cu grasime integrala 3,5%, pt ca ei au nevoie de energia data de grasimi. Legat de laptele de vaca de la vaca pe mine ma intereseaza o vaca care sa manance cat mai natural, nu mancare cu aditivi, hormoni, antibiotice etc. Ideea e ca la fel ca la noi orice mancam trece in lapte asa si la vacute. Cred ca o sa merg pe varianta lapte ecologic Dorna din care o sa fac branzica de casa, iaurt ori fac din el ori il iau pe cel ecologic nemtesc de la Carrefour. De la lapte praf pe lapte de vaca poate sa treaca clar numai dupa 1,5 ani. Eu nu prea sunt de acord sa mancam toate alimentele astea cu aditivi, conservati etc pe principiul ca tb sa ne adaptam. Pana la urma natural ca nu murim din ele dar ne afecteaza sistemul imunitar, au diverse efecte nasoale cred ca cu putin efort putem manca cat de cat sanatos. Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
monique - multumesc. sa vedem daca am inteles: nu ii pot da inca maiei lapte de vaca de la vaca. dar nici iaurt nu ii pot face din laptele asta?
nu stiu nimic de laptele nemtesc ecologic de la carrefour. o sa caut info.
vacile astea de care iti spuneam eu, sunt eco si pasc numai iarba. taranii pe aici au numai cate-o vaca pt ei si familia lor. le dau drumu' pe camp si pasc. n-au cirezi intregi pentru facut bani .
imi povestea sot ca a vazut la un taran de pe-aici de la noi, cum un tauras manca numai tarate cu lapte... si proprietarul era suparat ca mananca prea mult lapte... si ca asa il obisnuise, dar in niciun caz nu ii indoapa cu hormoni sau alte chimicale.
trebuie numai sa gasesc un taran curat in care sa am incredere, sa merg eu sa vad ce si cum... de aceea spuneam ca vreau sa vorbesc cu veterinarul inainte. aici veterinarul stie tot. toti taranii cand au probleme cu animalele din gospodarie, il cheama pe el.
dar de laptele de capra de la capra stii ceva?
o sa ma sfatuiesc si cu doc.
multumesc de info .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
cristina_ana spune:
Neazta!
Techiluto, nu-i faci tu un film, te rog mult, lui robotelu' ala in actiune, sa vedem si noi minunea?
Eu ma gandesc daca o sti sa ocoleasca jucariile lui Andrei, bucatele de puzzle, diverse chestiute mici care zac in permanenta pe jos la noi in casa. Oricum, fain tare aparatul, as vrea si eu unul, cand s-o putea. Ce sot de treaba ai tu!!!!!!!!!!
Monikus, La multi ani bunicii!!! SI distractie placuta diseara, sper sa fie Rareselul baiat de comitet!
Monique, mie mi-a zis doctorita ca pot deja sa-i dau Emmei iaurt, din ala de la Campina. Am cumparat ieri si aveam azi in plan sa ii dau. Dar acum te aud pe tine ca nu e indicat pana la 7 luni. Eu acum de fac?
Si branza de vaci aia din supermarketuri o fi chiar asa de rea? Adica ce ar putea sa aiba nasol? Eu i-am facut branzica de casa dar nu imi place deloc cum a iesit, nu-mi place consistenta, ca nu e cremoasa si daca o bag la blender se face lichida. Eu tot de la magazin i-as cumpara.
Miha, superbe pozele tale. Ai trei copii frumosi, frumosi de tot!!!!! Toti sunt superbi, fiecare are ceva special, cred ca sunteti tare fericiti!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
mary_07 spune:
Eu una sunt de acord cu ce a scris Monica aseara.Io personal sunt de parere ca degeaba de lamentam acum cu iaurt de casa/de cumparat, sau ca laptele de vaca ar fi nush cum ,sau sau sau...pai bananele alea pe care picii le papa cu atata pofta,sau piersicile/nectarinele/mango/morcovii/albiturile/cartofii/dovleceii etc. etc. voi credeti ca sunt naturale naturale? De ce un lapte de vaca de la sat,nu e bun,comparativ cu o leguma/un fruct (injectate,cu siguranta) din supermarket ?!?
Nu stiu daca am reusit sa expun ceea ce am vrut cat mai ok,pt a nu se intelege ca am ceva cu cineva...
Dar repet,trebuie sa fim constiente ca ceea ce papa acum puii nostrii nu e 100% ecologic
Eu de multe ori ma intreb daca fructele nu-si pierd din calorii/vitamine pt faptul ca sunt injectate...
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
crocodana spune:
citat din mesajul lui monikus Alex, Croco, Anamaria in principiu suntem mai bine dar inca nu am facut ecografiile si avem mari probleme cu somnul. Bine, pe astea le avem de la inceput. Sper sa fie bine. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
si noi avem ceva problemute cu somnul in sensul ca se trezeste foarte usor in unele nopti, nu stiu daca sunt gaze mereu sau de ce...de inchinat o inchin in fiecare noapte...azi noapte s-a trezit din doua in doua ore...de 2 ori i am dat papa iar la 6 dim am legant-o usor si a adormit fara...
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
cristina_ana spune:
Nela, ai incercat sa ii ridici spatarul de la carucior si sa stea in fundulet la plimbare? Poate asa nu o sa mai planga in carucior. Emma mea nici nu vrea sa mai auda de stat pe spate la plimbare. Numai in fundulet, la 90 de grade daca se poate.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE