MONTIGNAC (135) ... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninha

Melany, zi-mi si mie ce steamer ti-ai luat si cat a costat, te rog. Ma bate gandul sa-mi iau si eu. Am un vas zepter ptr asta, care e f bun, dar nu pot aburi dect un fel o data, si e si cam greoi. De fapt e graznic de greu! fac cu el.

Mai ma laud ca am luat un steamer f ieftin, era in oferta, si este, la Carrefour.E Bluesky, nush ce productie, la 90 roni, dar eu l-am luat sa vad cam cum iese treaba.Are si garantie 24 luni, deci e pe degeaba 2 ani daca se strica...
Am facut fileuri de fitofag, fara nimic pe ele, la sfarsit am adaugat in farfurie smantana amestec cu usturoi si ulei masline.Si legumele au iesit bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

melany daca gasesti o super oferta de vacanta...nu te sfii sa ne-o spui si noua

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Anunt, cum nu!

O saptamana excelenta.

Daca e sa ma treceti in tabel, bagati 70 la loc.Gata, de azi dau militaria jos din pod ca nu mai merge!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Fetelor, haideti la raport, desi tabelul nu pot sa-l modific (inca), doar in capitol nou. Dar scrieti, scrieti, sa terminam cu nesuferitul asta, nu vedeti ce cifre urate avem pe prima pagina?

Eu am la raport 51,5, deci ceva mai putin decat in tabel

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

neata fetelor,nu am avut timp sa va citesc....curatenia de Paste...urmata indeaproape de inca o colica de-a mea....plus tastatura stricata[acum folosesc on-screen keyboard si n-am nici-un spor]...

ieri am fost total antimonti din cauza greturilor...doar ceaiuri si paine prajita cu unt..am renuntat la fructele de dimineata ca nu o mers nici cum..iar cantaritul am zis ca-l las pe sapt. viitoare ca azi n-are rost
PUISORULE un urolog bun acolo la voi stii? da-mi te rog de stire,ca asa nu se mai poate,la urmatoaea vin direct acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Buna fetele
Ieri si eu am calcat pe alaturi ,ba niste fistic,ba o mana de chips-uri light,o lipie arabeasca la cuptor umpluta branza ,aoleu nici nu mai zic ca banati si nu ma mai primiti la voi

Azi am in plan asa

-dejun : wasa cu dulceata si ceai
-gustare :alune
-pranz : varza calita si pulpe la cuptor
-gustare : mar
-cina : salata mare cu frigarui

Daca am timp bag si un tort Monti azi ,ca nu ma pot abtine de la dulciuri deloc,asa ca prefer sa sar calul cu ceva ....conform

Retete usoare Montignac

:)

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

Mergi la inceput

Alayna pentru lipie si chipsuri, iar cu fisticul... am o punga desfacuta si nu vreau sa faca gargarite (sunt ferm convinsa ca daca nu mananci fisticul la timp face gargarite)

Hai sa va zic ce-am mancat eu azi:
md: iaurt 0% (ultimuuuul) cu fulgi de ovaz
p: bors de urzici si peste la cuptor
c: probabil mere - daca mananc bine la pranz, seara mai rontai ceva numai ca sa-i tzin companie sotului, ca foame nu-mi mai e.

Ieri i-am facut piticului urzici. Am curatat 45 min ca sa-mi iasa o manuta de piure si niste resturi pt bors Asa ca tat-sau sa mai astepte urzicile

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Buna fetelor
ma scuzati ca intrevin....mama mea a inceput sa manance in stil Montignac....dar acum e in pana de idei de retete si m-a rugat sa-i caut pe net....
de exemplu vrea sa face ceva reteta monti din carne de iepure....daca stiti ceva reteta va rog sa-mi spuneti si mie....

si mai intreba daca nu stiti unde se gaseste nus;ce carte cu retete monti??

as fi recunoscatoare daca mi=ati da niste site-uri unde gasesc retete monti....
multumesc si spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andanii, ma bucur ca nu ne-ai parasit .Putem vota animalutul de mai multe ori?

Melany,succes la gasit bilete. Si pe mine ma tenta Grecia, dar trebuie sa mai studiez unde,cum, cu cat...

Arleena, retete multe gasesti pe culinar.ro la sectiunea diete. Am si o carte cu retete in format electronic, daca imi dai o adresa de mail pe PM ti-o trimit. Carnea de iepure o poate gati oricum daca nu ii face sos cu morcovi sau alte legume interzise.

Monica,ce cuminte e piticul tau ca papa verzituri.Stefi a mea nu a mancat nici spanacul niciodata, daramite urzici . De raportat ca de obicei stationare

Maya, de Coman stiu ca e bun urolog. Daca te intereseaza, pot aflasi o adresa de cabinet. Multa sanatate

Meniu azi:
MD: wassa cu crema de branza si rosie
P: un falafel in lipie
C: mancare de mazare cu bacon

la toate montignacele

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Arleena, io am vazut in Real o carte "100 de retete Montignac", la un moment dat s-a dat gratis cu revista Felicia. Mie mi se par chestii complicate, dar de fapt orice e mai complicat decat un ou prajit e prea complicat

Puisorule, al meu mai are un pic si-mi mananca si urechile... Face mofturi mai nou la branza si la iaurt, dar i-am adus sortimente noi si vad ca le-a acceptat.

Asa slab raportul pe ziua de azi? Brandusik, Catalishka, Anelize, ziceti macar ce mai faceti daca nu vreti sa ne dati cifre.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Eu nu-s nici in tabel macar,ce raport sa mai dau

Mergi la inceput