"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *108*"
Raspunsuri - Pagina 14
selen80 spune:
Alex eu ti-am zis si pe mess ca i-am pus colargol si stiu ca si Elle parca a zis ca a folosit (sper sa fi retinut bine..)...este preparat in faramacie si tb sa ai grija cand ii pui ca pateaza si nu mai iese..
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Alex eu ti-am zis si pe mess ca i-am pus colargol si stiu ca si Elle parca a zis ca a folosit (sper sa fi retinut bine..)...este preparat in faramacie si tb sa ai grija cand ii pui ca pateaza si nu mai iese.. de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Notat, sar'mana!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Alex eu ti-am zis si pe mess ca i-am pus colargol si stiu ca si Elle parca a zis ca a folosit (sper sa fi retinut bine..)...este preparat in faramacie si tb sa ai grija cand ii pui ca pateaza si nu mai iese.. de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
si mie mi-a recomandat dr colargol, mi-a zis ca e ff bun, dar ca se gaseste mai greu ca e ieftin si nu aduce profit farmaciilor. si asa a fost...nu am gasit
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
alex25 spune:
Mai am o mareeee dilema: In cazul in care este mega infundat bebe, adica ca a mea acum, de cate ori pe zi le trageti mucusorii? Eu nu mai pot, disper, poate nu fac eu ceva bine.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
monica_dicut spune:
De la ferma din Pantelimon luau fetele de la odiseea de 2008 lapte si erau tare inncantate. Si cumnata mea a fost la ei si are numai pareri de bine.
IN alta ordine de idei, imi cer scuze pt rabufnirea mea de aseara. Dar intr-un moment de incordare mi-am dat seama ca imi este imposibil sa-i ofer puiului meu lucruri naturale. Si mi-as dori dar imi dau seama ca nu este bine nici sa-l cresc intr-un bol de sticla tocmai din cauza momentelor cand va merge la gradi sau va vedea alti copilasi ca papa vreun Kinder delice sau bueno. CUm sa-i spun eu ca el nu are voie? E copil, ce va intelege el, el va plange si se va da cu de pamant ca vrea si el. REcunosc deasemenea ca am cumparat si biberoane BPA free dar si din cele normale. DAr de cateva zile imi pun problema, ok, ii dau din bibe fara BPA, dar sterilizatorul, sau borcanul de la blender care sunt din plastic nu cred ca sunt fara BPA. DE aceea am si intrebat de steamer sau beibicuc cum sunt si nu din rautate. IAr cu laptele, sincer, cum e mai bine? Ba de capra, ba de vaca, ba crud, ba fiert sa scoatem microbii. IAr vacile de pe langa Bucuresti... poluarea... si taranii oare nu stropesc merii, perii, ciresii?
Si apropos de biberoane BPA free, am vrut sa comand pe cele noi de la Chicco, stiti cat costa unul mare? in jur de 60 de ron. M-am socat .
Va rog, nu mi-o luati in nume de rau (ca si asa ma simt oaia neagra in ultima vreme ), nu o spun cu rautate doar ca nu stiu sa o spun cu diiplomatie si nu prea reusesc sa exprim foarte clar ceea ce vreau sa spun fara a supara. FAc si eu parte din gasta de neprietenoase .
SI acum sa ma "laud" si eu ca am descoperit in sfarsit un aliment pe care Zgatix l-a decretat YAK!! IAurtul. NU va pot explica ce fata a facut si cum s-a scuturat cu tot corpul, a dat din picior precum un om mare care se arde cu mancare...am murit de ras.
Pe de alta parte sunt cam supi ca trebuia sa-mi vina ciclul de 3 zile si deja sunt panicata.... si nici nu dau vreun semn
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
alex25 spune:
Vaaaaaai, in isteria mea cu mucii am uitat sa va spun ca astazi am adaugat si banana la masa de frcute, a fost IAMYYYYYY rau de tot, a mai cerut pana s-a umplut de nu a mai vrut lapte!!!
Edit: Monica eu te inteleg perfect si am inteles de aseara ce vroiai sa spui, cam tot pe acolo sunt si eu! Ti-am zis ca semanam mult!
kemsy spune:
Buna fetelor!
Apuc si eu sa citesc cateva pagini pe zi, asa ca nu sunt chiar la zi.
Fragutza, eu de cand am inceput sa folosesc Mustela Stelatopia, i-au trecut petele.Ii dau pe corp dupa baita, o data la 2 zile, si pe fata de 2 ori pe zi. Initial ii dadeam cu unguent cu cortizon, dar apareau petele dupa 4-5 zile din nou.
Monikus, la mine doarme 2 ore legate, noaptea. Ba chiar azi noapte, dupa saptamani de "chin", l-am culcat la 21 si s-a trezit la 1.34 . Daca zici ca da din maini si se trezeste, poate ca daca ar sta putin "ingesuit", invelit cu o paturica, ar dormi mai mult...
Bunica mea facea branzica asa: lapte fiert la care adauga o lingura-doua de smantana. Il lasa 2-3 zile, apoi punea chisleagul la strecurat in strecuratoare de tifon.
Am o nelamurire legat de scaunul de masina cu spatele la strada. M-am lamurit ca e mult mai sigur, dar ma intreb cum stau picioarele copilului??Ca in pozitie cu fata spre strada ar atarna, ca este spatiu
Merg sa schimb un pampers
Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
crocodana spune:
mada ! daca googleam piscina cu bile nu gaseam mare lucru, am dat cu mingi a mai mers...dar piscina gonflabila cu mingiulite??!! asta nu mi-a trecut prin cap.....mii de multumiri..eu vreau sa-i cumpar acum si la vara o sa fie buna cu apa...
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
kemsy spune:
Nu stiu de ce a aparut de 2 ori mesajul!!
Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
alex25 spune:
Unde ati disparut toate, ati iesit afara la plimbare?