Gravidute&Mamici de IASI(113)
Raspunsuri - Pagina 5
moldoveanca spune:
Vroiam sa va intreb ceva.Vladut de cateva nospti se trezeste plangand si vorbeste ,se ridica in fundulet si parca vrea sa se dea jos din pat.Nu stiu cum sa aprocedez,e speriat de ce vede la tv?Ca mai tot timpul povesteste din desenele lui cu pinguini,ratuste.Nu-l las sa se uite decat la filme Disney sau emisiuni educative .Ati patit asa ceva ?
dastefa spune:
buna dimineata
nu cred ca va luati inca cescutza de
dar eu o las pt cand va treziti
Lacra nici cu calciu nu stau bine desi lactate consum zilnic.Bine acum ca alaptez nici nu ma mai astept sa iasa bine dar nici inainte nu era prea roza situatia
Moldo si Dariei i se intampla.Dar uite ea s-a trezit acum vreo 2 nopti speriata ca vine baba.A doua zi cand am discutat cu ea am intrebat-o de care baba ii e frica -ea :cea din Alba ca sapada
deci ei pot fi marcati si de lucruri carora nu le dam suficienta atentie aparent neinsemnate
noi suntem singure de ieri la amiaza si pana marti sau miercuri
ce ciudat mi se pare-n-am fost niciodata singura acasa de cand m-am casatorit (10 ani) decat cand am fost eu prin spitale
si pt ca am o problemuta cu Miruna despre care nu am apucat sa fdiscut cu voi ,daca aveti timp poate cititi si imi dati vreun sfat
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149810
o dumineca placuta
Mihaela
Miruna Elena-18.01.2010 si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
ella10 spune:

Salutare!!!
Va las niste fotografii...poate va era dor de noi![]()
http://family.webshots.com/album/577021661eYbPIF?vhost=family
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
inutsa spune:

ella ce fetita harnicuta ai acolo, te ajuta sa stergi praful![]()
danielle sanatate!
crisintibun Doamne, prin ce ai trecut!
mamica curajoasa!
mihamora LA MULTI ANI [cu intarziere]!
Am impresia ca te-am vazut azi in mall, te-am vazut dar nu imi dadeam seama de unde te stiu, abia mai tarziu "it hit me"![]()
aly harnicuta-harnicuta!
vanessa ca idee de cadouri... sunt multe carti bune pt varsta lor, ceva belestristica etc. Asta daca le place sa citeasca ![]()
dastefa f bine seamana surorile!
moldo a crescut Vladut!
btz ovi nu am habar pe unde e colierul ala, e ratacit pe undeva. De ce ma intrebai de el?
Daca il gasesc, fac poza si iti zic
Noi suntem binisor, avem rosu in gat amandoua, mai intai a facut Bia, apoi si eu, dar ne vindecam.
Acum Bia nu vrea sa vada lingurita cu mancare defel, numai legume/fructe/biscuite intregi mananca. Ii dau legume fierte, fructe, biscuite inmuiat in lapte cu cereale si le duce ea la gurita, le roade cu gingiile. Se mozoleste toata, la sfarsitul mesei are papa si in cap, si in urechi
, dar numai asa vrea sa pape. Raaaaar de tot accepta cate 1-2 lingurite de pireu de fructe. Sper poate mai incolo sa accepte si lingurita cu papa ca altfel nush cum sa ii dau carnita, galebnus de ou, iaurt.
O zi frumoasa in continuare
!
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
alynta27 spune:
Salutare!
Moldo eu ti-as sugera sa-l impartasesti! Succes cu bebele! Multa sanatate!
Ella ce fetita mare! Ce eleganta e!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte si va doresc o saptamana usoara si frumoasa...
Teo, i-a alternativ ferul cu Calciu.... O saptamana una, o saptamana cealalta, altfel nu se asimileaza niciuna.... si le iei degeaba... iar problema ta persista....
Cu trezitul noaptea speriata am tras-o si noi o perioada, se cheama pavor nocturn parca... S-a linistit de la sine...la noi si destul de repede, dar i-am taiat filmuletele seara... de fapt se mai uita cu tati la stiri sau mai stiu eu ce filme si apoi visa urat.... O luam, o linisteam si adormea la loc....
dastefa, poate ai o problema.... Eu de exemplu de cand ma stiu pierd calciu.... Si se pare ca a mostenit-o si Stefy... De aceea si manancam lactate... cu ferul eu stau bine.... ea il pierde doar cand ii dau antibiotice.... Cu calciu carbonic, ai mare grija, ca noua de acolo ni se trage constipatia cu care ne luptam de vreo 2 ani... Ei i l-a prescris pentru colici....
Ella, dar ce printesa ai tu acolo.. si harnicuta foc...
Inutsa, dai lingurita sa se joace cu ea... si apoi o va accepta, la noi asa a mers.... Aveam vreo 6 lingurite colorate cu care se juca si eu cu una ii bagam in gura.... Multa sanatate la amandoua.... Si noi suntem tot amandoua.... cu muci... si ceva tuse....
Alina, cavalerii tai ce nazbatii mai fac?
Anilansa spune:
Buna dimineata
iulia, mersi de cafea
Ma duc sa citesc din urma si revin
...ca am vazut ca ati avut spor in weend![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mihamora spune:
Dastefa - si Mateo a facut pana acum o luna la fel kk, doar ca nu am cerut nici un sfat de la doctori pentru ca ma linisteam singura...ma gandeam si ma gandesc ca, daca e alaptat exclusiv, nu are ce sa fie....o sa se schimbe situatia. De exemplu acum 3 zile a fost singura zi in care nu a iesit deloc cu scaunul....dar a 2a zi a fost fara probleme...
Ella - salutare! Frumoase pozele cu printesa.
Inutsa- Multumesc frumos
Da, am fost ieri la mall, eu nu te-am vazut![]()
Lacra - multumim de cafea.Multa sanatate!
Anilansa -buna dimineata!
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
slimatei spune:
neata am venit la o 
intre timp am vazut pozici cu Vladut (moldo)ce baietel mare si scumpic ai!
am mai vazut pozici cu ......sper sa nu incurc borcanele...![]()
Darius de (Anilansa) e scump foc
ce sa mai zic...ca imi place cum si-a asumat responsabilitatea de a face masaj
.. a la fine "clientul -tati" a fost multumit?
si am vazut-o si pe Bianca (ella)... wow...cum nu ne era dor de voi... nici nu-mi vine sa cred ca ati crescut asa de mari si frumoase
..
am ramas socata..nici n-am zis ca e fetitza ta..eu o credeam tot asa micutza![]()
iar tu mamico.. nota zece
....
sincer chiar imi era dor sa va vad
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
am trimis mesajul precedent ca era sa-l pierd
inutsa cand citest de ce povestesti despre Bianca mi-o imaginez pe stefi la primele incapatanari ale autonomiei ei...mama prin ce am mai trecut si noi....ehe.. deacum vor sa fie independenti..
acum, important e ca mananca..eu eram si sunt fericita ca vrea sa pape..indiferent cum ...(avand in vedere ca am o moftoroasa si jumatate...nici nu stiu cu ce creste ..cred ca cu aer si somn![]()

multa sanatate micutei...
mai revin (sper ca curand)
... iar m-am lungit si azi ...mama lui de net.. tai din portia de gimnastica ![]()
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun