MONTIGNAC (135) ... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 9
brindusik spune:
monn stiam eu ca nu rezisti fara mine
nimic nou sub soare...io tot stagnez ceea ce ma bucura ...ca am tot mancat prostioare....deci mai bine stagnat decat facut cat
si nu-mi place atitudinea ta ca dupa ce dai kg jos pleci...pai cum ramane cu sloganul andei ca monti e stil de viata nu dieta?e randul meu sa pun pe tine
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
andanii spune:
neata
puisorule da se poate vota odata pe zi
cine mai doreste sa-mi ajute copilu votati aici va rogggg http://www.animalut.net/user/mininova2.html
multumiri
eu stagnez cu stoicism again
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Catalishka spune:
Monn esti o scumpa...dar eu mi-s in butoi, cu o stagnare de toata frumusetea de peste o luna sunt asa trista aveam sperante mari ca pana la 1 aprilie voi fi si mai slabutza, dar uite ca mi-am furat-o peste mutra. Sunt tot la 76 de kg si mai am asaaaa mult pana la target.
Intre timp am reusit sa si intarc puiutul, macar acum doarme mai bine si ziua si noaptea si sunt ceva mai odihnita.
Ma omoara insa cifra asta pe cantar si nu reusesc deloc sa trec de ea........offff
Si mai sunt si un car de nervi ca minunatii astia nu au virat banii de indemnizatie si alocatie si n-am bani nici sa trec strada.
Va citesc constant insa nu am putere sa scriu...sunt trista rau
Noi sa fim sanatosi
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,75.9,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung
ninha spune:
Eu azi-dimineata aveam 65, deci minus 1kg
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Catalishka Si mai sunt si un car de nervi ca minunatii astia nu au virat banii de indemnizatie si alocatie si n-am bani nici sa trec strada. Va citesc constant insa nu am putere sa scriu...sunt trista rau Noi sa fim sanatosi www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,75.9,60,/weight.png" target="_blank"> vreau sa ajung |
Catalishka, ai idee de ce nu s-au virat? se intampla des?
Ninha, mami lu' Mirci
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ninha |
Catalishka, ai idee de ce nu s-au virat? se intampla des?
[/quote]
nu, nu am idee, si nu s-a mai intamplat pana acum in astea 7 luni de cand iau...e un topic deschis pe tem asta la Parintii intreaba Parintii raspund si cica am pus Pro TV-ul pe urmele lor
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,75.9,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung
ninha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Catalishka
Catalishka, ai idee de ce nu s-au virat? se intampla des? |
nu, nu am idee, si nu s-a mai intamplat pana acum in astea 7 luni de cand iau...e un topic deschis pe tem asta la Parintii intreaba Parintii raspund si cica am pus Pro TV-ul pe urmele lor
vreau sa ajung
[/quote]
Foarte bine, asa le trebuie!
Ninha, mami lu' Mirci
Monnvas spune:
Brandisik, nu o sa va parasesc (ca veni vorba, am mai putin de 2 kile pana la target ), dar mi-am propus sa-mi permit cate un pacat pe saptamana. Primul va fi ( de vreo 2 luni) niste covrigi de-aia banali, de mancam in studentie cand n-aveam bani de nimic altceva. Ei, si dup-aia cum pot eu sa vin si sa va dau si ?
Dyannna, cred ca ai vazut, suntem in schimbare de "autor de topic", Anda nu se mai ocupa de tabel si eu nu pot modifica pana la capitolul nou. Daca vrei sa ne ajuti baga mai multe mesaje ca sa terminam capitolul asta.
sa fiti cuminti
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Ninha, daca inca nu am preluat tabelul iti dau aici o pt kil.
Catalishka, esti cumva si in butoi post-intzarcare? Ca ala cu stagnarea se rezolva.
Acum pe bune, cand nu eram f atenta la orele dintre mese si nu citeam ingredientele de pe fiece eticheta si eu dadeam jos greu. Dar acum am mai prins la minte, sunt mai riguroasa si chiar merge mai bine. Dupa ce luni am raportat un 51,5, azi m-am trezit un pic sub 51. Si zau ca am mancat si ciorba, si felul 2, si fistic...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)