Hai Niki!Bravo Anca, Sensibila, Ami,Niki!Iepu(115)
Raspunsuri - Pagina 10
oanaiacovita spune:
Rebiana bine ati venit acasa!!! Asteptam poze cu minunea Mara!!!

Am vazut si eu toate pozele cu bebei scumpi.

Multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase si ca v-a placut povestea noastra!!!
Noi tot cu colicii ne luptam si cu foamea. Desi papa ff bine, i se face foarte repede foame si uite asa ne chinuim si cate o ora sa il facem sa astepte pana primeste papa. Nu mi-a iesit mereu, dar de cele mai multe ori ii dau cam la 2 ore chiar si mai mult. Dar doarme ff putin.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bumbitza Rebi, in afara de san ii mai dai si altceva? Sau pur si simplu mananca ea mai putin defel? |
Dau si completare pentru ca scot cu pompita maxim 50 ml de la ambii sani. Tot e bine... la Luca scoteam atat dupa o zi intreaga!
Mami de Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oanka80 spune:
acum de abia s-au incarcat pozele de semnatura.
Rebiana si Ella bine ato venit acasa. se simte lipsa voastra aici 

oanaiacovita m-a impresionat pana la lacrimi povestea minunii din viata ta. eric va fi un sentimental convins daca va semana cu mami 

Oana mami fericita de
Maria-Emilia
poze
oanaiacovita spune:
Oanka wow ce scumpica e Maria.

Eric ii transmite multi multi pupici!!!

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Rebiana27 spune:
Jasmine, Andira, Oana, Oanka 

Imediat ce adorm copiii mei dragi descarc pozele! Ma pun pe vizionat pe ale voastre si citesc povestea nasterii Oanei (pe care, recunosc, am inceput s-o citesc acum cateva ore insa n-am mai terminat-o).
Felicitari Sensibila pentru nasterea Giei! 
P.S. Daca stiam ca Bluekidoo este inca in maternitate, mergeam la etajul 2, la cezariene, s-o intalnesc.
Mami de Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
andira spune:
Hai ca mi-am luat laptopul in pat.
Am uitat: Annya - Felicitari pentru rezultatul de la eco!!!
Ma bucur tare ca e totul ok, si poti sta linistita!
Si am vazut pozele, esti o mamica tare frumoasa, si bb un scump
.
35+
oanka80 spune:
FELICITARI ANCA SI SENSIBILIA!!!BUN VENIT PE LUME MICUTILOR DEYAN SI GIA DARRIA!!! recuperare rapida si multa sanatate pt mamici, tatici si bebelusi 

Oana mami fericita de
Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
andira spune:
Sensibila, Anca - felicitari, sa va traiasca iepurasii si sa va bucurati de ei!!
Delia - La Multi Ani pt John! Ce baiat mare ai
.
Cand ma gandesc si eu ca Irina face 5 ani peste o luna, nu-mi vine sa cred cum a crescut... la fel imi aduc aminte cum parca mai ieri o scoteam din maternitate, si o tineam in brate sa-i dau sa pape...
35+
oanka80 spune:
si scoatem si niste agitate pt NIKI si CATUS!!!NASTERI USOARE DRAGUTELOR si bebei sanatosi 

Oana mami fericita de
Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
Jasmine spune:
andira - al meu mi-a zis ca azi am interdictie la nascut,sa stau potolita ca se circula greu de tot ![]()
ce inseamna EMEA?
cristinicuta - la bulgari costa 7 leva o fiola de BCG sau o cutie cu 10 fiole?
36+