Hai Niki!Bravo Anca, Sensibila, Ami,Niki!Iepu(115)
Raspunsuri - Pagina 11
rmkristine spune:
rebiana bine ati venit acasa! Poate o sa se regleze laptele 
Marina
35 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
andira spune:
Jasmine - eu chiar ma gandeam ca sa nu cumva sa ma apuce azi, ca nu e chip de iesit. Mi-a zis si sotul dimineata ca s-a circulat ca naiba.
I-am zis ca am target 21 martie, si mi-a zis ca in nici un caz, ca el si-a programat o plimbare cu motorul atunci, cu nasul nostru, care tocmai si-a luat si el o Suzi, si cica vor sa le incerce atunci.![]()
EMEA - Europe, Middle East & Africa.
Nu i-am cerut detalii prea multe, dar cred ca era interesant. Asta e, vad pe cine gasesc intersat din cei pe care ii stiu
.
35+
Jasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Jasmine - eu chiar ma gandeam ca sa nu cumva sa ma apuce azi, ca nu e chip de iesit. Mi-a zis si sotul dimineata ca s-a circulat ca naiba. I-am zis ca am target 21 martie, si mi-a zis ca in nici un caz, ca el si-a programat o plimbare cu motorul atunci, cu nasul nostru, care tocmai si-a luat si el o Suzi, si cica vor sa le incerce atunci. 35+ |
OK,atunci ramane stabilit pt 22 martie?
asta e prima zi care mie imi convine de minune
36+
andira spune:
Foarte bun 22 martie, de preferat in intervalul 8-14, ca sa-mi gasesc si dr la spital
.
35+
dayanara spune:
asteropi nu mai plange, fetita va fi bine, multi nou nascuti necesita lampa :) maine o sa veniti acasa si o stati impreuna tot timpul
oanka e superba maria! ce dolofana e :)
rebiana merci
abia astept s.o vad pe mara!
andira cand mai mergi la medic? sunt curioasa ce.ti spune de col, daca tot ai dureri
sa treaca
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
GabyHila spune:
Andira, pot sa imi trimit si eu sotul la plimbare cu ai vostrii? e ceva salon moto atunci! cred ca de aia vor sa plece toti...
camilecu spune:
Fetelor buna , azi sunt suparata ,Larissa azi noapte a vomat si are diareee si febra , mai tarziu ne ducem la control, numai iesit din casa nu am chef pe vremea asta , si de stat pe la usi la pediatru . Nu mai pot de suparare .
De dimineata am colorat , ne-am jucat si am invatat poezii , am capul calendar . Abia acum am reusit si eu sa ma intind in pat .
Iam dat antitermica si niste biotics , si ceai de menta, sper ca nu are vreo intoxicatie alim ca ii curge si nasul.
Si ca sa fie totul ok si mie imi curge nasul, nu pot sa respir .
offf

34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
andira spune:
Camilecu - nu e neaparat sa aiba toxiinfectie alimentara. Nati, la povestea din iarna, cu varsaturi, temperatura, curs de nas etc avea infectie bacteriana, foarte puternica.
Da-i antipiretice si fa-i neaparat analize. Multa sanatate
!
35+
camilecu spune:
Ioanact cand Larissa avea 1,8 an avea 14 kg si timp de 8 luni nu mi-a mai luat de loc in greutate eram disperata analiza peste analize , vitamine si altele. Si pediatru mi-a zis sa incerc cu Peritol , si am incercat desi eram tare sceptica , auzisem si eu ca si tine despre el numai rele , dar am incercat la disperare , ca nu manca nimic nimic , si vreu saa-ti zic ca mi-a luat in greutte atunci 1,5kg. in 2 luni , cerea de mancare parca venea de pe front si nu mi mancase niciodata . Si-a revenit spectaculos , cei drept dormea la pranz cu 1 -1 1/2 h mai mult, iar dimineata nu se mai trezea la 7,30 ci la 9 , dar in rest era vioaie .
34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
annya9 spune:
Wow, ANDIRA, mie imi plac toate cele 4 formatii, nu stiu intre care as putea alege, deja visez sa merg... ![]()
33+
Radu Alexandru
poze ghiulica
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii