MONTIGNAC (135) ... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 12
Monnvas spune:
Brindusik, vad ca nu ai PM activat (desi parca ne-am mai PeMeit noi), ti-am trimis mail in legatura cu cardiologul.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Bun, acum am dat eu pagina.
Hai hai, sa terminam capitolul!
(7.03.2009)
brindusik spune:
monn tze cam palce biciul ala....esti mai rea ca andanii
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
monn nu am primit mail...am activat acu pm-ul
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Somleac spune:
Intru si eu sa va ajut cu capitolul.
Andanii , am votat zilnic animalutul cupilului, da nu-mi zici si mie care-i treaba, macar sa stiu ce votez.
Am uitat sa-i spun lui Monvas ca si mie imi place blogul si mai ales ideile care-i bantuie mintea.
Noapte buna.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
ninha spune:
Multumesc ptr bici, Monn, imi trebuia ca sa-mi revin, ca am luat-o razna!
Dar azi sunt cuminte.
nu mai pot de somn
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
andanii spune:
somleac multumesc pentru voturi
el zice ca o sa castige un telefon io-s reticenta la castigurile astea , da il ajut ca ma roaga mult
cine vrea sa-l ajute pe piticul meu votati aici http://www.animalut.net/user/mininova2.html
in alta ordine de idei am facut ieri chiftele de pui la cuptor si ciuperci umplute la cuptor , demential mirosea, baietii le-au si gustat , io o sa mananc la 12
stau prost cu timpul , fabric rapid ceva
sport nu fac si sunt sigura ca doar cu sport reusesc sa slabesc cat mi-am propus
o zi buna sa aveti
monnvas hai cu biciul ca vad ca trag chiulul fetele en gros
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Monnvas spune:
Brindusik, stai sa vezi cand preiau listuta ce de bice impart o sa va doriti sa scapati de mine cat mai curand
Trimit PM indata.
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Montigagici,
Dat fiind ca e o vreme superba, nu vreti sa ne vedem intr-un parc, Montignacele de Bucuresti, care cu bebei, care cu catei, care cu ce mai are de adus?
(7.03.2009)
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Montigagici, Dat fiind ca e o vreme superba, nu vreti sa ne vedem intr-un parc, Montignacele de Bucuresti, care cu bebei, care cu catei, care cu ce mai are de adus? Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Ce parere aveti Montifetele din Timisoara? nu-i o idee buna sa ne intalnim si noi? O sa fie frumos in weekend.
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image