"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *108*"
Raspunsuri - Pagina 12
monikus spune:
xggg, nu te cred sadica. Stiu ca mai sunt si copii din astia mai ne somnorosi ca sa zic asa. Sper totusi sa nu il tina pana la 2 ani ca ajung la nebuni. Mi-am adus aminte ca intrebai de par. Sa stii ca lui Rares al meu nu prea ii cade parul. Numai pe o parte i-a cazut mai mult de zici a e punkist dar in rest eu ii mai tai din breton pt ca ii intra in ochi. Eu zic ca depinde de copil. Mi-e mi-ar conveni sa-i mai cada. Abia astept sa-l pot tunde ca tare se scarpina pe la ochi si pe frunte din cauza parului.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
crocodana spune:
kinga si eu as incerca sa o pun pe burtica la somn, dar mi-e teama ca e deja prea mare ..ar trebui sa o pun adormita si cum se trezeste usor mai mereu, eu franta abia astept sa adoarma..suntem intr-un cerc...
monikus asa cu pernite in jur cum zice liliac am reusit si eu sa o adorm in patutul ei...functioneaza super ...pentru ca isi baga nasul in ele..se intoarce de cateva ori stanga dreapta si gata...merita incercat..
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
x_ggg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monikus xggg, nu te cred sadica. Stiu ca mai sunt si copii din astia mai ne somnorosi ca sa zic asa. Sper totusi sa nu il tina pana la 2 ani ca ajung la nebuni. Mi-am adus aminte ca intrebai de par. Sa stii ca lui Rares al meu nu prea ii cade parul. Numai pe o parte i-a cazut mai mult de zici a e punkist dar in rest eu ii mai tai din breton pt ca ii intra in ochi. Eu zic ca depinde de copil. Mi-e mi-ar conveni sa-i mai cada. Abia astept sa-l pot tunde ca tare se scarpina pe la ochi si pe frunte din cauza parului. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
Dar al meu e chelios rau!!!
Are chelie cu gauri asa!! Si nu da semne sa ii creasca ceva nou! La 1 an ii pun peruca sa pot sa ii iau motzul!
Sa pun sare pe rana si sa intreb bucurestencele cum e vremea??
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
x_ggg spune:
Mai dau un mesaj sa imi pun singura sare pe rana si poalele in cap...afara ninge!!! Ninge rau!!!
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crocodana
Lali , multumesc frumos! ce ma bucur! Cunoasteam melodia dedicata mamei tale din filmuletul dedicat Emmei de Aida insa nu stiam cum se numeste si cine canta, am dat play, de cateva ori, si de fiecare data imi dau lacrimile! Multe pt tine! , de Amilici Crocodilibici Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Tot de acolo il stiu si eu...Eram insarcinata cand l-am auzit si l-am cautat.M-a zdruncinat tare cantecul.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
madalina84 spune:
Neatza la pranz
ALEX multumim de cafeluta,cu picaturile nu te pot ajuta caci eu folosesc doar ser
TECHILA ma bucur ca mananca bebici mai mult acum,vreau si eu un sot asa de treaba ca al tau dar din pacate eu nu am de nici un fel
SABINA fetele tale sunt adorabile iar tu esti o norocoasa
KAWAICHAN ma bucur ca s-au rezolvat cat de cat problemele
KINGA stiu ca intrebai ceva dar am uitat ce,poate imi aduc aminte
MONIKUS ma bucur sa te citesc si sper sa vina vremea sa doarma si Rares mai mult
NELA te ,am citit tot ce-ai scris si totusi nu inteleg unde au vazut fetele poze noi cu voi
LILIAC multa sanatate,sper sa treaca raceala repede si nu trebuiasca antibiotic
CROCO stiu ca tu ai spus de premrgator si jumper,mie imi e tare frica sa nu ramana cu ticul asta de a sari si sa nu mai mearga d-aia nici nu-l pun atat de des caci el de cate ori vede jumperul incepe sa chitaie si sa sara
HEPILICA tu esti o norocoasa cu atatea fructe in livada si mai puneti si solar,bravo voua.Probabil ca toate o sa incercam sa luam ce e mai bun la copii
MONIQUE spor la treburi,te cred ca nu ai chef sa iesi pe vremea asta caci nici eu nu am dar trebuie sa ies,la scoala
RALUK,LILIAC eu zic sa stati linistite cu raspunsul la fiecare,nu se supara nimeni de multe ori nici eu nu apuc sa raspund la toata lumea caci uit chiar daca am timp
AIDUCULE nu ne mai dai si noua nici un semn?!macar doar "suntem bine"
Iarasi nu am mai vazut-o demult pe CRISBEBE,pe ANOMIS,MANGA
MARY si pe tine te si sper sa treaca nervi
Oare despre cine am mai citit?!oricum eu va pe toate
anamaria1979 spune:
LILIAC sanatate multa.
Am tot vazut ca s-a scris de lactate. Acum eu merg pe mana supermarketului ca nu am vaca la indemana si oricum cele crescute in jurul bucurestiului sunt poluate si stresate deja. Este posibil sa ma insel dar asta este. Pentru cautatoare de laptic de vacuta in comuna Pantelimon exista o ferma de vaci foarte moderna unde se fac si vizite cu copii (au diverse animalute pe acolo). Stiu ca la poarta se ia lapte la dozator o tehnologie adusa de afara foarte sigura.
http://www.fermaanimalelor.ro/home
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamaria1979 LILIAC sanatate multa. Am tot vazut ca s-a scris de lactate. Acum eu merg pe mana supermarketului ca nu am vaca la indemana si oricum cele crescute in jurul bucurestiului sunt poluate si stresate deja. Este posibil sa ma insel dar asta este. Pentru cautatoare de laptic de vacuta in comuna Pantelimon exista o ferma de vaci foarte moderna unde se fac si vizite cu copii (au diverse animalute pe acolo). Stiu ca la poarta se ia lapte la dozator o tehnologie adusa de afara foarte sigura. http://www.fermaanimalelor.ro/home |
da da, merge o prietena de-a mea saptamana asta la ferma aia, astept impresii ca pana acum am auzit numai de la minunat in sus.
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
monikus spune:
xggg nu te mai consuma te rog. Nu e nimic in neregula ca e chelios. O sa ii creasca lui parul o sa vezi.
Cat despre vremea de la bucuresti.... ei bine la mine in militari ninge viscolit.
Anamaria auzisem si eu de ferma aceea. Am inteles ca e super.
Mada .
monikus spune:
Croco, o sa incerc cu paturici apoi cu pernute ca tocmai mi-am cumparat din ikea cateva. ce bine ar fi sa mearga.