MONTIGNAC (135) ... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 10

brindusik spune:
monn se pare ca avem aceleasi pofte ...muream de pofta dupa covrigi..plus ca am sapt trecuta am tot mers prin metrou..moama si mirosea numai a covrigi pe acolo
...cand m-am dus la piata..iar..aveam senzatia ca toata lumea are covrigi in mana..si mi-am luat
..2 chiar
.....ca-s si nesatula
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

brindusik spune:
nush de ce da numai io dau pagina...
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Catalishka, esti cumva si in butoi post-intzarcare? Ca ala cu stagnarea se rezolva. Acum pe bune, cand nu eram f atenta la orele dintre mese si nu citeam ingredientele de pe fiece eticheta si eu dadeam jos greu. Dar acum am mai prins la minte, sunt mai riguroasa si chiar merge mai bine. Dupa ce luni am raportat un 51,5, azi m-am trezit un pic sub 51. Si zau ca am mancat si ciorba, si felul 2, si fistic... Monica mami de ![]() (7.03.2009) |
nu Monn, intarcarea a venit oarecum firesc...dar mai mult din partea mea caci eram epuizata si extenuata. Stiu s-ar putea sa imi fur vre-o salata in freza, dar macar sa fie conforma

e depresie ca nu mai scad kilele astea la naiba, is lipite bine ca doar le-am pus pe mine in 5 ani de munca bezmetica intr-o firma identica celei in care lucra Raluca, biata fata care a murit acum vreo doi ani de epuizare la munca...ei bine eu ca sa rezist la epuizare mancam intr-una, nu neaparat mult ci des...si de-aia si acuma mi-i tare greu sa respect orele dintre mese, mai ales ca ma mai distrage si piciul pe ici pe colo de la trebile mele...
ufff hai k m-am plans la voi sper sa nu va plictisesc

www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,75.9,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung

Catalishka spune:
a si mai am un pacat de care vreau sa ma las desi inca nu-s convinsa ca gresesc au ba, dar din cate zice Monn, tind sa cred ca da (sincer nu am avut timp/chef sa aprofundez in carte). ACEST PACAT SE NUMESTE BRANZA
nu pot fara ea
dar promit sa ma stradui
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,75.9,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung

Catalishka spune:
Inca una si ma duc
Monn imi place la nebunie cum scrii, iti vizitez zilnic blogul in cautare de ceva nou iar piciulica al tau e tare de tot
vreau sa ajung

Monnvas spune:
Catalishka Io cred ca branza nu-i un pacat asa greu, daaar iti sugerez sa o mananci singura, necombinata cu nimic, si bine scursa. Asa fac si eu acum cu branza de capra, e adevarat, doar o data la 2 zile, dar vad ca merge.
Azi am fost pe drumuri si am mancat pe apucate:
md: niste felii de pastrama luate din angst si roase pe strada, in goana calului (si ma mir ca fiu-meu nu sta in scaunul de masa)
d: o cioco neagra roasa la intrarea si iesirea din Real
c: peste si ciuperci umplute cu cascaval, ca ma chinuie talentul.
Acum am in cuptor biscuiti pt pitic dar nu ma ating de ei, mi-a confirmat sotzul ca-s buni
si urmeaza sa bag o budinca de spanac cu ciuperci.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Monnvas spune:
Si daca tot iti place de piciulica al meu, profit sa-l mai laud... cat e de obraznicut.
Vineri am cumparat masline si am lasat casoleta pe masa. A furat-o si a varsat maslinele pe hol. Dupa care am inceput concursul "care prinde primul maslina". Azi sotzul inca mai culegea masline de prin cotloane.
Ieri am iesit in parc cu fetele de la odisee. Nici n-am apucat sa le pup pe toate ca aud o baba: "aoleooo, copilul ala se arunca-n lac!" Tot in parc adusesem toate papa pentru pitici. Al meu a bagat mana in casoleta, a furat cateva paste (avea paste cu branza si sos de rosii) si a luat-o la sanatoasa, fericit ca are cu ce arunca pe jos. Dupa vreo 5 minute alerga dupa pastele aruncate pe jos ca vroia sa le haleasca de acolo. Si uite-asa m-a obligat sa fac curat in parc.
Vad ca acum doarme linistit, ce bine, ca ne iese o masea si am avut niste nopti
(7.03.2009)

Monnvas spune:
Fetelor, voi ati incercat cosmetice de la minus 417? Ca azi, cand am fost in real, mi-a facut demo o tipa si mi s-au parut super. Din pacate acum nu am bani, indemnizatia n-a intrat, bursa mea intarzie...
(7.03.2009)

Somleac spune:
am intrat sa va sustin in trecerea la cap nou.
Eu nici Monti dar nici altceva, bag mare la salate, acum am descoperit spanacul cu iaurt si usturoi, facut salata, adeca crud ca altfel nici nu vreau sa-l vad.
Catalishka iesi din butoi ca te asigur, n-ai nici un motiv intemeiat sa fii acolo. Azi am fost in vizita la cineva la un spital de psihiatrie si am venit profund marcata. 1kg, 10, 20 in plus chiar nici nu conteaza fata de suferinta acestor oameni care-si asteapta in liniste sfarsitul, sfarsit care va veni greu, al naibii de greu pentru ca corpurile le sunt sanatoase. M-a durut enorm fericirea pe care am provocat-o cu banala, umila hartie de 1 leu sa-si ia cafea de la aparat. Noi astia normalii suntem atat de greu de fericit!!!
Va pup si va doresc noapte buna.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Azi sotzul inca mai culegea masline de prin cotloane. Ieri am iesit in parc cu fetele de la odisee. Nici n-am apucat sa le pup pe toate ca aud o baba: "aoleooo, copilul ala se arunca-n lac!" |

e total pushtiul!!!
e ca un preview pentru mine ca si al meu e cam actimel asa...azi noapte mi-a stat treaz vreo doo ore dupa care a inceput sa urle de la dintele nr 4 si de la oboseala

vreau sa ajung