"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *108*"
Raspunsuri - Pagina 15
alex25 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru comentariile de pe picassa, sunteti niste dulci!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
anamaria1979 spune:
Fetele din constanta (lali and selen) multumesc de prieteni. Am dat accept peste tot pe acolo. Sper ca am facut bine de data asta.
selen80 spune:
vezi ce prietenoase suntem??
eu am dat la toate fetele care au scris azi...io-s avida de prietenii noi...mai ales de cand s-au racit relatiile cu gasca mea din facultate
bine, noi oricum suntem prietene toate pe aici, dar acum e si oficial...ca la casa casatoriilor
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Monikus, eu pe a mea nu o legan ca sa adoarma. Cand era mai mica o mai leganam in scoica de masina. Mama a avut tentative de leganat cand era Alexandra mica de tot- adica in prima luna, dar am certat-o ca imiinvata copilul cu narav si apoi pleaca si a lasa asa si s-a oprit.
Ma gandeam ca ai putea sa misti de pat gen leganat cand se trezeste. Hatani patul putin fara sa ridici copilul si poate adoarme la loc (patul meu se poate misca usor- e din ala pliabil din plastic sau ce o fi).
Numai bine si sper sa gasesti solutia.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
monikus spune:
Selen, Kemsy multumesc frumos. O sa incerc. Acum sunt dispusa sa incerc orice.
Danuta, ai dreptate cu leganatul numai ca la noi au fost colicii groaznici si nu s-a putut altfel. Urla chiar si in brate. Si a fost tinut asa cam zi si noapte vreo 2 luni. Iti dai seama ca s-a invatat asa. Acum nu vrea sa adoarma altfel. Am incercat sa il legan in bouncer dar nu vrea nici asa. Plange pana nu mai are rasuflare, apoi se sufoca, raguseste si tot asa. Nu am rezistat sa il las sa planga mai mult de 5-10 minute. Nu se opreste nene. Si uite asa am intrat intr-un cerc din care nu mai iesim.
Despre patut nu prea pot sa-l legan pt ca e de lemn. Doar sa cumpar altul.
Croco o sa caut si eu piscina din aia ca vreau si eu. Daca gasesc ceva iti spun.
Alex eu nu pot decat sa va urez insanatosire grabnica si multa sanatate pt ca asta al meu nu a fost racit deloc pana acum.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
carinablanca spune:
Ola fetele,
La multe lunite Matei de Diamar.
Incep recuperarile dar prima data trebuie sa culc printesa.
Pana atunci
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
selen80 spune:
LA MULTE LUNITE MATEI!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
kawaichan spune:
sunt si eu prin zona,dar inca ne chinuim s-adormim juniorul.am intrat de fapt sa va arat si voua ceva haios-tot cautand niste muzica pt bebei pe youtube am dat peste asta
http://www.youtube.com/watch?v=HQiQshzxLTc
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured."
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana mada ! daca googleam piscina cu bile nu gaseam mare lucru, am dat cu mingi a mai mers...dar piscina gonflabila cu mingiulite??!! asta nu mi-a trecut prin cap.....mii de multumiri..eu vreau sa-i cumpar acum si la vara o sa fie buna cu apa... , de Amilici Crocodilibici Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
croco, uite eu am luat-o luna trecuta pe www.bestreclama ilegala - avertizare/p-3502-centru-de-joaca.aspx" target="_blank">asta
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
e asta:
http://www.bestkids. ro/p-3502-centru-de-joaca.aspx
sterge spatiul.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.