Gravidute&Mamici de IASI(113)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Lacra sunt plini de energie! Fac o galagie de ai impresia e plina casa de copii! Dar e tare frumos! Matei vrea sa mearga singur dar ii lipseste curajul! Le ies la amandoi dinti si masele! Multa sanatate fetelor!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hello,ce faceti?Noi am stat in casa azi cu vremea asta urata si Vlad a tusit aseara asa ca nu ne riscam.Faza nasoala e ca tati e la cursuri la Bucuresti si ne plictisim.
Si noaptea trecuta s-a trezit plangand in hohote ca tati a zburat cu avionul.Bunicii s-au intors din Anglia ieri si i-au povestit ca au zburat cu avionul ,cred ca de aici si visul lui.
Am primit hainute si bomboane si jucarii cu totii,nu stim ce i-a apucat pe ai mei.Eu posed una bucata rochie superbaaa pt o nunta la care mergem in aprilie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui slimatei
si am vazut-o si pe Bianca (ella)... wow...cum nu ne era dor de voi... nici nu-mi vine sa cred ca ati crescut asa de mari si frumoase..
am ramas socata..nici n-am zis ca e fetitza ta..eu o credeam tot asa micutza
iar tu mamico.. nota zece....
sincer chiar imi era dor sa va vad

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

multumim frumos de aprecieri

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Inutsa,Lacramioara,Alina,Mihamora si Stefania multumim mult de aprecieri
Stefania ma bucur mult sa aflu ca ti-a fost dor de noi,intr-adevar a crescut Bia si ne uimeste de la o zi la alta;mai face si boacane...vorbeste toata ziua...nu scapam de pampers dar...toate la timpul lor

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Moldo sa porti cu placere rochia de ocazie! Poate ne-o arati!
Ella asa e! Nu exista o regula cu scaparea de scutec! Unii scapa foarte usor si devreme de el, altii in schimb se "chinuie" mult timp si scapa la o varsta mai mare!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Inutsa- Multumesc frumos Da, am fost ieri la mall, eu nu te-am vazut

Si in Felicia tot voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Ana Maria!

Va ofer o fierbinte si ma duc sa caut ceva sa ma curat de super glue.... ca aseara a trebuit sa lipesc un catel de ceramica... pe care domnisoara la spart si apoi a bocit o ora sa nu-l arunc, mai bine zis sa-l repar...... E de groaza.....

Michelle, multumim.

Alina, e frumos, dar greu pentru tine... mai ales daca dinti ies la amandoi.... Dar cand ii vezi cum se joaca impreuna, uiti de toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

LA MULTI ANI, ANA MARIA!
Buna dimineata! Vin si eu la o cu prajituri ca imi este pofta. Nu am scapat de greturi, dar acum sufar de foame...Cand vin de la servici am o foame ca as manca de toate...si se vede. Am pus 5 kg si deja am burta marisoara. Ieri am reusit sa imi cumpar pantaloni de , dar tre sa-i scurtez.( pt asta am nevoie de ajutorul sotului, ca mie imi e mai greu sa ma aplec...)
Imi place foarte mult sa citesc despre nazdravaniile copilasilor vostri.Sunt niste scumpei toti.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Inutsa- Multumesc frumos Da, am fost ieri la mall, eu nu te-am vazut

Si in Felicia tot voi?

Da,tot noi Si tu m-ai vazut? Inseamna ca am probleme cu vederea...
Ce mai faci ?

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna

eu ieri nu am mai reusit sa scriu... a venit sotul acasa ... ieri am avut masina in servis .... asa ca am profitat de pauza lui si am schimbat pamantul la 2 flori...
slimatei... mersi, lui tati ii place tare mult, de fapt in fiecare seara e o repriza de masaj... acuma mai cere si socrumiu una cand il prinde

Asera Darius sa uns cu crema pe fata si pe par ... de sa inspirat de la ALY... azi mergem la ai mei si eu trag o fuga prin oras

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput