"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *108*"
Raspunsuri - Pagina 13
Lali_mete spune:
Fetelor da' cand s-a facurt doishpe? M-am trezit la 8.30.pe la 9 m-am apucat de curratenie,facut papica la bebel,pus la spalat,intins rufe si facut curat in dulapurile de la bucatarie... Si ma mai si miram ca ii e foame la copil
Monicus,al meu bebel se trezeste des daca il pun pe spate sa doarma.El doarme de la o luna mai mult pe burtica,dar si pe o parte,pe spate se sperie,sa din manute sau picioruse si face ochii mari sau chiar tipa.
Liliac imi pare rau ca esti racita
Lali Lacra de
Paul-Iulian
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Hepi eu stiu ca lapticul de capra este f asemanator ca proprietati cu laptele de mama. De preferat, in locul celui de vaca este cel de capra. Daca ai de unde sa "procuri" atunci ar fi ideal. Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) |
Multumesc de info. Tot gasesc info contradictorii, ba ca il poti da de la 6 luni, ba dupa 9 luni, ba dupa un an...
Acum, nu imi dau seama daca e valabil si pentru iaurtul din lapte de capra...ca de fapt eu vreau un lapte bun din care sa fac iaurt, nu sa il dau deocamdata Maiei sa-l bea.
O sa ma sfatuiesc si cu doc.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
monikus spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Monicus,al meu bebel se trezeste des daca il pun pe spate sa doarma.El doarme de la o luna mai mult pe burtica,dar si pe o parte,pe spate se sperie,sa din manute sau picioruse si face ochii mari sau chiar tipa. Lali Lacra de Paul-Iulian |
Ce bine ca doarme pe burtica. Al nu vrea deloc. Pe langa faptul ca ii e somn si nu vrea sa adoarma decat foarte greu adica dupa vreo ora de plimbat imi e si frica sa incerc sa-l pun pe burta pt ca se trezeste foarte repede. Nu stiu sincer cum sa fac sa-l obisnuiesc sa doarma si pe burta.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
hepilica spune:
citat din mesajul lui anamaria1979 LILIAC sanatate multa. Am tot vazut ca s-a scris de lactate. Acum eu merg pe mana supermarketului ca nu am vaca la indemana si oricum cele crescute in jurul bucurestiului sunt poluate si stresate deja. Este posibil sa ma insel dar asta este. Pentru cautatoare de laptic de vacuta in comuna Pantelimon exista o ferma de vaci foarte moderna unde se fac si vizite cu copii (au diverse animalute pe acolo). Stiu ca la poarta se ia lapte la dozator o tehnologie adusa de afara foarte sigura. http://www.fermaanimalelor.ro/home |
foarte interesant. multumim. o sa intru si eu sa vad. techila, sa ne zici si impresiile prietenei tale dupa vizita.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
biaz29 spune:
Ziua buna si frumoasa pentru dovlecei si pentru mamicile lor!
Si pe voi va ninge sau e un nor continuu doar deasupra casei noastre?
Liliacule drag, imi pare tare rau ca sunteti raciti. AI incercat cu aparat de aerosoli? Mie mi-a recomandat medicul cand au avut baietii bronsita cu niste medicamente in plus, dar eu am incercat pentru mine doar cu ser fiziologic si mi s-a parut foarte eficient. Chiar te ajuta sa respiri bine. Si are mascuta si pentru copii, asa ca nu e o problema sa-l pui pe Radulescu.
Techila, multumesc de informatii. Culmea, eu stau aproape de Pantelimon dar habar n-aveam de ferma asta. Abia astept sa zici cum i s-a parut prietenei tale, ca daca e fain, mergem si noi cand se face cald. Poate facem o intalnire pe acolo? Ar fi tare fain.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
selen80 spune:
neatza si eu, tot pe la pranz
am incercat si eu sa fac putin treaba de dimineatza, dar n-am reusit mare lucru...Lali cum reusestI??? ai un baiat asa cuminte?
Uka frumoase tare sandalutzele
Sabina fetitele tale sunt cele mai dulci migdalate din lume
Monikus si eu i-am pus o paturica facuta sul si infasurata in scutec (m-am gandit eu ca daca vine in contact direct cu paturica se supraincalzeste...)la marginea patutului, si acum numai cu nasul acolo adoarme...si cand se trezeste noaptea si e cu capul intors in partea cealalta, e de-ajuns sa intorca iar capul spre paturica si adoarme la loc imediat....
si eu zic ca am putea sa facem un mic efort ca atata timp cat depinde de noi (ca vorba Cristinei, la un mom dat n-o sa mai manance doar acasa...) sa manance cat de cat sanatos....intr-adevar pe vremuri nu isi puneau parintii nostri atatea probleme, dar si alimentele erau mult mai sanatoase decat acum, cred eu....poluarea nu era aceeasi, nu se foloseau inca atatea e-uri in toate alimentele si nici nu mancam atatea alimente procesate, ca nu aveam ce, majoritatea erau facute in casa....asa ca nu prea putem sa ne raportam la cum era atunci...
mie imi pare rau ca uite, stau la tara, dar asta vara cand m-am dus incantata ca se deschisese o piata agro-alimentara, cu mare tamtam, erau doar vreo 4 tarabe cu oameni care aveau cateva legume de vanzare, si in rest vreo 3 magazine cu legume si fructe tot de pe la en-gros-uri....la vara o sa ma mai duc si o sa iau ce pot de acolo, dar pana atunci, tot supermarketurile vor fi la putere....
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
kemsy spune:
Buna fetelor!
Apuc si eu sa citesc cateva pagini pe zi, asa ca nu sunt chiar la zi.
Fragutza, eu de cand am inceput sa folosesc Mustela Stelatopia, i-au trecut petele.Ii dau pe corp dupa baita, o data la 2 zile, si pe fata de 2 ori pe zi. Initial ii dadeam cu unguent cu cortizon, dar apareau petele dupa 4-5 zile din nou.
Monikus, la mine doarme 2 ore legate, noaptea. Ba chiar azi noapte, dupa saptamani de "chin", l-am culcat la 21 si s-a trezit la 1.34 . Daca zici ca da din maini si se trezeste, poate ca daca ar sta putin "ingesuit", invelit cu o paturica, ar dormi mai mult...
Bunica mea facea branzica asa: lapte fiert la care adauga o lingura-doua de smantana. Il lasa 2-3 zile, apoi punea chisleagul la strecurat in strecuratoare de tifon.
Am o nelamurire legat de scaunul de masina cu spatele la strada. M-am lamurit ca e mult mai sigur, dar ma intreb cum stau picioarele copilului??Ca in pozitie cu fata spre strada ar atarna, ca este spatiu
Merg sa schimb un pampers
Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
crocodana spune:
fetele eu vreau sa-i cumpar amei o piscina cu bile....e super pt dezvoltarea neuro- psiho- motorie dar nu gasesc....e una de la chicco dar nu prea se gaseste,..voi ati vazut undeva?
ps. nu stiu unde o sa mai incapa in "vastele noastre apartamente" dar vreau si gata.. citez fragutza "am zis! am zis!"
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
madalina84 spune:
citat din mesajul lui crocodana fetele eu vreau sa-i cumpar amei o piscina cu bile....e super pt dezvoltarea neuro- psiho- motorie dar nu gasesc....e una de la chicco dar nu prea se gaseste,..voi ati vazut undeva? ps. nu stiu unde o sa mai incapa in "vastele noastre apartamente" dar vreau si gata.. citez fragutza "am zis! am zis!" , de Amilici Crocodilibici Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
CROCO uite aici ceva http://www. okazii. ro/catalog/37869963/Piscina-Gonflabila -Animal-cu-50-de -Mingiulite.html
Exact la astea ma uitam si eu acum,pentru la vara
alex25 spune:
Liliac sar'mana!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!