MONTIGNAC (135) ... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac![]() Eu nici Monti dar nici altceva, bag mare la salate, acum am descoperit spanacul cu iaurt si usturoi, facut salata, adeca crud ca altfel nici nu vreau sa-l vad. Catalishka iesi din butoi ca te asigur, n-ai nici un motiv intemeiat sa fii acolo. Azi am fost in vizita la cineva la un spital de psihiatrie si am venit profund marcata. 1kg, 10, 20 in plus chiar nici nu conteaza fata de suferinta acestor oameni care-si asteapta in liniste sfarsitul, sfarsit care va veni greu, al naibii de greu pentru ca corpurile le sunt sanatoase. M-a durut enorm fericirea pe care am provocat-o cu banala, umila hartie de 1 leu sa-si ia cafea de la aparat. Noi astia normalii suntem atat de greu de fericit!!! Va pup si va doresc noapte buna. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 |
offf Doamne cata dreptate ai, Dumnezeu sa ii aiba in paza bietii de ei...
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,75.9,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung
![](ispita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
maya_m spune:
citat din mesajul lui puisorul Maya, de Coman stiu ca e bun urolog. Daca te intereseaza, pot aflasi o adresa de cabinet. Multa sanatate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii |
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
maya_m spune:
citat din mesajul lui Somleac![]() Eu nici Monti dar nici altceva, bag mare la salate, acum am descoperit spanacul cu iaurt si usturoi, facut salata, adeca crud ca altfel nici nu vreau sa-l vad. Catalishka iesi din butoi ca te asigur, n-ai nici un motiv intemeiat sa fii acolo. Azi am fost in vizita la cineva la un spital de psihiatrie si am venit profund marcata. 1kg, 10, 20 in plus chiar nici nu conteaza fata de suferinta acestor oameni care-si asteapta in liniste sfarsitul, sfarsit care va veni greu, al naibii de greu pentru ca corpurile le sunt sanatoase. M-a durut enorm fericirea pe care am provocat-o cu banala, umila hartie de 1 leu sa-si ia cafea de la aparat. Noi astia normalii suntem atat de greu de fericit!!! Va pup si va doresc noapte buna. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
maya bravo
io din pacatre nu mai pot manca lapte si iaurt, am niste arsuri la stomac de mor ... si niste dureri de cateva zile
va rog un vot pentru animalutul copilului http://www.animalut.net/user/mininova2.html
miii de multumiri
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
melany72 spune:
Buna fetele,
Vin si eu sa va sustin,altceva nou nu va zic.
Doar ca de abia astept sa ma odihnesc...
Va pup.
ninha spune:
Andanii, s-a votat
Azi am mancat un mar la doar o ora dupa cioco neagra Sper sa nu fie chiar asa de grav. Iar supa de la pranz avea si un pic de morcovel
aaa, iar pinea de la micul dejun am mancat-o cu masline. Siiii, aseara am mancat un picutz de budinca de cioco.
Clar, sunt
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brindusik/brindusik.jpg)
brindusik spune:
ninha io stiam ca nenea asta spune de fructe sa le mananci la interval de mese si ashea..nu din cauza ca ar avea ceva impotriva lor...sau ca le-ar considera in vreun fel..ci se gandeste mai mult la digestie...ca spune ca pentr unii e posibil sa simta balonarea de la ele..unii sa nu aiba nimic..deci cred ca nu ai gresit ashea tare cu asta
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brindusik/brindusik.jpg)
brindusik spune:
FETELEEEEE..stie careva un cardiolog bun in bucuresti...cabinet particular ceva??
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
citat din mesajul lui brindusik ninha io stiam ca nenea asta spune de fructe sa le mananci la interval de mese si ashea..nu din cauza ca ar avea ceva impotriva lor...sau ca le-ar considera in vreun fel..ci se gandeste mai mult la digestie...ca spune ca pentr unii e posibil sa simta balonarea de la ele..unii sa nu aiba nimic..deci cred ca nu ai gresit ashea tare cu asta ![]() Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
Stiu, Brindusik,cum e cu merele, dar budinca aiaaaa, au, mama, ia biciu de ma omoara! Azi-dimineata nici n-am avut curaj sa ma sui pe cantar. Da' ce buna a fost!
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monnvas/Monnvas.jpg)
Monnvas spune:
citat din mesajul lui brindusik ninha io stiam ca nenea asta spune de fructe sa le mananci la interval de mese si ashea..nu din cauza ca ar avea ceva impotriva lor...sau ca le-ar considera in vreun fel..ci se gandeste mai mult la digestie...ca spune ca pentr unii e posibil sa simta balonarea de la ele..unii sa nu aiba nimic..deci cred ca nu ai gresit ashea tare cu asta ![]() Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
Mai mult, zice ca daca e ceva in stomac si vin si fructele, daca tre' sa "stea la coada" fermenteaza si nu numai ca te balonezi, dar rezultatul e o cantitate mica de alcool, care creste insulina, si daca ai ingerat lipide iti iese combinatia glucido-lipidica.
Daaar banuiesc ca nu ai mancat asa multa cioco, asa ca probabil stomacul era gol.
![](sm.gif)
Monica mami de
![](copilas.gif)
(7.03.2009)